saba mn 20993 ارسال شده در 21 آذر، 2014 سلام به همگی ممنون از هرکسی که تولدمو تبریک گفته و یه تشکر ویژه از خواهر خوبم مریم m f s که دیروز تبریک گفت اولین نفر بود و کادوش رو هم داد از همینجا میگم دوست دارم :w02: یه تشکر دیگه از [h=1]Abo0ozar و *salamat* که تبریک گفتن به من و جز اولین نفر های نواندیشان بودن :hapydancsmil::hapydancsmil:[/h]اینم از کیک :ws3: 12
masi eng 47044 ارسال شده در 21 آذر، 2014 عزیزم تولدت مبارک باشه ایشالله صدسال زنده باشی به ارزوهای قشنگت به حکمت و برکت خودت به موفقیت های روز افزون برسی وهمیشه شاد و سلامت باشی اومدم یه عالمه کادو گل و تولدت مبارک برات میزارم گلم.... شرمنده که نتونستم ونتونستیم برات تولد بگیریم گلم
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2014 عزیزم تولدت مبارک باشه ایشالله صدسال زنده باشی به ارزوهای قشنگت به حکمت و برکت خودت به موفقیت های روز افزون برسی وهمیشه شاد و سلامت باشی اومدم یه عالمه کادو گل و تولدت مبارک برات میزارم گلم.... شرمنده که نتونستم ونتونستیم برات تولد بگیریم گلم اینم پیامی بود که واسم فرستاده بود خودت زحمتشو کشیدی
*atefeh* 13017 ارسال شده در 21 آذر، 2014 تولدت مبارک عزیزم:w66::happybday::2rqfst4::w330::w70: بهترینا رو از خدا هدیه بگیری
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2014 تولدت مبارک عزیزم:w66::happybday::2rqfst4::w330::w70:بهترینا رو از خدا هدیه بگیری ممنون دوست عزیز:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
a.namdar 5908 ارسال شده در 21 آذر، 2014 ای وای میخواستم بیام پروفایلتون تبریک بگم.:icon_pf (34): شدیدا تولدتون رو تبریک میگم... تک تک لحظات سال جدید رو شاد و سرشار از حس خوشبختی آرزو دارم براتون.
maryam39 8211 ارسال شده در 21 آذر، 2014 عه شما متولد ۳۰ شهریوری یا ۳۱؟چه جالب تولدت مبارک باشه :cakesmileyf: ایشالا هزار سال زنده باشی:hapydancsmil: :happy::happy::happy:
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2014 ای وای میخواستم بیام پروفایلتون تبریک بگم.:icon_pf (34): شدیدا تولدتون رو تبریک میگم... تک تک لحظات سال جدید رو شاد و سرشار از حس خوشبختی آرزو دارم براتون. لطف داری همین که اینجا گفتی خیلی خیلی ممنووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil: عه شما متولد ۳۰ شهریوری یا ۳۱؟چه جالب تولدت مبارک باشه :cakesmileyf: ایشالا هزار سال زنده باشی:hapydancsmil: :happy::happy::happy: من 30 شهریور :hapydancsmil:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 آذر، 2014 البته منم دیشب تو پروفایلت تبریک گفتم :icon_razz: تبریکککککککککککککککککککک میگم صبا جان عمرت به اندازه نوح:hapydancsmil: و پربار مثل انیشتن
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2014 ممنوووووون عزیزم :icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: البته منم دیشب تو پروفایلت تبریک گفتم :icon_razz:تبریکککککککککککککککککککک میگم صبا جان عمرت به اندازه نوح:hapydancsmil: و پربار مثل انیشتن بلی بلی دیدم که گفتی و خیلی هم ممنوووووووونم
masi eng 47044 ارسال شده در 22 آذر، 2014 راستی من نمیتونم تشکر کنم چون به جای تشکر زده * عزیزدلم من برای تشکر اینکاررو نکردم راحت باش.... کلا اینجور تاپیکهای مناسبتی تشکر نداره.. وگرنه برای هر یه پست تولد باید تشکر زده میشد
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2014 عزیزدلم من برای تشکر اینکاررو نکردم راحت باش....کلا اینجور تاپیکهای مناسبتی تشکر نداره.. وگرنه برای هر یه پست تولد باید تشکر زده میشد اوا من همش میگم پس این تشکر کوششششششششششششششششششش
ارسال های توصیه شده