رفتن به مطلب

انجمن جان با ما به ازین باش :|

Hanaaneh

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

مدتیه که حس میکنم همه چیز تو انجمن تغییر کرده و این فقط حرف من نیست چراکه بعد از صحبت کردن با خیلی از بچه های قدیمی(کسانی که حداقل یه سال عضو هستن)

فهمیدم که نظر بقیه هم همینه

انگار همه یادمون رفته جو یه انجمن مثل نو اندیشان ،چطور باید باشه

طوری شده که هروقت وارد انجمن میشیم،حس میکنیم اومدیم چت روم یا فیس بوک

برای بعضی از بچه ها هم که شده دیوار یادگاری:|

من نمیخوام طرف حرفم شخص خاصی باشه چرا که من هممون رو مقصر میدونم

یه زمانی بود که هروقت میومدیم انجمن،کلی تاپیک جالب میدیدیم که 90درصدش واقعا دغدغه های مشترک هممون بود اما این روزا دیگه اینطور نیست

طوری که وقتی یه تاپیک رو نگاه میکنیم،فقط خط اولش رو نگاه میکنیم و تاپیک رو میبندیم

تاپیک ها همه به سمت موضوعاتی میرن که واقعا ارزش انجمن رو زیر سوال میبره

چی شده که انجمن به اینجا رسیده؟

چرا بچه ها دیگه فقط تماشاچی هستن و هیشکی اقدامی نمیکنه تا این طلسم رو بشکنه؟

چرا جو بچگانه توی انجمن حاکم شده؟

چرا ارزش خیلی از تاپیک ها رو با بعضی پست ها زیر سوال میبریم؟

و در آخر اینکه چه باید کرد که دوباره انجمن به حالت اول و حتی بهتر برگرده؟

• Like 43
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون دوست من از تاپیک عالی و تامل برانگیزت

قدیما مردم وقتی قوری چینیشون میشکست اونو تعمیر میکردن نمی دونم یادتونه یانه واما امروزی ها تایه چیزی از مد میوفته یاروش خش میافته زود عوضش میکنن دقت کنین به این مسئله فکر میکنین چرا ؟؟؟؟؟

قدیمیا تعمیرگر بودن و جوانان امروزی تعویض گر چون نمی خوان وقت بزارن برای بازسازی برای کنکاش برای به زحمت افتادن برای بحث کردن برای جنگیدن

خسته میشن اخه :icon_pf (34):

و این گذره از جامعه سنتی به جامعه صنعتی شامل کار زندگی مشترک و درنهایت انجمن میشه

این نظر من بود

راهکار به خاطر تعلق خاطرمون بحث کنیم بجنگیم بحث کنیم و بدستش بیاریم و مثل تماشاگران فوتبال نباشیم که با گلی شاد بشیم و با خوردن گلی ناراحت بعد بازی هم بریم دنبال کارمون بلکه زحمت بکشیم اماده کنیم خودمونو و داخل گود بشیم و یه یاعلی بگیم

ممنون دوستان عزیز:icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه

موضوع اینه که هرچیزی وقتی تازه راه میفته همراه با انرژی زیادی هستش. انجمن وقتی 2009 راه افتاد جای جدیدی بود و شور و هیجان زیادی هم داشت طبیعتا. کاربراش هم متناسب با اون شور و هیجان فعالیت علمی و بحث های متعددشون هم بیشتر بود (که A.R-KH-A به نظرم خیلی عالی توضیح دادن). اما الان به هر دلیلی (منطقی یا غیرمنطقی یا درست یا غلط یا ...) نیستند. طبیعت همیشه همین بوده... دلیلی نداره عدم حضورشون باعث نوحه سرایی و نوشتن غم نامه باشه... مطمئنا الان همه اونا (یا اکثرشون) شاد و خوشحال مشغول فعالیت های روزمره شون هستن. یادشون گرامی اما الان حضور خیلیا هم اینجا باید گرامی داشته شه تا یه روز بشن قدیمی!

و یه گله از بعضی از مدیرا و کاربرای قدیمی: بارها دیدم وقتی یه مدیر بازنشسته میشه یا یه مدیر منصوب میشه تو پیغام ها معمولا مدیر بودن اینجا رو به تمسخر میگیرن یا میکوبن. (درسته تو زمینه فروم تجربه‌شون زیاده(!) و اینجور فعالیت ها رو آفت زندگی و ... میدونن) اما خب قبول کنیم آدم اگر بلد باشه میتونه همه کار رو با برنامه پیش ببره تا حتی بخشی از مشکلات پیش اومدش رو گردن فرومی که یه زمان به قول خودش شب و روز توش بوده نندازه. وقتی نتونیم کار ساده ای مثل فروم اومدن رو کنترل کنیم تا از حالت تعادل و نرمالش خارج نشه، قطعا ثابت می کنیم تو تمام کارهامون پتانسیل بالایی برای رفتارهای نامتعادل و خارج از چارچوب داریم. کلا دلسرد کردن دیگران به خاطر اشتباهات و جرایم خودمون کار درست و منصفانه ای نیست. کم نیستند کاربرای قدیمی که فعالیت نرمال و طبیعیشون رو دارند چند ساعت تو هفته هستند و پست میذارن و حداقل من تا حالا آه و ناله ای ازشون ندیدم، و از شواهد و قرائن هم برمیاد که تو کار و فعالیت اجتماعی و شخصی هم موفق هستند.

اگه انقدر اینجا بده، میشه نیومد! اما اگر به نظر خوبی هایی داره که دلمون میخاد بیاییم میشه اومد و منفی بافی نکرد اگر که قراره حرکت مفیدی زده نشه.

----------------------------------------------------------------

انجمن مونده با 40-50 تا کاربر به طور میانگین در هر ساعت از روز... الان این مراوده دو طرفه واقعا چجوریه؟ انجمن واس کاربرا چه میکنه و کاربرا واس انجمن چه میکنن؟

شدیدا با موارد ذکر شده توسط اربنیست موافقم. مخصوصا

انداختن همه تقصیرا به گردن کاربرای قدیمی و عدم حضورشون ! ینی عدم اعتنا به این همه کاربر جدید که اگه موندگار بشن خودشون یکی دو سال بعد به عنوان کاربر قدیمی محسوب میشن

اگر مشتاق تغییراتیم، هرکس باید از خودش شروع کنه

بهرحال هرچیزی دوره خودشو داره. نباس تو گذشته موند.

قبلا هم پیشنهاد دادم، شایر اینکه دوستان دانشجو از دوستان هم کلاسی و هم دانشکده ای دعوت کنن برای حضور در انجمن و اینجا بحث های علمی متناسب با رشته شون راه بندازن و .... بتونه به منطبق شدن انجمن با یه شرایط جدید و رو به جلو کمک کنه.تا ایده های جدیدتر به این واسطه مطرح بشه.

• Like 15
لینک به دیدگاه

سلام به دوستای گلم.. و با تشکر از حنانه عزیز:icon_gol:

به نظر من.. انجمن همون انجمنه.. ولی خیلی کاربرا حضورشون کمرنگ شده حالا به دلایلی.. وگرنه از نظر من جو انجمن همونیه که بود.. عالی..:a030:

باید دید، دید ادما از موضوع تاپیک ها چیه.:ws52:. علمی/ ازاد/ گفتگو/ چت باکسه.. یا غیره..:banel_smiley_4:

من خودمو مثال نمیزنم که بگم. من دیدم متفاوته نه.:whistle:. دید دوستان محترمه..:w16: ولی من همیشه خودم سعی کردم تو تاپیک های علمی قدم بزارم.. و از این بحثها دوری کنم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

وقتی میومدم دوستان رو به موضوعات بهتری دعوت میکردم.. از طب سنتی که در خونه هاتون باهاش سرکار دارید و شاید یه گیاه دارویی رو تو خونه مصرف کرده باشید.. وقتی میام ازتون دعوت میکنم از خیلی ها.. و پیام خصوصی بارون میشم.. لطفا اگه تاپیک ازاد و جای بحث داره منو دعوت کنید.. دیگه توقع باید از چی داشت.....یه سری لطف دارن.. یه سری واقعا کمال کم لطفی رو با ادم میکنن.. چی باید گفت.. هیچی نتیجه این میشه دیگه.. موضوعات جالبی که بدرد روز مره دوستان میخوره دیگه اعتنا نکنم.. همین ابی اعتنایی ها جو رو سنگین میکنه.. :ws37:

من نمیگم همش تو تاپیک های علمیم.. ادما احتیاج به تفریح دارن.. بازی دارن.. ولی نه بحث کردن.. سر چیزی که جز جذب انرژی منفی چیزی رو به همراه نداره.....:w02:

من یه سوال همیشه برام مونده. که چرا وقتی یه نفر یه سمتی میگره.. دیگه فعالیتش به حداقل میرسه.. :ws38:

همیشه اشکال از بالادسته....اینو از یه دوست همیشه به یادگار دارم.. وراست میگفت...:ws52:

به نظر من.. باید. دیدمونو عوض کنیم. تا راحت تر قدم برداریم. راحت تر ادمای اطرافمونو به خوبی یاد کنیم. انرژی خوب رو جذب کنیم.. و بد رو دور.. اینجور تاپیکهایی که درمورد انجمن زده میشه.. و همیشه مخالف بودمو عنوان کردم..:w000: بیشتر کسی که از بیرون میاد و این تاپیکها رو ببینه از سایت زده میشه.. و با خودش فکرمیکنه اینم مثل سایتهای دیگه دیگه..:whistle:

ما کاربرا اول خودم. وقتی کسی وارد تالار پزشکی میشه یا تالارکشاورزی.. سوالی میکنه.. چه خصوصی و چه پروفایلم حرف من اینه .. تلاش برای بالابردن علم دیگران.. انرژی دادن به خودت در دنیای علم و اطلاعات چه مجازی چه واقعی..بستگی به خودت داره.. که تعیین کننده موندن در سایت باشی .. یا .....:ws37:

انجمن خیلی هم عالیه.. ولی یادتون باشه میناجون یه نامه ای نوشت یادتونه..انجمن همون انجمنه کاربرا هم همون کاربر.. با یه دنیای بزرگتر... :a030:

انجمن پیشرفت شایانی داشته و این یعنی کاربران انجمن تلاششون را در راهبرد این انجمن بکار بردن.. هرچند تاپیکیهایی که بوی انرژی منفی میدن هست. ولی اونا یه بذر ارزنن در یه گونی گندم.. پس..(مثال خودم بودا):ws3:

تلاش کنیم.. با انرژی جلو بریم.. :hapydancsmil:

بخندیم..:ws3:

من فقط از یه چیز انجمن خوشم نمیاد و اون هم چت باکسشه..:icon_pf (34):

چت باکس منش و رتبه یه انجمن رو میاره پایین البته این نظر منه..

ببخشید اگر بدون دعوت وارد تاپیکتون شدم حنانه جون.. و اگر حرفی زدم دوستان ناراحت شدن...:w16:

ممنونم از تاپیک خوبت حنانه عزیزم.. :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
ممنون دوست من از تاپیک عالی و تامل برانگیزت

قدیما مردم وقتی قوری چینیشون میشکست اونو تعمیر میکردن نمی دونم یادتونه یانه واما امروزی ها تایه چیزی از مد میوفته یاروش خش میافته زود عوضش میکنن دقت کنین به این مسئله فکر میکنین چرا ؟؟؟؟؟

قدیمیا تعمیرگر بودن و جوانان امروزی تعویض گر چون نمی خوان وقت بزارن برای بازسازی برای کنکاش برای به زحمت افتادن برای بحث کردن برای جنگیدن

خسته میشن اخه :icon_pf (34):

و این گذره از جامعه سنتی به جامعه صنعتی شامل کار زندگی مشترک و درنهایت انجمن میشه

این نظر من بود

راهکار به خاطر تعلق خاطرمون بحث کنیم بجنگیم بحث کنیم و بدستش بیاریم و مثل تماشاگران فوتبال نباشیم که با گلی شاد بشیم و با خوردن گلی ناراحت بعد بازی هم بریم دنبال کارمون بلکه زحمت بکشیم اماده کنیم خودمونو و داخل گود بشیم و یه یاعلی بگیم

ممنون دوستان عزیز:icon_gol:

ممنون سهند عزیز که در بحث شرکت کردید اما به نظرم خیلی خوب میشه اگر کسی مسوولیتی رو به عهده میگیره،از پسش بربیاد

من یه زمانی وقتی میومدم انجمن،با ذوق کار میکردم اما الان وقتی میبینم در حضورم فقط باید اسپم پاک کنم،خود به خود انرژیم از بین میره و دیگه حوصله کار ندارم:|

به نظرم شما مسوولیت خیلی بزرگ تری به عهدتون هست

چون معمولا هر فردی که میاد،از همه تالارها دیدن نمیکنه اما تالار گفتگوی آزاد معمولا همه شرکت میکنن

خیلی خوب میشه اگر از بچه های قدیمی کمک بخواید

البته فقط نظرم رو گفتم چون مطمئنم شما میتونید تو پیشرفت تالار کمک کنید:w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از دعوتتون! البته هنوز منو دعوت نکردید و سر زده اومدم:ws3:

به نظرم یکی از دلایل عمده‌اش اینه که مثلا یه دفعه یه اکیپ جدید که همه دوستان همند میان انجمن و چون ممکنه با روال انجمن خیلی آشنایی نداشته باشن، به مشکل بربخورن. این وسط هم کسایی که ماندگاری بیشتری تو انجمن داشتن هیچ راهنمایی به این دوستان نمیدن(یا اگه کسی راهنمایی‌ای بده حمایتش نمیکنن). و یا راهنماییشون مقبول واقع نمیشه:ws37:

و یه مورد دیگه هم که خیلی به نظرم مهمه اینه که انقدر سر کاربرای قدیمی نا به جا مانور ندیم. دقیقا همون چیزی که فافا گفت، اگه به همون میزان که به فعالیت مثبت کاربرای قدیمی تشویق می کنیم، کاربرای جدید رو جهت دهی و مدیریت کنیم این مشکلات کمتر میشن.

به عنوان مثال مدیران هر تالار خواستار فعالیت تخصصی بچه های جدید باشن و این انتظارو ازشون داشته باشن که صرفا برای کارهای جانبی نیان انجمن. به عبارت بهتر ازشون کار بخوان مسئولیت بخوان.و در مقابلش ازشون سوال کنن که طرف جدی بگیره

و یک نکته که بهتره هممون به یاد داشته باشیم اینه که واقعا به نفع خودمونه که بحث‌های حاشیه‌ای و یا روابطمون با افراد رو به صورت شخصی نگه داریم. اینو هم به خودم و هم به همه‌ی دوستان میگم که تو بوق کردن چنین مسائلی نه مسلما خوشایند بقیه است و نه در آینده به سود خود ماست. دیدم که میگما:ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه
سلام

به نظرم یکی از دلایل عمده‌اش اینه که مثلا یه دفعه یه اکیپ جدید که همه دوستان همند میان انجمن و چون ممکنه با روال انجمن خیلی آشنایی نداشته باشن، به مشکل بربخورن. این وسط هم کسایی که ماندگاری بیشتری تو انجمن داشتن هیچ راهنمایی به این دوستان نمیدن(یا اگه کسی راهنمایی‌ای بده حمایتش نمیکنن). و یا راهنماییشون مقبول واقع نمیشه:ws37:

و یه مورد دیگه هم که خیلی به نظرم مهمه اینه که انقدر سر کاربرای قدیمی نا به جا مانور ندیم. دقیقا همون چیزی که فافا گفت، اگه به همون میزان که به فعالیت مثبت کاربرای قدیمی تشویق می کنیم، کاربرای جدید رو جهت دهی و مدیریت کنیم این مشکلات کمتر میشن.

به عنوان مثال مدیران هر تالار خواستار فعالیت تخصصی بچه های جدید باشن و این انتظارو ازشون داشته باشن که صرفا برای کارهای جانبی نیان انجمن. به عبارت بهتر ازشون کار بخوان مسئولیت بخوان.و در مقابلش ازشون سوال کنن که طرف جدی بگیره

و یک نکته که بهتره هممون به یاد داشته باشیم اینه که واقعا به نفع خودمونه که بحث‌های حاشیه‌ای و یا روابطمون با افراد رو به صورت شخصی نگه داریم. اینو هم به خودم و هم به همه‌ی دوستان میگم که تو بوق کردن چنین مسائلی نه مسلما خوشایند بقیه است و نه در آینده به سود خود ماست. دیدم که میگما:ws3:

دقیقا من دارم تو تالار بار کاربرای جدید ارتباط برقرار میکنم و دارم میکشمشون تو صحنه رو کمک تک تک دوستان چه قدیم و چه جدید حساب میکنم

با امید حضور پررنگ شما دوستان عزیز

• Like 10
لینک به دیدگاه
ممنون سهند عزیز که در بحث شرکت کردید اما به نظرم خیلی خوب میشه اگر کسی مسوولیتی رو به عهده میگیره،از پسش بربیاد

من یه زمانی وقتی میومدم انجمن،با ذوق کار میکردم اما الان وقتی میبینم در حضورم فقط باید اسپم پاک کنم،خود به خود انرژیم از بین میره و دیگه حوصله کار ندارم:|

به نظرم شما مسوولیت خیلی بزرگ تری به عهدتون هست

چون معمولا هر فردی که میاد،از همه تالارها دیدن نمیکنه اما تالار گفتگوی آزاد معمولا همه شرکت میکنن

خیلی خوب میشه اگر از بچه های قدیمی کمک بخواید

البته فقط نظرم رو گفتم چون مطمئنم شما میتونید تو پیشرفت تالار کمک کنید:w16:

این درست دوست من ولی رو دوستای جدید بیشتر حساب میکنم چون قدیمی ها اینطو رکه میبینم مشغلشون بیشتر شده کار و زندگی و اینها

ممنون از توجه خوبتون

• Like 8
لینک به دیدگاه
موضوع اینه که هرچیزی وقتی تازه راه میفته همراه با انرژی زیادی هستش. انجمن وقتی 2009 راه افتاد جای جدیدی بود و شور و هیجان زیادی هم داشت طبیعتا. کاربراش هم متناسب با اون شور و هیجان فعالیت علمی و بحث های متعددشون هم بیشتر بود (که A.R-KH-A به نظرم خیلی عالی توضیح دادن). اما الان به هر دلیلی (منطقی یا غیرمنطقی یا درست یا غلط یا ...) نیستند. طبیعت همیشه همین بوده... دلیلی نداره عدم حضورشون باعث نوحه سرایی و نوشتن غم نامه باشه... مطمئنا الان همه اونا (یا اکثرشون) شاد و خوشحال مشغول فعالیت های روزمره شون هستن. یادشون گرامی اما الان حضور خیلیا هم اینجا باید گرامی داشته شه تا یه روز بشن قدیمی!

و یه گله از بعضی از مدیرا و کاربرای قدیمی: بارها دیدم وقتی یه مدیر بازنشسته میشه یا یه مدیر منصوب میشه تو پیغام ها معمولا مدیر بودن اینجا رو به تمسخر میگیرن یا میکوبن. (درسته تو زمینه فروم تجربه‌شون زیاده(!) و اینجور فعالیت ها رو آفت زندگی و ... میدونن) اما خب قبول کنیم آدم اگر بلد باشه میتونه همه کار رو با برنامه پیش ببره تا حتی بخشی از مشکلات پیش اومدش رو گردن فرومی که یه زمان به قول خودش شب و روز توش بوده نندازه. وقتی نتونیم کار ساده ای مثل فروم اومدن رو کنترل کنیم تا از حالت تعادل و نرمالش خارج نشه، قطعا ثابت می کنیم تو تمام کارهامون پتانسیل بالایی برای رفتارهای نامتعادل و خارج از چارچوب داریم. کلا دلسرد کردن دیگران به خاطر اشتباهات و جرایم خودمون کار درست و منصفانه ای نیست. کم نیستند کاربرای قدیمی که فعالیت نرمال و طبیعیشون رو دارند چند ساعت تو هفته هستند و پست میذارن و حداقل من تا حالا آه و ناله ای ازشون ندیدم، و از شواهد و قرائن هم برمیاد که تو کار و فعالیت اجتماعی و شخصی هم موفق هستند.

اگه انقدر اینجا بده، میشه نیومد! اما اگر به نظر خوبی هایی داره که دلمون میخاد بیاییم میشه اومد و منفی بافی نکرد اگر که قراره حرکت مفیدی زده نشه.

----------------------------------------------------------------

انجمن مونده با 40-50 تا کاربر به طور میانگین در هر ساعت از روز... الان این مراوده دو طرفه واقعا چجوریه؟ انجمن واس کاربرا چه میکنه و کاربرا واس انجمن چه میکنن؟

شدیدا با موارد ذکر شده توسط اربنیست موافقم. مخصوصا

بهرحال هرچیزی دوره خودشو داره. نباس تو گذشته موند.

قبلا هم پیشنهاد دادم، شایر اینکه دوستان دانشجو از دوستان هم کلاسی و هم دانشکده ای دعوت کنن برای حضور در انجمن و اینجا بحث های علمی متناسب با رشته شون راه بندازن و .... بتونه به منطبق شدن انجمن با یه شرایط جدید و رو به جلو کمک کنه.تا ایده های جدیدتر به این واسطه مطرح بشه.

به به جناب اردشیر خان بسی فیض بردیم:ws3:

حرفاتون کاملا درسته

اما من قصدم از این تاپیک خیلی مربوط به بر و بچه های قدیمی نمیشه

منظورم بچه های جدیده که واقعا خیلی از حریم ها رو رعایت نمیکنن

شما میتونید یه سری به تاپیک های عمومی بزنید تا منظورم رو کاملا متوجه بشید

دوستان میگن براشون توضیح بدید اما من خودم بارها و بارها بخاطر اینکه شرایط تالار ادبیات ایجاب میکرد،بهشون تذکر دادم و براشون توضیح دادم اما بعد فکر میکنید چی شد؟

هر حرفی دلشون میخواست میزدن و بهتر که نشدن هیچ،اوضاع رو بدتر کردن

من خودم رو مثال میزنم

ببین من رشته م جنگلداریه اما تو زمینه رشته م هیچ فعالیتی نکردم و میدونم که استعدادشو ندارم اما به جای اون به شدت به رشتهادبیات علاقه دارم وتا اونجا که بتونم،برای پیشرفت تالار تلاش میکنم

اما دوستان گاها میتونن کار مفیدی انجام بدن اما همون رو هم دریغ میکنن

من هم از همین موضوع گله دارم:hanghead:

واقعا ممنونم بابت توضیح خوبت:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من فقط از یه چیز انجمن خوشم نمیاد و اون هم چت باکسشه..:icon_pf (34):

چت باکس منش و رتبه یه انجمن رو میاره پایین البته این نظر منه..

ببخشید اگر بدون دعوت وارد تاپیکتون شدم حنانه جون.. و اگر حرفی زدم دوستان ناراحت شدن...:w16:

ممنونم از تاپیک خوبت حنانه عزیزم.. :icon_gol:

درود معصومه جان

ببین دوست خوبم به نظر من مشکل ماها اینه که فکر میکنیم در هر زمینه ای استادیم و میتونیم نظر بدیم واینکه فکر میکنیم گمرکیم و باید همه تاپیک ها از زیر دست ما بره و در همه سهیم باشیم

اما من خیلی از بچه ها رو میشناسم همین جا که وقتی میدونن تو زمینه ای تجربه ندارن،واقعا سکوت میکنن

من با کسی تعارف ندارم اینجا و حرفم رو صریح میزنم

ببین دوستم ثلا به قول جاست مکانیک،ماها یادمون رفته بعضی تالارها واقعا جای بعضی تاپیک ها نیست

همین قسمت مناسبت ها رو نگاه کن

همه نوع تاپیکی میزنن این روزها

یعنی کلا نظم و روال به هم خورده

بچه ها هم اصلا به تذکرات توجه نمیکنن

و موضوع دیگه همین چت باکسی کهشما میگی

الان مشکل چت باکس چیه واقعا؟:w58:

من خودم بارها میرفتم اونجا و فضای خوبیه و البته خیلی هم خلوته یعنی بود و نبودش هیچ تاثیری در روند انجمن نداره

اتفاقا من خودم گاهی واسه اینکه تو تاپیک ها بی نظمی نشه،حرفامواونجا مینوشتم

در اخر هم ممنون از حضورت:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه
سلام

علیک سلام خانم سرزده:ws3:

مریم جمله آخرت که خودتم بولدش کردی رو باید با آب طلا نوشت:w02:

خیلی جالبه به قول خانم زارع،اینجا شده زوج اندیشان:banel_smiley_4:

دوستان سعی کنید روابط خصوصیتون رو واسه خودتون نگه دارید یا حداقل تو پروفایل و پیغام خصوصی ادامه ش بدید نه اینکه تو تاپیک های عمومی

اینکه ماها انقدر این روال رو ادامه بدیم،واقعا نظم رو به هم میزنه

لزومی نداره تو تمام تاپیک ها بیایید به هم ابراز محبت کنید

بهتره همیشه یه حدی نگه داریم

تاپیک ها رو در انحصار دو نفرمون نگیریم

دوستید،قبول اما اگر بحثی هست و حرفی،تو پروفایلتون ادامه بدید

الان همین دوست خوبم مریم،واقعا برای من عزیزه و بیروناز اینجا هم با هم ارتباط داریم اما خیلیا نمیدونن چون قرار نیست تو بوق و کرنا بگیم خب:banel_smiley_4:

بذارید حرمت ها نگه داشته بشه دوستان

یه کم ظرفیتمون رو بالا ببریم و انتقادها رو بشنویم نهاینکه تا یکی یه چیزی گفت،سریع بریم تو این تاپیک اون تاپیک غر بزنیم و به هم تیکه بندازیم:banel_smiley_4:

ممنون مریم عزیزم که نظر دادی:w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

با سعلام و عرض ادب :)

پستا رو من بعضیاشو خوندم.

یه مشکلی که هست از نظر من اینه که وقتی تاپیکی زده میشه کسی ازش استقبال نمیکنه و ایجاد بی انگیزگی میکنه

برای دیده شدن تاپیک مجبور میشی یا تک تک بری توی پروفایلا و دعوت کنی یا تاپیکت نخونده بمونه.

• Like 11
لینک به دیدگاه
این درست دوست من ولی رو دوستای جدید بیشتر حساب میکنم چون قدیمی ها اینطو رکه میبینم مشغلشون بیشتر شده کار و زندگی و اینها

ممنون از توجه خوبتون

من منظورم این نبود که بچه ها حتما دوباره برگردن چون به قول شما خب بالاخره سرشون شلوغ شده بلکه منظورم نظر خواستنه

چون اونا به هر حال روال بیشتر از ما دستشونه

همین الان محمد و مهدی عارف هم هستن دیگه

ازشون نظر بخواید درباره موضوع تاپیک های گفتگو:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه
با سعلام و عرض ادب :)

پستا رو من بعضیاشو خوندم.

یه مشکلی که هست از نظر من اینه که وقتی تاپیکی زده میشه کسی ازش استقبال نمیکنه و ایجاد بی انگیزگی میکنه

برای دیده شدن تاپیک مجبور میشی یا تک تک بری توی پروفایلا و دعوت کنی یا تاپیکت نخونده بمونه.

سلام دوست عزیز

یه برنامه ای چند وقت پیش از آقای داریوش ارجمند دیدم که حرف جالبی زد

میگفت جنس خوب تبلیغ نمیخواد

واقعا همینطوره

تاپیک اگر خوب باشه،اهلش میان سراغش

مثللا این روزها میبینم که بعضی تاپیک ها رو میری،فقط یه عکس گذاشتن و دیگه هیچ:w58:

خب شما الان یه سر به تاپیک های قدیمی بزنید و موضوعاتش رو ببینید

ما میخوایم طوری بشه که وقتی میاییم اینجا،یکی یه حرفی بزنه که حالمون خوب بشه

نه اینکه هجو بگه:banel_smiley_4:

ممنون از حضورتون دوست عزیز:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه

ممنون از دعوت دوستان:icon_gol:

وهمینطور حنانه عزیز بابت تاپیک:icon_gol:

تاپیکایی که ارسال میشه خیلی خوبه..چه علمی چه بحث آزاد اما پستایی که پایینش گذاشته میشه بی ربطه تقریبا و همینطور کلا بحث تاپیک رو عوض میکنه

البته که ما تاپیکای چیپ هم دارم اما خب خودمونم مقصریم..بهتره یکم از کپی کردن و خود رای بودن دربیایم شاید اوضاع جامعه ی علمی مجازیون بهتر شه:w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تاپیکایی که ارسال میشه خیلی خوبه..چه علمی چه بحث آزاد اما پستایی که پایینش گذاشته میشه بی ربطه تقریبا و همینطور کلا بحث تاپیک رو عوض میکنه

البته که ما تاپیکای چیپ هم دارم اما خب خودمونم مقصریم..بهتره یکم از کپی کردن و خود رای بودن دربیایم شاید اوضاع جامعه ی علمی مجازیون بهتر شه:w02:

خواهش میشه زهرا جون:w16:

با توضیحت درباره پست ها کاملا موافقم اما اگر دقت کرده باشی تو یه برهه ای تاپیک هایی زده شده که کاملا آدم رو ناامید میکنن از اینکه بخواد دربارشون نظری بده

الان جاش نیست که من بخوام اسم ببرم چون بحث پیش میاد اما خب شما یه سر به قسمت یادداشت های پراکنده بزنید و تاپیک هایی رو که تو این چند ماه اخیر ارسال شدن مشاهد کنید

و همین روال در بقیه تالار ها هم اغلب مشاهده میشه

و دقیقا با حرفت موافقم که ای کاش کمتر کپی کنیم یه کم هم خلاقیت خوبه برای اینکه انجمن از این حالت خمودگی بیرون بیاد

ممنون عزیزم بابت نظر خوبت:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه
من منظورم این نبود که بچه ها حتما دوباره برگردن چون به قول شما خب بالاخره سرشون شلوغ شده بلکه منظورم نظر خواستنه

چون اونا به هر حال روال بیشتر از ما دستشونه

همین الان محمد و مهدی عارف هم هستن دیگه

ازشون نظر بخواید درباره موضوع تاپیک های گفتگو:w16:

فرمایشتون متین

ولی میدونین که مدیر به تنهایی نمی تونه تو تالار خودش فقط تاپیک بزنه و موضوعهای روز رو همیشه در تالارش مطرح کنه و مدیران ارشد هم همینطور چون به نظرمن یک نفر یه طرز فکر داره ویک دست صدا نداره بلکه دوستانم باید بیاند از طرز تفکر متفاوتشون استفاده کنند و اونارو در قالب تاپیک عنوان کرده و مورد بحث و تبادل نظر قرار بدن

ممنون از همراهیتون واقعا ممنون دوست خوبم

• Like 9
لینک به دیدگاه

کاملا موافقم بینید یه تاپیک حالا چه کپی چه خود نوشته بالاخره یه نظره و یه دیدگاه از یک شخص و خوب میتونه مورد انتقاد یاتشویق قرار بگیره و مورد بحث قرار بگیره و به نظر من وقتی یه موضوعی بحث میشه قرار نیست روش ورود ممنوع زده بشه و چون خلاف منظور استارتر یا حتی صاحبان سایته هر چیزی غیر اون نظر باشه خلاف هستش بلکه باید روش بحث بشه در چهار چوب ادب و احترام .

ممنون که اومدین بازم منتظر حضور سبزتون هستیم.:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...