amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان دستور درست کردن سوسیس مرغ رو پیدا کردم...خیلی ساده و راحته...دانلود کنید و از روش درست کنید...دیگه نیازی نیست سوسیس کالباس بخرید...خودتون درست کنید... آموزش تصویری تهیه سوسیس خانگی.docx لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ من برام سواله این کارکنان کالباس و سوسیس که تمام مراحل درست کردن رو مشاهده میکنن و خودشون درست میکنن لب به این محصول میزنن.. وزیتورهای سوسیس کالباس رو میدونم استفاده نمیکنن.. ولی چقدر بده تو کشوری کع زندگی میکنی انقدر امنیت غذایی نداشته باشی بدتر از داعشه که دستی دستی مردمو میکشن و بیماریها رو انتقال میدن به مردم خودکشی یعنی چی,,, کشتن یعنی چی,, اون از روغن پالمشون اینم از این خدامیدونه که بعدها چیها دربیاد... برای ایرانم متاسفم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ والا منم وقتی دبستان بودم کارخونه نوشابه سازی رفتم (فکر کنم زمزم)ولی تا اونجا که یادمه خوب بود... زمزم افتضاحه... 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ زمزم افتضاحه... بیلمیرم والا ! 2 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ واویلا :icon_pf (34): والا دیگه چندشم میشه از هر چیزی که تو کارخونه ها تولید میشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ بقیه مثلا چی؟ مثلا چیپس پفک :84eb3ampc0vsywihe0i 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده