ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ منظورتون متين. اما خب يه عكس ميذاشتيد ادم نظرش بياد... انقدر وحشتناكن دو كيلومتري تاپيك هم نميام:icon_pf (34):كلا دوست داريم حسرت بخوريم..از صبح تا شب از تولد تا مرگ از مدرسه و تحصيل و كار تا بازنشستگي همه درحال حسرت خوردنن.....مرده پرستي هم نشأت گرفته از همين خصوصيت ه خب. مرسي میدونی دوست من میگن اگه یه گناه البته من میگم کار بیهوده اگه بصورت یه عکس یا یه فیلم در بیاد مثل بالا قابل دیدن نیست و وحشتناکه میدونین تمامی رفتار و کردار ناشایست ادمی همینگونه هست اما چون در خفا میمونه یا بین فرهنگ عوام گم میشه و قباحت عمل ناشایست از بین میره برا همین از عمد این عکسو گذاشتم که ما در واقع داریم همین مرده پرستی رو انجام میدیم فرمایشاتون متین موافقم نشات گرفته از فرهنگ ناامیدی تو جامعه هستش و البته کم توجهی به زنده گان تا نمردن البته ممنون اومدین از نظر خوبتون ممنونم دوست من 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ میدونی دوست من میگن اگه یه گناه البته من میگم کار بیهوده اگه بصورت یه عکس یا یه فیلم در بیاد مثل بالا قابل دیدن نیست و وحشتناکه میدونین تمامی رفتار و کردار ناشایست ادمی همینگونه هست اما چون در خفا میمونه یا بین فرهنگ عوام گم میشه و قباحت عمل ناشایست از بین میره برا همین از عمد این عکسو گذاشتم که ما در واقع داریم همین مرده پرستی رو انجام میدیم فرمایشاتون متین موافقم نشات گرفته از فرهنگ ناامیدی تو جامعه هستش و البته کم توجهی به زنده گان تا نمردن البته ممنون اومدین از نظر خوبتون ممنونم دوست من بخش اول كلامتون جالب بود(فيلم و تصوير شدن گناه) ... اما جامعيت نداره... با صرف نظر از تعريفمون از گناه و كاربيهوده، الانش هم تو فيلماي پربيننده كارهاي جالبي صورت نمي گيره. (مثل ارّه ك من عاشقشم) اصلا لذت ناشي از گناه و كارهاي بيهوده ست ك تكرارشون رو رقم ميزنه. مرده پرستي هم همينه، شخص با ياداوري مردگانش و خاطراتشون ارامش ميگيره... همين من، اگه جسد عزيزم رو الان از قبر دربيارن بگن چرا داري حسرت نبودنش رو ميخوري، ميگم ياد و خاطرشه ك ذهنم رو درگير كرده و جاي خاليش رو احساس ميكنم. قطعا نظرم رو بر نمي گردونه فقط احتمالا از وحشت ديگه خواب به چشمم نمياد تا چندوقت. اونم چون يه جسد پوسيده ديدم كه هيچ ربطي هم به عزيزترين هام نداره. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ بخش اول كلامتون جالب بود(فيلم و تصوير شدن گناه) ... اما جامعيت نداره... با صرف نظر از تعريفمون از گناه و كاربيهوده، الانش هم تو فيلماي پربيننده كارهاي جالبي صورت نمي گيره. (مثل ارّه ك من عاشقشم) اصلا لذت ناشي از گناه و كارهاي بيهوده ست ك تكرارشون رو رقم ميزنه. مرده پرستي هم همينه، شخص با ياداوري مردگانش و خاطراتشون ارامش ميگيره... همين من، اگه جسد عزيزم رو الان از قبر دربيارن بگن چرا داري حسرت نبودنش رو ميخوري، ميگم ياد و خاطرشه ك ذهنم رو درگير كرده و جاي خاليش رو احساس ميكنم. قطعا نظرم رو بر نمي گردونه فقط احتمالا از وحشت ديگه خواب به چشمم نمياد تا چندوقت. اونم چون يه جسد پوسيده ديدم كه هيچ ربطي هم به عزيزترين هام نداره. قبول دارم یکم تند روی بود ولی خوب بعضی موقعها لازم که یه تلنگوری به خودمون بزنیم تا تو مغزمون ثبت بشه و همیشه یادمون بمونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده