mamadj 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آيدا اين عسكارو كِي گرفتي؟ به جای اسپم کردن......اگه عکس خوبی داری بزار.... تاپیکمو خراب کردی:brodkavelarg::brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم میشه عکس بذارم یا انحصاری هست؟ 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم میشه عکس بذارم یا انحصاری هست؟ این چه حرفیه :w16: عکس قشنگ داری بزار:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آقا محمد عكسات خيلي قشنگ بودن!!! هييي!اين عكسا رو كه ديدم ياد دوربين فقيدم افتادم!!قبل عيد بود تو دانشگاه ازم دزدينش!!يه ذوربين s5 canon!!! يه مموري 8گيگ فول از عكس هم روش بود!!دعا ميكردم عكسا رو بزاره تو نت تا خودم هم داشته باشمشون!!! 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ عکس های داااااغ و ویژه 4!!!! سلام...کی اومدی........... .خوش اومدی:w16: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آقا محمد عكسات خيلي قشنگ بودن!!!هييي!اين عكسا رو كه ديدم ياد دوربين فقيدم افتادم!!قبل عيد بود تو دانشگاه ازم دزدينش!!يه ذوربين s5 canon!!! يه مموري 8گيگ فول از عكس هم روش بود!!دعا ميكردم عكسا رو بزاره تو نت تا خودم هم داشته باشمشون!!! ممنون...انشااله یه بهترشو میخری...من منتظر عکسای خوبت اینجا هستم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده