samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ احساسی شدن با عاشق شدن فرق میکنه عشق از شناخت میاد من دعا میکنم عشق واقعی رو بچشی ولی به خودت بستگی داره خیلی کم پیش میاد انسانی طعم واقعی عشق رو بچشه سوزناک و دوست داشتنیه باعث رشد میشه و جسارت و جرات میطلبه من مسخره نمیکنم این اصلا تو مرامم نیست انسانها برام ارزشمندن حرفی که زدم پرده برداشتن از نوع نگاهت بود همیشه ارادت دارم خدمتت ایشالا که از رک بودنم ناراحت نشده باشی ممنونم مرسي اصلامن ناراحت نشدم اتفاقا حرفتون خيلي برام جالب بود چون خودم هم مثل شما فكر ميكنم شما عشق واقعي رو چشيديد ؟ شما کار درست و میکنیهمیییییییییییییییییییییییینه قربونت سمني :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ممنونم مرسي اصلامن ناراحت نشدم اتفاقا حرفتون خيلي برام جالب بود چون خودم هم مثل شما فكر ميكنم شما عشق واقعي رو چشيديد ؟ اره چشیدم و اگه تا اخر عمر شکرگذار حق باشم برای این نعمت کمه 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اره چشیدم و اگه تا اخر عمر شکرگذار حق باشم برای این نعمت کمه ا نشاالله كه روز به روز طمعش براتون شيرين تر بشه وتا ابد پايدار باشه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ا نشاالله كه روز به روز طمعش براتون شيرين تر بشه وتا ابد پايدار باشه :icon_gol: ممنون 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ من هستم ولی اونوقت میشی هووی شقی نه عزیزم من همون کچلرو ترجیح میدم :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده