samaneh66 10265 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 احساسی شدن با عاشق شدن فرق میکنه عشق از شناخت میاد من دعا میکنم عشق واقعی رو بچشی ولی به خودت بستگی داره خیلی کم پیش میاد انسانی طعم واقعی عشق رو بچشه سوزناک و دوست داشتنیه باعث رشد میشه و جسارت و جرات میطلبه من مسخره نمیکنم این اصلا تو مرامم نیست انسانها برام ارزشمندن حرفی که زدم پرده برداشتن از نوع نگاهت بود همیشه ارادت دارم خدمتت ایشالا که از رک بودنم ناراحت نشده باشی ممنونم مرسي اصلامن ناراحت نشدم اتفاقا حرفتون خيلي برام جالب بود چون خودم هم مثل شما فكر ميكنم شما عشق واقعي رو چشيديد ؟ شما کار درست و میکنیهمیییییییییییییییییییییییینه قربونت سمني :persiana__hahaha: 1
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 22 فروردین، 2011 ممنونم مرسي اصلامن ناراحت نشدم اتفاقا حرفتون خيلي برام جالب بود چون خودم هم مثل شما فكر ميكنم شما عشق واقعي رو چشيديد ؟ اره چشیدم و اگه تا اخر عمر شکرگذار حق باشم برای این نعمت کمه 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 اره چشیدم و اگه تا اخر عمر شکرگذار حق باشم برای این نعمت کمه ا نشاالله كه روز به روز طمعش براتون شيرين تر بشه وتا ابد پايدار باشه :icon_gol: 2
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 22 فروردین، 2011 ا نشاالله كه روز به روز طمعش براتون شيرين تر بشه وتا ابد پايدار باشه :icon_gol: ممنون 2
lady architect 5358 ارسال شده در 22 فروردین، 2011 من هستم ولی اونوقت میشی هووی شقی نه عزیزم من همون کچلرو ترجیح میدم :banel_smiley_52: 1
ارسال های توصیه شده