maryam39 8211 ارسال شده در 19 آذر، 2014 به به. مبارک باشه. :hapydancsmil::w66::happybday:انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم ممنونم عاطفه جان:hapydancsmil: ایشالا خودتم هر چی دوس داری از خدا بگیری:icon_gol:
maryam39 8211 ارسال شده در 19 آذر، 2014 تولدتون مبارك اگه راضيه خانم نمي گفت ٧٢ي هستيد الان يه متن براي تولد ٤٠ (٣٩+١) سالگيتون مي نوشتم بهرحال شادترين لحظات رو در سال جديد از زندگيتون آرزو دارم براتون این ۳۹ آخر اسم منم داستانی شده هاباید قشنگ واسه همه شفاف سازی کنم ممنونم از شما:icon_gol:
maryam39 8211 ارسال شده در 19 آذر، 2014 تبریک بنده رو پذیرا باشید ..مسیر عمرتون طولانی ..سرسبز ..منتهی به خوشبختی وعاقبت به خیری دنیوی واخروی باد ممنونم از آرزوهای خوبتون:hapydancsmil:
reza-khan 647 ارسال شده در 19 آذر، 2014 :ws28:آره خب اونم هس!ولی اونجوری هر سال ده روز جا به جا میشه تا آخر از ماه رمضون درمیاد ولی مال من همیشه همین وقته آره دیگه حالا حالا ها باس گشنگی بکشم روز تولدم ولی به هر حال چاره ای نیست میگم ولی 31 شهریورم خیلی دیگه غیر معمول هستش ها یه جورایی نه تابستونی هستی نه پاییزی هستی یه جورایی دقیقا نصف اانهار سال متولد شدی ! تازه روز بعد تولدتم که دانشگاه و مدرسه و اینا دیگه
maryam39 8211 ارسال شده در 19 آذر، 2014 آره دیگه حالا حالا ها باس گشنگی بکشم روز تولدم ولی به هر حال چاره ای نیست میگم ولی 31 شهریورم خیلی دیگه غیر معمول هستش هایه جورایی نه تابستونی هستی نه پاییزی هستی یه جورایی دقیقا نصف اانهار سال متولد شدی ! تازه روز بعد تولدتم که دانشگاه و مدرسه و اینا دیگه نه دیگه! فوق فوقش سه سال طول میکشه تا از ماه رمضون دربیاد ولی خوب خدایی ستمه قبول دارم نصف دههی شصتی ها متولد ۳۱ شهریورن! یعنی شناسنامهاشون اون موقع میگرفتن که واسه مدرسه اشون یه سال عقب نیفتن ولی من واقعا متولد ۳۱ شهریورم
maryam39 8211 ارسال شده در 19 آذر، 2014 مریم جان تولدت مبارک:icon_gol:ایشالله به آرزوهات برسی ممنونم عزیزم توام همین طور گلم:icon_gol: :w72:
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2014 باباااااااااااااااا!!! شماها عجب رفیقای خوبی هستیداولی ایکاش غافلگیرش میکردین همون روز تولدش:icon_pf (12):به هر حال تولدت مبارک مریم خانوم :Laie_28::w71::w330::happy::626gdau::w139: هدف غافلگیری بود که بحمدالله انجام شد :دی
Gandom.E 17805 ارسال شده در 20 آذر، 2014 عزیز دلم مریمم تولدت خیییلی مبارکههههههههههه:hapydancsmil: امیدوارم به بهترینها برسی گلم راضیه جونم به شمام پیشاپیش تبریک میگم تولدتو..امیدوارم همیشه شاد باشی و از ته دل بخندی در کنار.. اینم کادوهاتون..برید حالشو ببرید هر کی هر کدومو دوست داشت برداره دیگه خلاصه ناقابله
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 آذر، 2014 عجب روزی تولدته من که اصلا دیگه فراموشم نمی شه :hapydancsmil: بازم تولدت مبارک
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 20 آذر، 2014 :hapydancsmil:تولدت مبارک مریم جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: برات بهتریــــــــــــــن هارو آرزو میکنــــــــــــــم
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 20 آذر، 2014 راضیه جونم به شمام پیشاپیش تبریک میگم تولدتو..امیدوارم همیشه شاد باشی و از ته دل بخندی در کنار.. اینم کادوهاتون..برید حالشو ببرید هر کی هر کدومو دوست داشت برداره دیگه خلاصه ناقابله آجی تولد راضیه خرداده هاااااااااااااااا
maryam39 8211 ارسال شده در 20 آذر، 2014 تولدتون مبارک پرچم شهریوری ها بالاس مرسییییی:w14: از خودتونم مبارک باشه:ws28:
maryam39 8211 ارسال شده در 20 آذر، 2014 تولدت مبارک میسی دوست عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
ارسال های توصیه شده