رفتن به مطلب

ممنون بابت تبریک تولدم

saba mn

ارسال های توصیه شده

سلام به همگی :ws37:

ممنون از هرکسی که تولدمو تبریک گفته :icon_gol:

و یه تشکر ویژه از خواهر خوبم مریم m f s که دیروز تبریک گفت اولین نفر بود و کادوش رو هم داد :icon_gol: از همینجا میگم دوست دارم :w02::w02:

یه تشکر دیگه از

[h=1]Abo0ozar و *salamat*

که تبریک گفتن به من و جز اولین نفر های نواندیشان بودن :hapydancsmil::hapydancsmil:[/h]اینم از کیک :ws3::ws3:

yIC3ZQT6Q3.jpg

• Like 12
لینک به دیدگاه

عزیزم تولدت مبارک باشه ایشالله صدسال زنده باشی به ارزوهای قشنگت به حکمت و برکت خودت به موفقیت های روز افزون برسی وهمیشه شاد و سلامت باشی اومدم یه عالمه کادو گل و تولدت مبارک برات میزارم گلم.... شرمنده که نتونستم ونتونستیم برات تولد بگیریم گلم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
عزیزم تولدت مبارک باشه ایشالله صدسال زنده باشی به ارزوهای قشنگت به حکمت و برکت خودت به موفقیت های روز افزون برسی وهمیشه شاد و سلامت باشی اومدم یه عالمه کادو گل و تولدت مبارک برات میزارم گلم.... شرمنده که نتونستم ونتونستیم برات تولد بگیریم گلم:icon_gol:

اینم پیامی بود که واسم فرستاده بود :ws3: خودت زحمتشو کشیدی :w02:

لینک به دیدگاه

ای وای میخواستم بیام پروفایلتون تبریک بگم.:icon_pf (34):

شدیدا تولدتون رو تبریک میگم... تک تک لحظات سال جدید رو شاد و سرشار از حس خوشبختی آرزو دارم براتون.:icon_gol::a030:

لینک به دیدگاه
ای وای میخواستم بیام پروفایلتون تبریک بگم.:icon_pf (34):

شدیدا تولدتون رو تبریک میگم... تک تک لحظات سال جدید رو شاد و سرشار از حس خوشبختی آرزو دارم براتون.:icon_gol::a030:

لطف داری همین که اینجا گفتی خیلی خیلی ممنووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil:

عه شما متولد ۳۰ شهریوری یا ۳۱؟چه جالب

:ws3:

تولدت مبارک باشه :cakesmileyf:

ایشالا هزار سال زنده باشی:hapydancsmil:

:happy::happy::happy:

من 30 شهریور :ws37::hapydancsmil:

لینک به دیدگاه

البته منم دیشب تو پروفایلت تبریک گفتم :icon_razz:

تبریکککککککککککککککککککک میگم صبا جان عمرت به اندازه نوح:hapydancsmil::icon_gol:

و پربار مثل انیشتن :ws3:

لینک به دیدگاه
jeu8z8slgh5ep7gehxdt.jpg

cave4wouy6ttj4be4mf.gif

b5r4ezxcp36phtas1m7.gif

ممنوووووون عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil:

البته منم دیشب تو پروفایلت تبریک گفتم :icon_razz:

تبریکککککککککککککککککککک میگم صبا جان عمرت به اندازه نوح:hapydancsmil::icon_gol:

و پربار مثل انیشتن :ws3:

بلی بلی دیدم که گفتی و خیلی هم ممنوووووووونم :w02:

لینک به دیدگاه
راستی من نمیتونم تشکر کنم چون به جای تشکر زده *

عزیزدلم من برای تشکر اینکاررو نکردم راحت باش....:a030:

کلا اینجور تاپیکهای مناسبتی تشکر نداره.. وگرنه برای هر یه پست تولد باید تشکر زده میشد:ws3:

لینک به دیدگاه
عزیزدلم من برای تشکر اینکاررو نکردم راحت باش....:a030:

کلا اینجور تاپیکهای مناسبتی تشکر نداره.. وگرنه برای هر یه پست تولد باید تشکر زده میشد:ws3:

اوا من همش میگم پس این تشکر کوششششششششششششششششششش:ws28:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...