fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اگه یکی به این دیدگاه برسه بسیار عالیه ممنون اومدین منم از شما بخاطر تلاش قابل تحسینتون سپاسگزارم. رفتار و ادا اصولهای من تو این 5 سال نشون میده که به این انجمن ارزش قائلم . همیشه خدا هم هر جوری که خواستم باشم , بودم. یعنی از هیچ برخوردی خط نگرفتم و بی رودربایستی کارم رو انجام دادم. خیلی چیزام یاد گرفتم. انسان اگه در زمان حالش از کارش لذت ببره , خوشبخته. کلیه تاپیکهایی که جدیدا میزنم بخاطر اینه که به کاربران یاد آوری کنم که فقط بخاطر خودشون زندگی بکنند و مهارت های اساسی زندگی را بدونند چیا هستند و هیچ رفتاری را بخاطر محیط یا سایرین انجام ندهند و سعی کنند خود خودشان باشند. که البته زیاد جا نمی افته که اونم کم کم درست میشه. هیچ اصراری ندارم که بدونم چه جوری ام و یا چه جوری باید باشم . هر جوری که باشم , خودمم و خیلی هم راضی ام . تشکر 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ منم از شما بخاطر تلاش قابل تحسینتون سپاسگزارم.رفتار و ادا اصولهای من تو این 5 سال نشون میده که به این انجمن ارزش قائلم . همیشه خدا هم هر جوری که خواستم باشم , بودم. یعنی از هیچ برخوردی خط نگرفتم و بی رودربایستی کارم رو انجام دادم. خیلی چیزام یاد گرفتم. انسان اگه در زمان حالش از کارش لذت ببره , خوشبخته. کلیه تاپیکهایی که جدیدا میزنم بخاطر اینه که به کاربران یاد آوری کنم که فقط بخاطر خودشون زندگی بکنند و مهارت های اساسی زندگی را بدونند چیا هستند و هیچ رفتاری را بخاطر محیط یا سایرین انجام ندهند و سعی کنند خود خودشان باشند. که البته زیاد جا نمی افته که اونم کم کم درست میشه. هیچ اصراری ندارم که بدونم چه جوری ام و یا چه جوری باید باشم . هر جوری که باشم , خودمم و خیلی هم راضی ام . تشکر جمله قشنگی بود موافقم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده