VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ یه جاهایی ادم یه وجود عقل در سر ادمی زاد شک میکنه طرف میدونه اگه با فلانی ازدواج کنم خوشبخت ترم هم درکش بهتره هم شعورش اما چون عاشقه یه پسری شده که هر روز با یکیه پشت پا میزنه به همه چیز ازشم میپرسی میگه من نمیتونم پا بزارم رو احساسم جالبه کسایی که خیلی ادعا منطقی بودن دارن هم تو شرایط این چنینی با احساسشون تصمیم میگیرن چرا اینطوری میکنیم؟ خودمون تو شرایط مشابه چی کار میکنیم؟ اصلا همین کارا رو کردیم همش امار طلاق میره بالا دیگ حالا به نظرشما کدوم درستتره چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اصولا من یکی برحسب میزان اعتماد یکی رو دوست دارم یا ندارم هرچقد بهش اعتماد بیشتری پیدا کنم بیشتر دوسش خواهم داشت و برعکس اصولا بنده خیلی خیلی خیلی ناچیز به مردم اعتماد می کنم 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ربطی به این تاپیک نداره ها! ولی یاد یه حرفی از یکی از اساتیدمون افتادم که بهم میگفت : هیچ وقت شبا تصمیم نگیر . . .! هر چی میگذره بیشتر درک میکنم چی گفت! خودتون یه رابطه ای با موضوع تاپیک پیدا کنین! 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ربطی به این تاپیک نداره ها! ولی یاد یه حرفی از یکی از اساتیدمون افتادم که بهم میگفت : هیچ وقت شبا تصمیم نگیر . . .! هر چی میگذره بیشتر درک میکنم چی گفت! خودتون یه رابطه ای با موضوع تاپیک پیدا کنین! حرف استادتونو کاملا قبول دارم چون شبا ادم یه جور احساساتی میشه غروبا حس ارامش داره صبا بخصوص وختی از خواب بیدار و هوشیار شدی بهترین موقع برا تصمیم گیری هس 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ من خیلی اوقات منطقی تصمیم گرفتم.....:girl_yes2:شاید به خاطر اینکه عادت دارم همیشه با بابام مشورت کنم..... :girl_in_dreams:البته آخرش خودم تصمیم نهاییرو گرفتم.....:JC_thinking: ادعای منطقم هم میشه.....:viannen_38:یعنی پاش بیفته منم گند میزنم.....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم در این مورد باید عقلو در نظر گرفت. باز اگه دو نفر در شرایط یکسان بودن و یکیو دوست داشتم و اون یکیو نه خوب اونی که دوسش داشتمو انتخاب میکنم ولی در این شرایط به عقلم رجوع میکنم. خوشبختانه تو این یه مورد اول خیلی به احساسم مجال نمیدم با عقل بررسیش میکنم بعد احساسی فکر میکنم. 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من توی این شرایط کاملا تابع عقلم.....حتی اگه واسه طرف مقابلم بمیرم هم حاضر نیستم چیزی که عقلم میگه رو نادیده بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده