Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه نواندیشانی های عزیز با پیشرفت علم و پدید آمدن تکنولوژی های جدید موبایل تصمیم گرفتیم ما نیز برنامه ای اندرویدی را جهت استفاده در گوشیهای همراه ارائه کنیم. امیدواریم که مورد توجه دوستان قرار بگیره. برای دیدن بهتر تصاویر روی آنها کلیک کنید با نصب نرم افزار نواندیشان بر روی گوشی خود از این پس می توانید از آخرین مطالب و موضوعات در رشته های مختلف مهندسی مکانیک، برق، کامپیوتر، عمران، معماری، شهرسازی، صنایع، شیمی، کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و سایر رشته های علوم فنی و مهندسی و همچنین مطالب مربوط به علوم پایه، علوم پزشکی، حقوق و ادبیات و سایر رشته های علوم انسانی و هنر آگاه شوید. دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کار نیز می توانند از آخرین آگهی های استخدامی شرکت ها و سازمان های مختلف مطلع شوند. همچنین با نصب این نرم افزار می توانید به صورت مستقیم با مدیریت سایت علمی آموزشی نواندیشان در تماس باشید و با این سایت علمی بیشتر آشنا شوید. چهار ابزار موقعیت یابی، بارکدخوان، ضبط صدا و هواشناسی را نیز در کنار سایر امکانات نرم افزار می توانید داشته باشید و از آنها استفاده کنید. قابلیت اتصال به صفحه فیسبوک نواندیشان امیدواریم که در نسخه های بعدی این اپلیکیشن بتوانیم به کمک شما و همکاری دوستان برنامه نویسمون با برطرف کردن مشکلات و نواقص اپلیکیشنهای بهتر و کاربردی تری جهت استفاده دوستان قرار دهیم 37 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ برای ios ندارین هنوز ؟؟ نه واسه ios رو نداریم. دوستانی که این اپلیکیشنو نصب کردن، نظری هم اگه دربارش داشتن، خوشحال میشیم بشنویم 13 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ من هنوز ازش استفاده نکردم ولی پست اول می تونه تبلیغ وایبری خوبی باشه 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید و خدا قوت برای مدیرای گل انجمن:icon_gol: (مدیونید اگه فک کنید من از سر پاچه خواری حرف زدما....همچینی یهو به دلم اومد) ان شاء الله که انجمن و همه کاربراش به موفقیت های بزرگ تر برسن :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون... خسته نباشید... :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ کاش یکم بیشتر توضیح میدادید...وقتی Notificationای تو پروفایلمون نمایش داده میشه ، نرم افزار این امکان رو داره که حتی تو حالت بسته Pop up کنه و مارو از اون Notification با خبر کنه؟...مث اومدن Sms جدید... بعد نکته دیگه پاسخ دادن و ارسال تاپیکاست...میشه عکس و فایل اتچ کرد؟ اون قسمت اتصال به صفحه فیس موک نواندایشان...یعنی بدون چیز.پی.ان وصل میشه؟! خوب ... در نهایت باید app جالبی باشه...خوش به حال اندروید بازا...از تیم مدیریت و تیم طراح هم تشکر میکنم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ هرکاری کردم رو گوشیم نسب بشه نشد.. چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ هرکاری کردم رو گوشیم نسب بشه نشد.. چرا؟ زبان گوشیت فارسیه؟ اگه آره گوشیتو انگیلیسی کن بعد نصب کن...ورژن اندروید گوشیت رو هم بذار اینجا...شاید همخوانی نداشته باشه. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ زبان گوشیت فارسیه؟اگه آره گوشیتو انگیلیسی کن بعد نصب کن...ورژن اندروید گوشیت رو هم بذار اینجا...شاید همخوانی نداشته باشه. نه انگلیسی.. 4.2.2 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ نه انگلیسی..4.2.2 دقیقاً چه اروری میده؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ دقیقاً چه اروری میده؟ ارور نمیده که... با گوشی اومدم دانلود کنم.. بزار مراحلشو بزنم.. الان یه پنجره باز شده نوشته شده: do you want to cancel this download? بعد no زدم هیچی سرکاری صفحه نواندیشان بدون هیچی و سفید بازشد.. بعد yes زدم این اومد بازم مثل no.. هیچی دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد میرم که اینستالشو بزنم نمیاد.. مینویسه file not found 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ ارور نمیده که...با گوشی اومدم دانلود کنم.. بزار مراحلشو بزنم.. الان یه پنجره باز شده نوشته شده: do you want to cancel this download? بعد no زدم هیچی سرکاری صفحه نواندیشان بدون هیچی و سفید بازشد.. بعد yes زدم این اومد بازم مثل no.. هیچی دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد میرم که اینستالشو بزنم نمیاد.. مینویسه file not found تو گوشیت آنتی ویروس داری؟ یکاری کن...فایلو با PCایت دانلود کن و با کابل بریز تو یه فولدر مشخصی تو گوشیت...ازونجا اجراء کن...موقع نصب هم اگر رو گوشیت آنتی ویروس داشتی از کار بندازش. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تو گوشیت آنتی ویروس داری؟یکاری کن...فایلو با PCایت دانلود کن و با کابل بریز تو یه فولدر مشخصی تو گوشیت...ازونجا اجراء کن...موقع نصب هم اگر رو گوشیت آنتی ویروس داشتی از کار بندازش. نه انتی ویروس ندارم... اخه جالب اینه تو کامپیوتر شخصیمم نمیشه.. که از اونجا وارد فایل گوشیم کنم..نمیدونم ایراد کار شاید از نبود اطلاعات خودمه.. ولی همه راه ها رو پیش بردم نشد 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ کاش یکم بیشتر توضیح میدادید...وقتی Notificationای تو پروفایلمون نمایش داده میشه ، نرم افزار این امکان رو داره که حتی تو حالت بسته Pop up کنه و مارو از اون Notification با خبر کنه؟...مث اومدن Sms جدید...بعد نکته دیگه پاسخ دادن و ارسال تاپیکاست...میشه عکس و فایل اتچ کرد؟ اون قسمت اتصال به صفحه فیس موک نواندایشان...یعنی بدون چیز.پی.ان وصل میشه؟! خوب ... در نهایت باید app جالبی باشه...خوش به حال اندروید بازا...از تیم مدیریت و تیم طراح هم تشکر میکنم ممنون از پیشنهاداتت امین جان . این نرم افزار از اونجایی که کار شخصی خودمون هست و خب منم که خیلی برنامه نویسی نمیدونیم فعلا نمیتونم این قابلیتهایی که گفتی رو تو برنامه اضافه کنم . اما سر فرصت روشون فکر میکنم. اما در کل نظرات شما دوستان خیلی میتونه مفید باشه و با جمع اوری اطلاعات و نیازهای برنامه و البته به کمک برنامه نویسان حرفه ای مثل سعید خودمون امیدواریم برنامه های بهتر و با قابلیتهای بالاتر ارائه کنیم 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ من این پست رو الان دیدم:icon_pf (34): الان دانلودش میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده