Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ درود بر همه گفت معرفت از که آموختی؟؟؟ گفتم از بی معرفتان ......یکم عرق شرم بر پیشانیتان جاری کنید از این غفلت در برپایی جشن و پای کوبی تولد این سرباز جان بر کف که در لب مرز پاس میدهد برای خاک و جان و مال و ناموس این وطن ببینید تریپ خسته و خواب آلود (سر پست خوابیدم پرنده هم پر نمیزنه خیالتون تخت ) 19 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک باشه سرباز وطن انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :w70::w14::happy::happy::happy::w14::w70: لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :icon_gol::icon_gol: امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک . . . شاهدبودیدماتولدتون رو تبریک گفتیم یه وقت نزنه به سرتون ازمرزها غفلت کنیدها جون یه کشور درمیونه نمی ارزه به خاطر خبط چند نفر اونم نواندیشانیایران به خطر بیفته لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تولدوووووووووون مبااااااارک... بخدا خواستم دیروز تاپیک بزنم گفتم شاید نیایید و بچه هام بیخیالش بشن.... با آرزوی سلامتی و موفقیت وشادی تو تمام مراحل زندگی...و بخصوص با ارزوی زود تموم شدن سربازی.... :icon_razz: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ایشالله صدسال زنده باشید لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ بازم تولدت مبارک:icon_gol::icon_gol: ایشالله 1000 ساله شی لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مهندس مرسی مهندس تولدتون مبارک باشه سرباز وطنانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید ممنونم دوست خوبم تولدتون مبارک :w70::w14::happy::happy::happy::w14::w70: مرسییییییییییییی:icon_gol: تولدتون مبارک:icon_gol::icon_gol: امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک . . . شاهدبودیدماتولدتون رو تبریک گفتیم یه وقت نزنه به سرتون ازمرزها غفلت کنیدها جون یه کشور درمیونه نمی ارزه به خاطر خبط چند نفر اونم نواندیشانیایران به خطر بیفته نه بابا نترس لب مرز دست ماست دست ما بچه های پایین شهر کسی جرات نداره نزدیک بشه ....پشه از 1000کیلومتری رد بشه قبل از اوج گرفتن درجا میزنیم تولدوووووووووون مبااااااارک...بخدا خواستم دیروز تاپیک بزنم گفتم شاید نیایید و بچه هام بیخیالش بشن.... با آرزوی سلامتی و موفقیت وشادی تو تمام مراحل زندگی...و بخصوص با ارزوی زود تموم شدن سربازی.... :icon_razz: خیلی ممنون شما خیلی بامرامی :icon_gol: تولدتون مبارك خیلی ممنون تولدت مبارک ایشالله صدسال زنده باشید اووووووووه چه خبره صدسال نمیخوام بترکونه 15سال یا 20سال بسمه تولدت مبارک آقا کوروش مرسی داداش بازم تولدت مبارک:icon_gol::icon_gol:ایشالله 1000 ساله شی 1000سالللللللللللللللللللللللللچه خبره میگم 15 یا 20 سال دیگه بسمه لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ داوش تولدت مبارک!!!!! چه یهویی تولدت شد!!!!:icon_gol: کوروش جان تولدتو تبریک میگم و امیدوارم که خیر و صلاحت تو زندگیت پیش بیاد.... داوش غصه نخوریا.....برقیا همیشه مظلومن.....همیشه.......:there:....از اون روز که رفتیم برق مشخص بود عاقبتش اینه....یه تولد خشک و خالی هم نگرفتن برات... عیب نداره حالا بیا ببین از این کیکای باحال برات گرفتم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک کوروش جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ داوش تولدت مبارک!!!!! چه یهویی تولدت شد!!!!:icon_gol: کوروش جان تولدتو تبریک میگم و امیدوارم که خیر و صلاحت تو زندگیت پیش بیاد.... داوش غصه نخوریا.....برقیا همیشه مظلومن.....همیشه.......:there:....از اون روز که رفتیم برق مشخص بود عاقبتش اینه....یه تولد خشک و خالی هم نگرفتن برات... عیب نداره حالا بیا ببین از این کیکای باحال برات گرفتم:icon_gol: درود بر هم رشته ای و رفیق با مرامم خوبی حاجی؟ دواش یهویی چیه امروز رو توی تقویم سازمان ملل زدن دیگه زادروز کوروش کوچک نواده کوروش بزرگ آره یه با مرام پیدا نشد یه تاپیک بزنه و از اونجا که من اعتماد به سقفم زیاده خودم دس به کار شدم الان اینارو بخوریم شب خواب خازن و دیود و الکترون می بینیم حاجی لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک کوروش جان :happybday: :happy: مرسی محمد جون لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :icon_gol: مرسی ممنون عزیز لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک خیلی ممنون زیبا بود لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ زادروزتان خجسته و جاودان کوروش هخامنش امیدوارم به بهترینها برسی سرباز جان بر کف لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده