*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز یه برنامه ای چند وقت پیش از آقای داریوش ارجمند دیدم که حرف جالبی زد میگفت جنس خوب تبلیغ نمیخواد واقعا همینطوره تاپیک اگر خوب باشه،اهلش میان سراغش مثللا این روزها میبینم که بعضی تاپیک ها رو میری،فقط یه عکس گذاشتن و دیگه هیچ خب شما الان یه سر به تاپیک های قدیمی بزنید و موضوعاتش رو ببینید ما میخوایم طوری بشه که وقتی میاییم اینجا،یکی یه حرفی بزنه که حالمون خوب بشه نه اینکه هجو بگه ممنون از حضورتون دوست عزیز تاپیکای متفرقه انقد تند تند اپ میشن که تاپیکای جدید میرن آخر 8 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اره منم با نظر استارتر نظرم همراستاست به نظر من مسولین یک سری قوانین وضع کن که شرایط تغییر کنه. مثلا برای کاربران محدودیت ارسال روزانه پست بزارن یا محدودیت ایجاد تاپیک در هر روز یا ماه و... خلاصه دغدغه ما مشترکه استارتر افرین . 9 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ شبيه اين تاپيك قبلا داشتيم كه فقط ي سري حرف و نظر گفته شده و بعد هم هيچ ...اما حالا اين تاپيك بهونه خوبيه با زور از همه نظر كشيده شه بيرون()... و حتما هم يه جمع بندي رو نظرات انجام بشه در نهايت. 11 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان ممنون از دعوتتون راستش خیلی وقته میخوام صحبت کنم ولی جای نبود منتظر وقت بود که دستت استاتر این پست دردنکنه. ما میتونیم از خودمون شروع کنیم اگه میبینیم دعوتمون میکنن واسه مطلبی اون طرف زحمت کشیده بریم فقط سپاس نزنیم برگردیم مطلب بخونیم مام نظر بدیم. سعی کنیم مطالب زیادی جمع آوری کنیم بیاریم واسه انجمن فرق نداره جدیدم یا قدیمی. من هرجا میرم به این فکرم یه موضوع تازه که به ذهنم میرسه واسه انجمن بیارم. بعضی دوستان یه مطلبی میگن میری سر میزنی توم مطلب میزنی دریغ از سپاس خشک خالی شمارو نمیدونم ولی من نقل قولام خیلی کم شده قبلا یه مطلبی داشتیم میومدن سر میزدن بحث میکردن ولی الان نه... سعی کنیم مطالب حاشیه ای،روزمره رو کم کنیم تو انجمن بیشتر به سمت علمی گرایی بریم به کاربران جدید سر بزنیم ازشون دعوت کنیم چه عیبی داره،مطالب مفید هارو دوباره فعال کنیم دوستان با محدود تر کردن چیزی درست نمیشه ماها باید خودمون فرهنگ درست مصرف کردن یاد بگیریم اینجوری بهتر نیست دوستان عزیز؟ به امید پررونق تر شدن انجمن نواندیشان 12 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستانمدتیه که حس میکنم همه چیز تو انجمن تغییر کرده و این فقط حرف من نیست چراکه بعد از صحبت کردن با خیلی از بچه های قدیمی(کسانی که حداقل یه سال عضو هستن) فهمیدم که نظر بقیه هم همینه انگار همه یادمون رفته جو یه انجمن مثل نو اندیشان ،چطور باید باشه طوری شده که هروقت وارد انجمن میشیم،حس میکنیم اومدیم چت روم یا فیس بوک برای بعضی از بچه ها هم که شده دیوار یادگاری:| من نمیخوام طرف حرفم شخص خاصی باشه چرا که من هممون رو مقصر میدونم یه زمانی بود که هروقت میومدیم انجمن،کلی تاپیک جالب میدیدیم که 90درصدش واقعا دغدغه های مشترک هممون بود اما این روزا دیگه اینطور نیست طوری که وقتی یه تاپیک رو نگاه میکنیم،فقط خط اولش رو نگاه میکنیم و تاپیک رو میبندیم تاپیک ها همه به سمت موضوعاتی میرن که واقعا ارزش انجمن رو زیر سوال میبره چی شده که انجمن به اینجا رسیده؟ چرا بچه ها دیگه فقط تماشاچی هستن و هیشکی اقدامی نمیکنه تا این طلسم رو بشکنه؟ چرا جو بچگانه توی انجمن حاکم شده؟ چرا ارزش خیلی از تاپیک ها رو با بعضی پست ها زیر سوال میبریم؟ و در آخر اینکه چه باید کرد که دوباره انجمن به حالت اول و حتی بهتر برگرده؟ اگر در مورد کاری که انجام میدی انتظار تشکر داشته باشی بعد از مدتی بی انگیزه میشی . اگر بخوای رفتار دیگران موافق طبع شما باشه بازم به در بسته میخوری اگر بخوای به دیگران ایراد بگیری , باید بدونی که بهشون کم لطفی میکنی . اگر نخوای خط کش یا بازرس باشی و بتونی فقط کار خودت رو انجام بدی , اونوقت انجمن با همین وضعش برات بهشت میشه. کلا انجمن هیچ چیش نیست . خیلی هم عالیست . عینک های شماست که نیاز به تغییر و تعویض داره. حرفام صادقانه بود به دل نگیر . مرسی 12 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستانمدتیه که حس میکنم همه چیز تو انجمن تغییر کرده و این فقط حرف من نیست چراکه بعد از صحبت کردن با خیلی از بچه های قدیمی(کسانی که حداقل یه سال عضو هستن) فهمیدم که نظر بقیه هم همینه انگار همه یادمون رفته جو یه انجمن مثل نو اندیشان ،چطور باید باشه طوری شده که هروقت وارد انجمن میشیم،حس میکنیم اومدیم چت روم یا فیس بوک برای بعضی از بچه ها هم که شده دیوار یادگاری:| من نمیخوام طرف حرفم شخص خاصی باشه چرا که من هممون رو مقصر میدونم یه زمانی بود که هروقت میومدیم انجمن،کلی تاپیک جالب میدیدیم که 90درصدش واقعا دغدغه های مشترک هممون بود اما این روزا دیگه اینطور نیست طوری که وقتی یه تاپیک رو نگاه میکنیم،فقط خط اولش رو نگاه میکنیم و تاپیک رو میبندیم تاپیک ها همه به سمت موضوعاتی میرن که واقعا ارزش انجمن رو زیر سوال میبره چی شده که انجمن به اینجا رسیده؟ چرا بچه ها دیگه فقط تماشاچی هستن و هیشکی اقدامی نمیکنه تا این طلسم رو بشکنه؟ چرا جو بچگانه توی انجمن حاکم شده؟ چرا ارزش خیلی از تاپیک ها رو با بعضی پست ها زیر سوال میبریم؟ و در آخر اینکه چه باید کرد که دوباره انجمن به حالت اول و حتی بهتر برگرده؟ سهم خود شما برای رسیدن به اینایی که گفتی چقدره ؟ انتقاد کردن که کاری ندازه . چقد کمک کردی که کار به اینجا نکشه ؟ چرا همیشه یکی غیر از خود ما مقصره؟ 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ فرمایشتون متین ولی میدونین که مدیر به تنهایی نمی تونه تو تالار خودش فقط تاپیک بزنه و موضوعهای روز رو همیشه در تالارش مطرح کنه و مدیران ارشد هم همینطور چون به نظرمن یک نفر یه طرز فکر داره ویک دست صدا نداره بلکه دوستانم باید بیاند از طرز تفکر متفاوتشون استفاده کنند و اونارو در قالب تاپیک عنوان کرده و مورد بحث و تبادل نظر قرار بدن ممنون از همراهیتون واقعا ممنون دوست خوبم آفرین همینطوره منم میگم قبلا بچه ها شرکت میکردن اما الان همه به همدیگه نگاه میکنن و منتظرن اون طرف یه کاری کنه من واقعا بهت حق میدم چون وظیفه خیلی سنگینی نسبت به بقیه تالارها داری اما خب خداروشکر خوب هم از پسش برمیای ولی خب میشه بازم بهتر از این باشه این فقط درباره تالار شما نیست من حتی تالار ادبیات هم منظورم هست خواهش میکنم کاری نمیکنم وظیفست 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اگر در مورد کاری که انجام میدی انتظار تشکر داشته باشی بعد از مدتی بی انگیزه میشی . اگر بخوای رفتار دیگران موافق طبع شما باشه بازم به در بسته میخوری اگر بخوای به دیگران ایراد بگیری , باید بدونی که بهشون کم لطفی میکنی . اگر نخوای خط کش یا بازرس باشی و بتونی فقط کار خودت رو انجام بدی , اونوقت انجمن با همین وضعش برات بهشت میشه. کلا انجمن هیچ چیش نیست . خیلی هم عالیست . عینک های شماست که نیاز به تغییر و تعویض داره. حرفام صادقانه بود به دل نگیر . مرسی فکور جان خوبه که عینکت و عوض کردی قبلنا شما اوضاع چشمت خیلی داغون بود آدرس عینک فروشیتون و بدید ما هم فیض ببریم 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اره منم با نظر استارتر نظرم همراستاست به نظر من مسولین یک سری قوانین وضع کن که شرایط تغییر کنه. مثلا برای کاربران محدودیت ارسال روزانه پست بزارن یا محدودیت ایجاد تاپیک در هر روز یا ماه و... خلاصه دغدغه ما مشترکه استارتر افرین . حالا مشکلی در ارسال پست واینا نیست چون گاهی تو یه تاپیک یه بحثی پیش میاد که اتفاقا جالب هم هست و نیاز داره که ادامه پیدا کنه منتهی الان اینجور تاپیک ها کم شدن متاسفانه خواهش میکنم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ شبيه اين تاپيك قبلا داشتيم كه فقط ي سري حرف و نظر گفته شده و بعد هم هيچ ...اما حالا اين تاپيك بهونه خوبيه با زور از همه نظر كشيده شه بيرون()... و حتما هم يه جمع بندي رو نظرات انجام بشه در نهايت. انشاالله حتما این جمع بندی انجام میشه چون به قول شما اونوقت اینم میشه مثل قبلی و همه زحمات میپره 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان ممنون از دعوتتونراستش خیلی وقته میخوام صحبت کنم ولی جای نبود منتظر وقت بود که دستت استاتر این پست دردنکنه. ما میتونیم از خودمون شروع کنیم اگه میبینیم دعوتمون میکنن واسه مطلبی اون طرف زحمت کشیده بریم فقط سپاس نزنیم برگردیم مطلب بخونیم مام نظر بدیم. سعی کنیم مطالب زیادی جمع آوری کنیم بیاریم واسه انجمن فرق نداره جدیدم یا قدیمی. من هرجا میرم به این فکرم یه موضوع تازه که به ذهنم میرسه واسه انجمن بیارم. بعضی دوستان یه مطلبی میگن میری سر میزنی توم مطلب میزنی دریغ از سپاس خشک خالی شمارو نمیدونم ولی من نقل قولام خیلی کم شده قبلا یه مطلبی داشتیم میومدن سر میزدن بحث میکردن ولی الان نه... سعی کنیم مطالب حاشیه ای،روزمره رو کم کنیم تو انجمن بیشتر به سمت علمی گرایی بریم به کاربران جدید سر بزنیم ازشون دعوت کنیم چه عیبی داره،مطالب مفید هارو دوباره فعال کنیم دوستان با محدود تر کردن چیزی درست نمیشه ماها باید خودمون فرهنگ درست مصرف کردن یاد بگیریم اینجوری بهتر نیست دوستان عزیز؟ به امید پررونق تر شدن انجمن نواندیشان مشکل اینه که بچه ها جو رو با جای دیگه اشتباه گرفتن دقیقا حق با شماست ما باید تو تاپی ها نظر بدیم اما خب بعضی تاپی ها هم بعضیا نظر ندن خیلی بهتره چون همون یه نظر،به قول گندم عزیز،تاپیک رو کلا منحرف میکنه بابا جان اینجا دانشگاه نیست که بخوایم سعی کنیم همه حرفامون موافق نظر استاد باشه شما هم اگر دغدغه دارید(البته مهم)مطرح کنید لطفا ممنون دوست عزیز که نظرتون رو گفتید 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سهم خود شما برای رسیدن به اینایی که گفتی چقدره ؟ انتقاد کردن که کاری ندازه . چقد کمک کردی که کار به اینجا نکشه ؟ چرا همیشه یکی غیر از خود ما مقصره؟ راستش با توجه به تاپیک هایی که شما میزنی و نظراتی که در بقیه تاپیک ها میدی،بنده ترجیح میدم در مقابل سوالای شما سکوت کنم چون شما تو ذهنت هست که 2+2میشه 5 حالا من هزار بار هم بگم اشتباهه،شما حتی اگر قلبا بدونی اشتباهه،اما باز هم حاضر میشی هر دلیلی ولو غیر معقول برای اثبات نظرت بیاری پس بهتره این بحث رو ادامه ندیم تا جو تاپیک به هم نخوره 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان ممنون از دعوتتونراستش خیلی وقته میخوام صحبت کنم ولی جای نبود منتظر وقت بود که دستت استاتر این پست دردنکنه. ما میتونیم از خودمون شروع کنیم اگه میبینیم دعوتمون میکنن واسه مطلبی اون طرف زحمت کشیده بریم فقط سپاس نزنیم برگردیم مطلب بخونیم مام نظر بدیم. سعی کنیم مطالب زیادی جمع آوری کنیم بیاریم واسه انجمن فرق نداره جدیدم یا قدیمی. من هرجا میرم به این فکرم یه موضوع تازه که به ذهنم میرسه واسه انجمن بیارم. بعضی دوستان یه مطلبی میگن میری سر میزنی توم مطلب میزنی دریغ از سپاس خشک خالی شمارو نمیدونم ولی من نقل قولام خیلی کم شده قبلا یه مطلبی داشتیم میومدن سر میزدن بحث میکردن ولی الان نه... سعی کنیم مطالب حاشیه ای،روزمره رو کم کنیم تو انجمن بیشتر به سمت علمی گرایی بریم به کاربران جدید سر بزنیم ازشون دعوت کنیم چه عیبی داره،مطالب مفید هارو دوباره فعال کنیم دوستان با محدود تر کردن چیزی درست نمیشه ماها باید خودمون فرهنگ درست مصرف کردن یاد بگیریم اینجوری بهتر نیست دوستان عزیز؟ به امید پررونق تر شدن انجمن نواندیشان سلام دوست عزیز در مورد مطلبی که گفتین (قسمتی که بلد کردم): بعضی وقتها هست که مثلا من نوعی رو به یه تاپیکی دعوت میکنن که هیچ ربطی به رشتهام نداره و در حوزه علایق من هم جای نمیگیره مثلا به فرض تاپیک های پزشکی یا کشاورزی یا .... این جور مواقع من صرفاً به خاطر احترامی که به شخصی که دعوتم کرده، پستها رو سپاس میزنم، بدون هیچ نظری یا چیزی بعضی مواقع هم من نمیتونم نظر تخصصی در اون مورد بدم. مثلا در مورد خیلی از تاپیکهای معماری. من فقط مثل یه شاگرد میام و خودمو محق نمیدونم که نظری بدم که ممکنه روال تاپیک رو به هم بزنه. یا اصلا سر در نمیارم!امیدوارم اینجور مواقع به حساب بیتفاوتی گذاشته نشه :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ با نظر فافا موافقم کاملا یه نکته ای هم که هست اینه که الان همه درگیر زندگیشون شدن! همه یهویی با هم! 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ درود..و سپاس از دعوت... داستان موج...ملودارم اجتماعی هست که بیشتر ما سوار اون می شیم... جکایت وابستگی به هم و اعمال هم...داستان شنا کردن موافق جریان رودخانه است... هزارتا تشبیه دیگه هم می تونم ردیف کنم و بگم که.. متاسفانه از دید من.. یکسری مسائل وابسته به موج هستد.. و این موج همیشه وقتی بزرگ می شه که اونایی دستشون بیشتر تو دست موج های کوچیک تره شروع به بلند شدن می کنن...اونجاست که یک هو یک موج تبدیل می شه به سونامی..که نابودگر هست... ما عزیزانی تو انجمن داشتیم که بولت بودن...و هستن... دوستانی که به نوبه ی خودشون هم تالار تحصصی شون رو به جلو می بردن و هم با روابط اجتماعی خوبشون...محیط رو برای کاربرها جذاب می کردن... متاسفانه ما تیم ذخیره ی خوبی برای این لیدرها نداشتیم...که با رفتنشون به هر دلیل...جای اونها رو بگیرن... پس وقتی این موجهای پیش رو از انجمن رفتن...موج های کوچکتر هم به هر دلیل مایوس شدند و رفتن...و نخواستن و یا تو خودشون ندیدن که اونها هم بزرگ بشن و بشن یک لیدر و یک موج بزرگ... داستان حرکت های موجی و عواطف موجی...همیشه داستان خوبی هم نیست... یک وقتایی تبدیل می شه به یک: "از روی دست هم نگاه کردن صرف..." همین که یک دفعه تو یک موج همه ی با هم اسم هاشون رو عوض می کنن به اسم های واقعی...و یک دفعه تو یک موج همشون دوباره بر می گردن به نام کاربری ها ی قبلی شون... این کار اصلا اشتباه نیست..و من قصد زیر سوال بردن این موضوع رو ندارم...فقط خواستم مثال بزنم از حرکت هایی که تو یک طیف و موج در یک زمان انجام می شه با هر دلیلی..و باز به صورت قبل در می اد با همان حالت موج.... پایداری در فعالیت...یکی از جنبه هاش..پایداری در رفتار و استقلال فکری هست.. اینکه ما با از بین رفتن یک از جنبه های فعالیتمون در یک گروه...به عنوان مثال دوستی با یک یا چند نفر...فعالیت در گروه رو به پایان نرسونیم... انجمنی که به صرف دوستی ها وابسته باشه...تاکید می کنم فقط دوستی...پایداری دائم نحواهد داشت.. و با با رفتن یک نفر..گروهی هم می رن...باید دیدگاه ها عوض بشه... و من هم معتقدم و هم نظرم با فائزه ی عزیز...که باید از خودمون شروع کنیم... مستقل فکر کنیم...و مستقل عمل کنیم...البته کار گروهی هم انجام بدیم... وابستگی رو تا حدی نرسونیم که به شخص وابسته بشیم...باید به گروه متعهد باشیم و به انجمن متعهد بشیم.. البته که انجمن هم باید طی راهکارهایی به کاربراش...تعهدش رو نسبت بهشون بالا تر ببره... در مورد کاربران تازه وارد...یکسری از دوستان خوبمون با دلایل خوب یا بد..برای کنکاش یا جستجو یا کنجکاوی در حالات یک نفر...یا ایجاد حساب های کاربری...متاسفانه کاری رو کردن که دیگه سخت می شه به کاربرهای تازه وارد اطمینان کرد..و فکر نکرد که آیا این کاربر واقعا کاربره تازه وارد هست یا خیر....آیا برای سرک کشیدن آماده یا خیر... البته که باید برای هون پایداری که عرض کردم..به نیمه ی پر لیوان نگاه کرد..من که همیشه نسبت به کاربرهای تازه وارد با این دید یعنی نیمه ی پر لیوان نگاه می کنم... استفاده کردم از نظر دوستانم... آرامش پیشکش لحظه هاتون 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ... من با فائزه در مورد حس تعلق کاملا موافقم. مهمترین اصلی که برای پایبند شدن ی فرد به ی فضا و احساس مسئولیت داشتن در برابر اون فضا و علاقمندی وتلاش فرد به رشد و توسعه ی فضا ایجاد حس تعلق به اون فضا در فرد هست. ما نباید انتظار داشته باشیم کاربرا از سر معرفت و دوستی بیان و از وقت و انرژیشون مایه بذارن برای پیشرفت انجمن، همونطور که خود من که خیلی خیلی از انجمن استفاده ی مفید کردم، الان به هیچ وجه از سر معرفت و دوستی حاضر به انجام چنین کاری نیستم...ینی اصن دست و دلم و حوصلم به این کار نمیره و زمان رو جای بهتری صرف میکنم. من فکر میکنم برای ایجاد حس تعلق باید ی رابطه ی کاملا دوطرفه بین انجمن و کاربرا شکل بگیره. شما شرایط و فضا رو طوری تغییر بدید که انجمن حرفجدیدی برای گفتن داشته باشه و چیزی ب کاربرا بده که جاهای دیگه نتونن پیدا کنن بعد کاربرا حس تعلق پیدا میکنن اون ها هم برای رشد فضا تلاش میکنن.... البته وقتی ی عده حس تعلق دارن کاری نکنید که اون حس نابود بشه... که در مرود خیلی کاربرای قدیمی مث من این اتفاق افتاده :/ :banel_smiley_4: من زمان فعالیت خودم رو مثال میزنم ... من از مطالب انجمن واقعا استفاده میکردم و بچه های اینجا بشدت منو تو زمینه ی رشتم و پروژه های درسیم و هر سوال کامپیوتری و ... ای که داشتم کمک می کردن و منم در قبالش میخاستم که ی فرد مفید تو این فضا باشم و تو تالار رشتم فعالیت میکردم و کاربرای تازه وارد رو راهنمایی میکردم...باهاشون دوست میشدم و حتا تو سایتای دیگه دنبال کاربرایی بودم که دنبال ی همچین فضای هستن و دعوتشون میکردم که شیخ که یکی از بهترین و تکرار نشدنی ترین کاربرای انجمن و تالار شهرسازی بود همینطوری عضو انجمن شد. بنظر من قدم اول و مهم برای تغییر فضای انجمن باید توسط مدیرای رده ی بالا برداشته بشه. باید روشن و مشخص کنن برای خودشون ومدیرای بخش ها و تالارها که چشم اندازی که میخان بهش برسن کجاست و قراره که ب چی تبدیل بشن...بعد هم در راستای همون چشم انداز قوانین و مقررات تعیین کنن البته برای خودشون نه برای کاربران! و در انتها هم برنامه ریزی درست انجام بدن و خودشون رو ملزم کنن ب انجام اون برنامه و قوانین.... نه اینکه فقط بگن که ما باید پیشرفت کنیم... یه اصل اساسی هم برای حفظ کاربرا مورد توجه بیشتر قرار بگیره : قدردانی از زحمات کاربرا + عذر خواهی درست و حسابی و جانانه در مواقعی که اشتباه میکنن بجای معذرت خواهی دست ب کمر و طلبکارانه قدم دوم هم توسط مدیرای تالارا باید برداشته بشه و خود مدیرای تالارا به شدت فعالیت کنن... و مباحث آموزشی خوب و کاربردی راه بندازن. مدیریت انجمن اگه نتونه توی مدیرای تالاراش انگیزه ایجاد کنه چطوری میتونه ب کاربرا انگیزه بده؟ نکته ی بعدی اینکه انجمن برای دانشجوها خیلی مفید تره تا فارغ التحصیلا. دغدغه ی فارغ التحصیلا چیزای دیگه ایه مث پول دراوردن و ... و یکی از عوامل دور کننده ی فعالیت خوب و مفید و علمی کاربرای قدیمی از انجمن همینه که دیگه اینجا پاسخگوی نیازشون نیست و فقط وقتگیره براشون... بهتره روی کابرای دانشجو و جدیدترها هم سرمایه گذاری بشه. 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ کاملا موافقم بینید یه تاپیک حالا چه کپی چه خود نوشته بالاخره یه نظره و یه دیدگاه از یک شخص و خوب میتونه مورد انتقاد یاتشویق قرار بگیره و مورد بحث قرار بگیره و به نظر من وقتی یه موضوعی بحث میشه قرار نیست روش ورود ممنوع زده بشه و چون خلاف منظور استارتر یا حتی صاحبان سایته هر چیزی غیر اون نظر باشه خلاف هستش بلکه باید روش بحث بشه در چهار چوب ادب و احترام .ممنون که اومدین بازم منتظر حضور سبزتون هستیم. منم منظورم همین بود که کمی از اسپمها کم کنیم یا فقط تاپیکهایی که شبیه دفترخاطراتمونه آپ نکنیم.. من روزی چندتا از تاپیکای قدیمی مورد علاقم رو بخاطر پستهای تکراری و الکی حذف اشتراک میزنم! واقعا از خوندن پستهای کاربرای قدیمی تو تاپیکای به قول خودمون زیر خاکی لذت میبرم..کاملا آزادانه و در کمال ادب و احترام باهم به گفتگو پرداختن 7 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ چی شده که انجمن به اینجا رسیده؟ متر و معیار شما برای سنجش سطح انجمن چیه؟ نبود کاربران قدیمی ؟یا رتبه انجمن و تعداد کاربران؟ اگر ملاک رتبه و تعداد کاربران باشه که بنظرم انجمن پیشرفت داشته چرا جو بچگانه توی انجمن حاکم شده؟ در گذشته این جو بیشتر حاکم بود نمونه اش قهر کردن ها بخاطر گرفتن اخطار-حذف و انتقال تاپیک-تشکر نکردن و زدن تاپیک های با موضوعات سیاسی و مذهبی و تحمل نکردن نگرش های همدیگر وختم تاپیک به توهین و ... در جو کنونی انجمن این موارد به حداقل رسیده و در آخر اینکه چه باید کرد که دوباره انجمن به حالت اول و حتی بهتر برگرده؟ حرف و تئوری را بزارید کنار و هرکس بطور مشخص همین جا اعلام کنه چکاری میخاد انجام بده ......................... این بحث کاربران قدیمی و کاربران جدید که جدیدا در انجمن راه افتاده یک بحث تخریبی است .. . قبلا اکثرا جمع بودن در تالار های گفتگو آزاد و تفریح و پروفایل ها ولی الان فعالیت ها پخش شده در بقیه تالارها.... یه عادت خیلی بد که از گذشته تا الان از بین نرفته بحث دعوت برای حضور در تاپیک هاست .در وقوانین انجمن ننوشته تاپیک ملک خصوصی یک نفر محسوب میشه و حتما باید با اجازه شخص به آن ورود پیدا کرد بنابراین حضور و نظر دادن در تمام تاپیک های انجمن آزاد است .اگر بصورت پیام خصوصی دعوت به موضوع شدید فقط جنبه اطلاع رسانی داره و نه چیز دیگر.مگر تاپیک خاصی باشد که در پست اول آن اطلاع رسانی می شود و امیدوارم از این عبارت ممنونم از دعوتت کمتر بشه 12 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ راستش با توجه به تاپیک هایی که شما میزنی و نظراتی که در بقیه تاپیک ها میدی،بنده ترجیح میدم در مقابل سوالای شما سکوت کنمچون شما تو ذهنت هست که 2+2میشه 5 حالا من هزار بار هم بگم اشتباهه،شما حتی اگر قلبا بدونی اشتباهه،اما باز هم حاضر میشی هر دلیلی ولو غیر معقول برای اثبات نظرت بیاری پس بهتره این بحث رو ادامه ندیم تا جو تاپیک به هم نخوره کلا با نظرتون مخالفم. جواب سئوالهای من اینا نبود. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ این معضل انجمن ما نیست این معضل کشور ماست ، ما ملت قهرمان مداری هستیم یعنی افرادی هستیم وابسته به شخص ما سیستمی فکر نمیکنیم سال 82 که وارد دانشگاه شدم جو دانشگاه به گونه ای بود تعدادی دانشجوی خیلی قدر حضور داشتند در تمام زمینه ها فرهنگی اجتماعی هنری علمی سیاسی ما جدید الورود ها به تأسی از اونها وارد این حیطه ها می شدیم اما این موج ثابت نبود با رفتن این افراد از دانشگاه مسیر ادامه پیدا کرد اما نه به قدرت سابق چرا که ما قهرمان های ضعیف تری بودیم نسبت به اونها و این حرکت نزولی ادامه پیدا کرد و به جایی رسید که اخیرا از دانشگاه خبر دار شدم دیگه اصلا اون تیم ها و اون جریان ها وجود خارجی ندارند و دانشگاه تبدیل شده به یک دبیرستان ولی با ابعاد بزرگتر ، تو کشور ما سیستم جایی برای بروز نداره اگر فعالیت های ما ساختار مدون و مشخصی داشت نبایست به این حالت سینوسی منتهی میشد بلکه باید سیر صعودی می داشت چرا که با گذشت زمان سیستم ضعف های خودش رو بهبود میده و روز به روز بهتر میشه ، الان هم انجمن قهرمان های خودش رو نداره نسلش عوض شده و حالا ممکنه بر حسب اتفاق یه سری بچه های قوی بیان و انجمن رو یه تکونی بدن و یا اینکه این سیر نزولی ادامه دار باشه 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده