ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ شهریور، ۱۳۹۳ بعضی آدما هستن که یواشکی و خیلی آروم آروم میان و می شن یک نفرِ شما.. نه اینکه از اول مال شما باشن ها، نه، در طول زمان اون قد تو دلتون جا باز می کنن و یادتون می ره اصلن این آدمه چه جوري با شما سر آشنایی پیدا کرد..چي شد که لحظاتت رو درگیرِ خودشون کردن و مهمتر اینکه چي شد که لحظه لحظه ی دلتنگی هاتون فقط اشاره به اون داره..اینکه الان دلتون گرفته و دوست داشتین همون یه نفرِ الان دستتون را می گرفت.. پیشونی اش را به پیشونی شما می چسبوند.. تو نگاهتون عمق دلتنگی هاتون را مزه می کرد و بعد شما بودین که تک ستاره اش می شدین... می خواستم بگم اگر این یک نفره رو دارین که میبینیدش و همیشه کنارتون هست ،قدرش رو بدونین و بهانه های الکی نگیرین و دلتنگی تون را با بغض سر اون خالی نکنین، اگه هم یک نفرِه تون، یک جایی دور از شما داره زندگی رو سر می کنه، گاهی وقتا مخصوصا لحظه های دلتنگی.. چشماتون را ببندین..نفس عمیق بکشین..براش خوبی بخواهین و عشق تون رو.. بخواهین که هرگز حسرتِ دوست داشتن های خالصانه را نداشته باشه که نمی دونید در حسرتِ لمسِ دستاي اون آدمه، يه دفه زندگی تون پر می شه از گذشته ایی که دیگه نیست همین دیگه سعی کنین این بشه خوبه برا دلتون دوستان 25 لینک به دیدگاه
zeinab k 145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ شهریور، ۱۳۹۳ آه ه ه ه ه ه ه ه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور، ۱۳۹۳ حرفتو کاملا قبول دارم یه کسایی هستن که اصلا یه روزی به اومدش به زندگیتون اصلا به لمس دستاش فکرم نمیکردید چه بسا در گذشته اون و امثال اونو با یه نگاه حقارت آمیز نگاه میکردید اما یه روزی همون میشه همه دنیاتون 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ شهریور، ۱۳۹۳ حالم از اين يه نفر ها بهم ميخوره ! بالاخص امشب 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ شهریور، ۱۳۹۳ آهااااااای یه نفر صدامو میشنوی؟؟؟؟ گاهی وقتا انقدر سکوت میکنی که میترسی مبادا حتی با صدا کردن اسمش ناراحت بشه... ممنون آقا سهند 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۳ گاهی وقتا دلم برای اون یه نفر تنگ میشه . اونی که بدون نیاز به صحبت باهم گفتگو کنیم. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۳ fakur۱ گفته است: گاهی وقتا دلم برای اون یه نفر تنگ میشه . اونی که بدون نیاز به صحبت باهم گفتگو کنیم. و با صدای بلند کنارش فکر کنی نه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: و با صدای بلند کنارش فکر کنی نه؟؟؟. آره . دقیقا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۳ متن فوق العاده زیبایی بود خوش به حال خودم ک کسی نیست به من فکر کنه 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۳ شقایق۳۱ گفته است: متن فوق العاده زیبایی بودخوش به حال خودم ک کسی نیست به من فکر کنه دقیقا 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: بعضی آدما هستن که یواشکی و خیلی آروم آروم میان و می شن یک نفرِ شما.. نه اینکه از اول مال شما باشن ها، نه، در طول زمان اون قد تو دلتون جا باز می کنن و یادتون می ره اصلن این آدمه چه جوري با شما سر آشنایی پیدا کرد..چي شد که لحظاتت رو درگیرِ خودشون کردن و مهمتر اینکه چي شد که لحظه لحظه ی دلتنگی هاتون فقط اشاره به اون داره..اینکه الان دلتون گرفته و دوست داشتین همون یه نفرِ الان دستتون را می گرفت.. پیشونی اش را به پیشونی شما می چسبوند.. تو نگاهتون عمق دلتنگی هاتون را مزه می کرد و بعد شما بودین که تک ستاره اش می شدین... می خواستم بگم اگر این یک نفره رو دارین که میبینیدش و همیشه کنارتون هست ،قدرش رو بدونین و بهانه های الکی نگیرین و دلتنگی تون را با بغض سر اون خالی نکنین، اگه هم یک نفرِه تون، یک جایی دور از شما داره زندگی رو سر می کنه، گاهی وقتا مخصوصا لحظه های دلتنگی.. چشماتون را ببندین..نفس عمیق بکشین..براش خوبی بخواهین و عشق تون رو.. بخواهین که هرگز حسرتِ دوست داشتن های خالصانه را نداشته باشه که نمی دونید در حسرتِ لمسِ دستاي اون آدمه، يه دفه زندگی تون پر می شه از گذشته ایی که دیگه نیست همین دیگه سعی کنین این بشه خوبه برا دلتون دوستان یه همچین آرزویی برا نفری که نمیخواد کنارت باشه دل خیلی گنده ای میخواد ایکاش بتونیم... 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: اوهومحسِ بزرگ، جایِ بزرگی تو وجودِ ادم میخواد دیگه : ) دقیقا منم آرزوی یه همچین جای بزرگی رو کردم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ بهمن، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: این حسِ دوست داشتنیُ قشنگُ باید قدر دونست همیشه : ) دقیقا کم میاد ولی برای همیشه میمونه لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ بهمن، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: بعضی آدما هستن که یواشکی و خیلی آروم آروم میان و می شن یک نفرِ شما.. نه اینکه از اول مال شما باشن ها، نه، در طول زمان اون قد تو دلتون جا باز می کنن و یادتون می ره اصلن این آدمه چه جوري با شما سر آشنایی پیدا کرد..چي شد که لحظاتت رو درگیرِ خودشون کردن و مهمتر اینکه چي شد که لحظه لحظه ی دلتنگی هاتون فقط اشاره به اون داره..اینکه الان دلتون گرفته و دوست داشتین همون یه نفرِ الان دستتون را می گرفت.. پیشونی اش را به پیشونی شما می چسبوند.. تو نگاهتون عمق دلتنگی هاتون را مزه می کرد و بعد شما بودین که تک ستاره اش می شدین... می خواستم بگم اگر این یک نفره رو دارین که میبینیدش و همیشه کنارتون هست ،قدرش رو بدونین و بهانه های الکی نگیرین و دلتنگی تون را با بغض سر اون خالی نکنین، اگه هم یک نفرِه تون، یک جایی دور از شما داره زندگی رو سر می کنه، گاهی وقتا مخصوصا لحظه های دلتنگی.. چشماتون را ببندین..نفس عمیق بکشین..براش خوبی بخواهین و عشق تون رو.. بخواهین که هرگز حسرتِ دوست داشتن های خالصانه را نداشته باشه که نمی دونید در حسرتِ لمسِ دستاي اون آدمه، يه دفه زندگی تون پر می شه از گذشته ایی که دیگه نیست همین دیگه سعی کنین این بشه خوبه برا دلتون دوستان آی گفتی آقای سهند میگن : آنچه که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ بهمن، ۱۳۹۳ دیدی یه نفر دوست داری وقتی میره حتی سالها بعدش وقتی یادش میفتی دلتو یه شوقی با یه غمی هم زمان میگیره دیدی چشات تر میشه دیدی وقتی میره بازم بوی عطرشو یه جابشنوی ناخوداگاه یادش میفتی اون یه نفراهمیشه برات یه نفرن خدا یه نفرای هیچ کسو ازش جدا نکنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده