maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ به به. مبارک باشه. :hapydancsmil::w66::happybday:انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم ممنونم عاطفه جان:hapydancsmil: ایشالا خودتم هر چی دوس داری از خدا بگیری:icon_gol: لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارك اگه راضيه خانم نمي گفت ٧٢ي هستيد الان يه متن براي تولد ٤٠ (٣٩+١) سالگيتون مي نوشتم بهرحال شادترين لحظات رو در سال جديد از زندگيتون آرزو دارم براتون این ۳۹ آخر اسم منم داستانی شده هاباید قشنگ واسه همه شفاف سازی کنم ممنونم از شما:icon_gol: لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک بنده رو پذیرا باشید ..مسیر عمرتون طولانی ..سرسبز ..منتهی به خوشبختی وعاقبت به خیری دنیوی واخروی باد ممنونم از آرزوهای خوبتون:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ :ws28:آره خب اونم هس!ولی اونجوری هر سال ده روز جا به جا میشه تا آخر از ماه رمضون درمیاد ولی مال من همیشه همین وقته آره دیگه حالا حالا ها باس گشنگی بکشم روز تولدم ولی به هر حال چاره ای نیست میگم ولی 31 شهریورم خیلی دیگه غیر معمول هستش ها یه جورایی نه تابستونی هستی نه پاییزی هستی یه جورایی دقیقا نصف اانهار سال متولد شدی ! تازه روز بعد تولدتم که دانشگاه و مدرسه و اینا دیگه لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ آره دیگه حالا حالا ها باس گشنگی بکشم روز تولدم ولی به هر حال چاره ای نیست میگم ولی 31 شهریورم خیلی دیگه غیر معمول هستش هایه جورایی نه تابستونی هستی نه پاییزی هستی یه جورایی دقیقا نصف اانهار سال متولد شدی ! تازه روز بعد تولدتم که دانشگاه و مدرسه و اینا دیگه نه دیگه! فوق فوقش سه سال طول میکشه تا از ماه رمضون دربیاد ولی خوب خدایی ستمه قبول دارم نصف دههی شصتی ها متولد ۳۱ شهریورن! یعنی شناسنامهاشون اون موقع میگرفتن که واسه مدرسه اشون یه سال عقب نیفتن ولی من واقعا متولد ۳۱ شهریورم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ مریم جان تولدت مبارک:icon_gol: ایشالله به آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ مریم جان تولدت مبارک:icon_gol:ایشالله به آرزوهات برسی ممنونم عزیزم توام همین طور گلم:icon_gol: :w72: لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک پرچم شهریوری ها بالاس لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ باباااااااااااااااا!!! شماها عجب رفیقای خوبی هستیداولی ایکاش غافلگیرش میکردین همون روز تولدش:icon_pf (12):به هر حال تولدت مبارک مریم خانوم :Laie_28::w71::w330::happy::626gdau::w139: هدف غافلگیری بود که بحمدالله انجام شد :دی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ عزیز دلم مریمم تولدت خیییلی مبارکههههههههههه:hapydancsmil: امیدوارم به بهترینها برسی گلم راضیه جونم به شمام پیشاپیش تبریک میگم تولدتو..امیدوارم همیشه شاد باشی و از ته دل بخندی در کنار.. اینم کادوهاتون..برید حالشو ببرید هر کی هر کدومو دوست داشت برداره دیگه خلاصه ناقابله لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ عجب روزی تولدته من که اصلا دیگه فراموشم نمی شه :hapydancsmil: بازم تولدت مبارک لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ :hapydancsmil:تولدت مبارک مریم جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: برات بهتریــــــــــــــن هارو آرزو میکنــــــــــــــم لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ راضیه جونم به شمام پیشاپیش تبریک میگم تولدتو..امیدوارم همیشه شاد باشی و از ته دل بخندی در کنار.. اینم کادوهاتون..برید حالشو ببرید هر کی هر کدومو دوست داشت برداره دیگه خلاصه ناقابله آجی تولد راضیه خرداده هاااااااااااااااا لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک پرچم شهریوری ها بالاس مرسییییی:w14: از خودتونم مبارک باشه:ws28: لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ تولدت مبارک میسی دوست عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده