Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ :vahidrk: دست بلند کردن بر روی یک خانوم کار پسندیده ای نیست ! لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ دست بلند کردن بر روی یک خانوم کار پسندیده ای نیست ! لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام برای همراه اول نداری دیشب بود مجید جان نبودی فک کنم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ولی جدی من راهُ روش کار با اینراسلُ بلد نیستم اگه لازم داری بگو انتقال بدم بهت لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ولی جدی من راهُ روش کار با اینراسلُ بلد نیستم اگه لازم داری بگو انتقال بدم بهت خدایی آدمو از گذاشتن کد منصرف میکنید :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خدایی آدمو از گذاشتن کد منصرف میکنید :icon_pf (34): شوخی کردم ناراحت نشو 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ شوخی کردم ناراحت نشو من دیروز حتی خودم همراه اولی نبودم اما کد رو گذاشتم رو حساب دوستایی که اینجا دارم بعد میای تیکه میندازی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ من دیروز حتی خودم همراه اولی نبودم اما کد رو گذاشتم رو حساب دوستایی که اینجا دارم بعد میای تیکه میندازی مگه چی گفتم من ! خودت گفتی بده بمن منم گفتم باشه !! تیکه اش کجا بود ؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ مگه چی گفتم من ! خودت گفتی بده بمن منم گفتم باشه !! تیکه اش کجا بود ؟ تیکه نه ولی آدمو بدهکار میکنید 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تیکه نه ولی آدمو بدهکار میکنید تو حرفای من چی باعث شد یه همچین فکری بکنی؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ وقتی بار اول نمیشه دیگه نباید بزنید.........واسه منم وقتی واسه ایرانسل میاد بعضی وقتا نمیشه نمیدونم سیستمشون چطوریه ولی در کل خیلی کم پیش میاد که نشه ......شما وقتی ساعت 8 زدی نشد ولی دوستم ساعت 11 زد و شارژشم گرفت نشد دیگه.. 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ نشد دیگه.. الان دیدی که ایرانسلشو گذاشتم بچه ها گرفتن........باز تقصیر منه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خدایی آدمو از گذاشتن کد منصرف میکنید :icon_pf (34): تو چه جور سربازی هستی؟ یا چه جور سربازی هستی که از عقرب نمیترسی....؟! بعد انقدر دل نازکی... دلت اندازه یه گنجیشکه.. بهت برمیخوره... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ الان دیدی که ایرانسلشو گذاشتم بچه ها گرفتن........باز تقصیر منه من ولی نگرفتم.. قفل کرد به خدا..... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ شارژ رایگان ایرانسل رسید همه عدد 2 رو به 84888 بفرستند بعد zn3 رو به 8282 آخرشم zn 777 به 8282وقتی کد رو گرفتید لغو کنید laghv MZANG به 8282 این چندتومنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تو چه جور سربازی هستی؟یا چه جور سربازی هستی که از عقرب نمیترسی....؟! بعد انقدر دل نازکی... دلت اندازه یه گنجیشکه.. بهت برمیخوره... ترس ربطی به دل نازکی نداره :w420: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ب ما حرام خواری نیامده... همون میخریم.. بابابه اندازه هزارتومن میخوای شارژ کنی مفتی دو هزارتومان شارژ ازت کم میشه.... مثل تبلیغات ایرانسل شده. وارد مسابقاتش میشی انقدر سوال میپرسه و کم میکنه پشیمون میشی.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون ما شدیم حرام خوار دیگه :icon_pf (34):یکی بیاد این تاپیکو ببنده بدرود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده