fakur1 10131 ارسال شده در 16 آذر، 2014 اگه یکی به این دیدگاه برسه بسیار عالیه ممنون اومدین منم از شما بخاطر تلاش قابل تحسینتون سپاسگزارم. رفتار و ادا اصولهای من تو این 5 سال نشون میده که به این انجمن ارزش قائلم . همیشه خدا هم هر جوری که خواستم باشم , بودم. یعنی از هیچ برخوردی خط نگرفتم و بی رودربایستی کارم رو انجام دادم. خیلی چیزام یاد گرفتم. انسان اگه در زمان حالش از کارش لذت ببره , خوشبخته. کلیه تاپیکهایی که جدیدا میزنم بخاطر اینه که به کاربران یاد آوری کنم که فقط بخاطر خودشون زندگی بکنند و مهارت های اساسی زندگی را بدونند چیا هستند و هیچ رفتاری را بخاطر محیط یا سایرین انجام ندهند و سعی کنند خود خودشان باشند. که البته زیاد جا نمی افته که اونم کم کم درست میشه. هیچ اصراری ندارم که بدونم چه جوری ام و یا چه جوری باید باشم . هر جوری که باشم , خودمم و خیلی هم راضی ام . تشکر 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 18 آذر، 2014 منم از شما بخاطر تلاش قابل تحسینتون سپاسگزارم.رفتار و ادا اصولهای من تو این 5 سال نشون میده که به این انجمن ارزش قائلم . همیشه خدا هم هر جوری که خواستم باشم , بودم. یعنی از هیچ برخوردی خط نگرفتم و بی رودربایستی کارم رو انجام دادم. خیلی چیزام یاد گرفتم. انسان اگه در زمان حالش از کارش لذت ببره , خوشبخته. کلیه تاپیکهایی که جدیدا میزنم بخاطر اینه که به کاربران یاد آوری کنم که فقط بخاطر خودشون زندگی بکنند و مهارت های اساسی زندگی را بدونند چیا هستند و هیچ رفتاری را بخاطر محیط یا سایرین انجام ندهند و سعی کنند خود خودشان باشند. که البته زیاد جا نمی افته که اونم کم کم درست میشه. هیچ اصراری ندارم که بدونم چه جوری ام و یا چه جوری باید باشم . هر جوری که باشم , خودمم و خیلی هم راضی ام . تشکر جمله قشنگی بود موافقم 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری