ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 آذر، 2014 بعضی آدما هستن که یواشکی و خیلی آروم آروم میان و می شن یک نفرِ شما.. نه اینکه از اول مال شما باشن ها، نه، در طول زمان اون قد تو دلتون جا باز می کنن و یادتون می ره اصلن این آدمه چه جوري با شما سر آشنایی پیدا کرد..چي شد که لحظاتت رو درگیرِ خودشون کردن و مهمتر اینکه چي شد که لحظه لحظه ی دلتنگی هاتون فقط اشاره به اون داره..اینکه الان دلتون گرفته و دوست داشتین همون یه نفرِ الان دستتون را می گرفت.. پیشونی اش را به پیشونی شما می چسبوند.. تو نگاهتون عمق دلتنگی هاتون را مزه می کرد و بعد شما بودین که تک ستاره اش می شدین... می خواستم بگم اگر این یک نفره رو دارین که میبینیدش و همیشه کنارتون هست ،قدرش رو بدونین و بهانه های الکی نگیرین و دلتنگی تون را با بغض سر اون خالی نکنین، اگه هم یک نفرِه تون، یک جایی دور از شما داره زندگی رو سر می کنه، گاهی وقتا مخصوصا لحظه های دلتنگی.. چشماتون را ببندین..نفس عمیق بکشین..براش خوبی بخواهین و عشق تون رو.. بخواهین که هرگز حسرتِ دوست داشتن های خالصانه را نداشته باشه که نمی دونید در حسرتِ لمسِ دستاي اون آدمه، يه دفه زندگی تون پر می شه از گذشته ایی که دیگه نیست همین دیگه سعی کنین این بشه خوبه برا دلتون دوستان 25
VINA 31339 ارسال شده در 12 آذر، 2014 حرفتو کاملا قبول دارم یه کسایی هستن که اصلا یه روزی به اومدش به زندگیتون اصلا به لمس دستاش فکرم نمیکردید چه بسا در گذشته اون و امثال اونو با یه نگاه حقارت آمیز نگاه میکردید اما یه روزی همون میشه همه دنیاتون 11
Tamana73 28835 ارسال شده در 13 آذر، 2014 آهااااااای یه نفر صدامو میشنوی؟؟؟؟ گاهی وقتا انقدر سکوت میکنی که میترسی مبادا حتی با صدا کردن اسمش ناراحت بشه... ممنون آقا سهند 6
fakur1 10128 ارسال شده در 14 آذر، 2014 گاهی وقتا دلم برای اون یه نفر تنگ میشه . اونی که بدون نیاز به صحبت باهم گفتگو کنیم. 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2014 گاهی وقتا دلم برای اون یه نفر تنگ میشه . اونی که بدون نیاز به صحبت باهم گفتگو کنیم. و با صدای بلند کنارش فکر کنی نه؟؟؟ 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 14 آذر، 2014 متن فوق العاده زیبایی بود خوش به حال خودم ک کسی نیست به من فکر کنه 4
sun-shine 7672 ارسال شده در 14 آذر، 2014 متن فوق العاده زیبایی بودخوش به حال خودم ک کسی نیست به من فکر کنه دقیقا 5
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 بعضی آدما هستن که یواشکی و خیلی آروم آروم میان و می شن یک نفرِ شما.. نه اینکه از اول مال شما باشن ها، نه، در طول زمان اون قد تو دلتون جا باز می کنن و یادتون می ره اصلن این آدمه چه جوري با شما سر آشنایی پیدا کرد..چي شد که لحظاتت رو درگیرِ خودشون کردن و مهمتر اینکه چي شد که لحظه لحظه ی دلتنگی هاتون فقط اشاره به اون داره..اینکه الان دلتون گرفته و دوست داشتین همون یه نفرِ الان دستتون را می گرفت.. پیشونی اش را به پیشونی شما می چسبوند.. تو نگاهتون عمق دلتنگی هاتون را مزه می کرد و بعد شما بودین که تک ستاره اش می شدین... می خواستم بگم اگر این یک نفره رو دارین که میبینیدش و همیشه کنارتون هست ،قدرش رو بدونین و بهانه های الکی نگیرین و دلتنگی تون را با بغض سر اون خالی نکنین، اگه هم یک نفرِه تون، یک جایی دور از شما داره زندگی رو سر می کنه، گاهی وقتا مخصوصا لحظه های دلتنگی.. چشماتون را ببندین..نفس عمیق بکشین..براش خوبی بخواهین و عشق تون رو.. بخواهین که هرگز حسرتِ دوست داشتن های خالصانه را نداشته باشه که نمی دونید در حسرتِ لمسِ دستاي اون آدمه، يه دفه زندگی تون پر می شه از گذشته ایی که دیگه نیست همین دیگه سعی کنین این بشه خوبه برا دلتون دوستان یه همچین آرزویی برا نفری که نمیخواد کنارت باشه دل خیلی گنده ای میخواد ایکاش بتونیم... 2
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2015 اوهومحسِ بزرگ، جایِ بزرگی تو وجودِ ادم میخواد دیگه : ) دقیقا منم آرزوی یه همچین جای بزرگی رو کردم 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 این حسِ دوست داشتنیُ قشنگُ باید قدر دونست همیشه : ) دقیقا کم میاد ولی برای همیشه میمونه
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 بعضی آدما هستن که یواشکی و خیلی آروم آروم میان و می شن یک نفرِ شما.. نه اینکه از اول مال شما باشن ها، نه، در طول زمان اون قد تو دلتون جا باز می کنن و یادتون می ره اصلن این آدمه چه جوري با شما سر آشنایی پیدا کرد..چي شد که لحظاتت رو درگیرِ خودشون کردن و مهمتر اینکه چي شد که لحظه لحظه ی دلتنگی هاتون فقط اشاره به اون داره..اینکه الان دلتون گرفته و دوست داشتین همون یه نفرِ الان دستتون را می گرفت.. پیشونی اش را به پیشونی شما می چسبوند.. تو نگاهتون عمق دلتنگی هاتون را مزه می کرد و بعد شما بودین که تک ستاره اش می شدین... می خواستم بگم اگر این یک نفره رو دارین که میبینیدش و همیشه کنارتون هست ،قدرش رو بدونین و بهانه های الکی نگیرین و دلتنگی تون را با بغض سر اون خالی نکنین، اگه هم یک نفرِه تون، یک جایی دور از شما داره زندگی رو سر می کنه، گاهی وقتا مخصوصا لحظه های دلتنگی.. چشماتون را ببندین..نفس عمیق بکشین..براش خوبی بخواهین و عشق تون رو.. بخواهین که هرگز حسرتِ دوست داشتن های خالصانه را نداشته باشه که نمی دونید در حسرتِ لمسِ دستاي اون آدمه، يه دفه زندگی تون پر می شه از گذشته ایی که دیگه نیست همین دیگه سعی کنین این بشه خوبه برا دلتون دوستان آی گفتی آقای سهند میگن : آنچه که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند :icon_gol: 3
VINA 31339 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 دیدی یه نفر دوست داری وقتی میره حتی سالها بعدش وقتی یادش میفتی دلتو یه شوقی با یه غمی هم زمان میگیره دیدی چشات تر میشه دیدی وقتی میره بازم بوی عطرشو یه جابشنوی ناخوداگاه یادش میفتی اون یه نفراهمیشه برات یه نفرن خدا یه نفرای هیچ کسو ازش جدا نکنه 4
ارسال های توصیه شده