رفتن به مطلب

تصاویری از کارخانه تولید سوسیس و کالباس


ارسال های توصیه شده

تصاویری از کارخانه تولید سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس از قدیمی ترین محصولات گوشتي بوده و از مدتها قبل مورد توجه مردم قرار گرفته است. کلمه سالامی را می توان در کتب یونان قدیم پیدا نمود و تصور می رود اولین دفعه در شهر سالامی (Salami) در ساحل شرقی یونان ساخته شده است. کلمه سوسیس Sausage از لغت لاتینی به نام Salsus به معني نمک شوره گرفته شده است و شاید به این مناسبت باشد که امروزه مفهوم این کلمه (Sausage) عوض شده زیرا طرز تهیه آن تغییر حاصل نموده و از طرق مختلف جهت تهیه آن استفاده می نمایند.

 

0.506077001318347298_taknaz_ir.jpg

0.168182001318347301_taknaz_ir.jpg

0.972734001318347304_taknaz_ir.jpg

0.828340001318347306_taknaz_ir.jpg

0.450071001318347308_taknaz_ir.jpg

0.360604001318347310_taknaz_ir.jpg

0.142780001318347314_taknaz_ir.jpg

0.056875001318347316_taknaz_ir.jpg

0.972375001318347317_taknaz_ir.jpg

0.808070001318347319_taknaz_ir.jpg

0.716382001318347321_taknaz_ir.jpg

0.618368001318347323_taknaz_ir.jpg

0.516290001318347325_taknaz_ir.jpg

0.426735001318347327_taknaz_ir.jpg

0.340105001318347329_taknaz_ir.jpg

0.183006001318347331_taknaz_ir.jpg

0.088014001318347333_taknaz_ir.jpg

0.927542001318347334_taknaz_ir.jpg

0.854415001318347336_taknaz_ir.jpg

0.697201001318347338_taknaz_ir.jpg

0.614458001318347340_taknaz_ir.jpg

0.458946001318347342_taknaz_ir.jpg

0.373945001318347344_taknaz_ir.jpg

 

 

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بالا آوردیم!!!:84eb3ampc0vsywihe0i

 

ای بابا!!!!!! آخه اینا چیه میذارید؟؟؟؟؟؟؟؟تمام لذت زندگی ما جوونا به خوردن همین چیزاس.....:banel_smiley_4:

 

دیگه این لذتو که ازمون گرفتید خو فردا یه چهار تا عکس خانوادگی هم از روند تولید نوشابه بدید بیرون که دیگه برم سر به بیابون بذارم....والا!!:w888:

لینک به دیدگاه

اینو میزارم که کسانی که سوسیس میخوان بخورن تو خونه درستش کنن و ازش لذت ببرند

قابل توجه یاسر عزیز هم میشه جون اینو نوعش رو بوخور:w02:

 

 

 

 

برای کسانی مثل من که میانه ای با سوسیس و کالباس ندارند چی بهتر از اینکه سوسیس رو تو خونه درست کنند؟

 

دستور این سوسیس و عکسش متعلق به دوست هنرمندم مامان گلی هستش. امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردن یه ساندویچ بهداشتی و سرشار از ویتامین لذت ببرید:

 

گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله)500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 2 ق غ

پودر سویا 2/1پیمانه

پودر نشاسته 2/1پیمانه

سیر 4 حبه

آب سرد کمی

آرد گندم 2/1پیمانه

پودر پیاز 2 ق غ (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )

 

مواد لازم جهت ادویه سوسیس برای 500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

پودر سیر 1 ق م ،شیر خشک قنادی 1 ق غ ، نمک 1 ق غ ، شکر 1 ق م ، فلفل قرمز 2/1ق م ، فلفل سیاه 2/1 ق م ، آویشن 2/1 ق م ، هل 2/1ق م ، دارچین 2/1 ق م ، تخم خردل 2/1 ق چ ، ریشه جوز هندی 2/1ق چ ، میخک 1 عدد ، زنجبیل 2/1 ق چ ، زردچوبه 2/1ق چ ،

مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شو بعد توی چرخ گوشت 123 چرخ میکنیم و بعد 3 بار الک میکنیم هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست .

طرز تهیه :

ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به ان اضافه میکنیم دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کنه

رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم میبندیم و به چرخ گوشت میزنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره

بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که میخوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ میکنیم .

بعد توی بخار پز میزاری البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس هارو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم

 

نکته: برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی میتونید استفاده کنید فقط بدون چربی باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ

لینک به دیدگاه

نا دوران دانسجویی اینقدر از اینا خوردیم که دیگه حالم از خوردن اینا بد میشه الان

----------------

من فکر میکردم تصاویر بدتر از این باشه

پس نتیجه میگرم دوباره بوخورم از اینا...

لینک به دیدگاه
اینو میزارم که کسانی که سوسیس میخوان بخورن تو خونه درستش کنن و ازش لذت ببرند

قابل توجه یاسر عزیز هم میشه جون اینو نوعش رو بوخور:w02:

 

 

 

 

برای کسانی مثل من که میانه ای با سوسیس و کالباس ندارند چی بهتر از اینکه سوسیس رو تو خونه درست کنند؟

 

دستور این سوسیس و عکسش متعلق به دوست هنرمندم مامان گلی هستش. امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردن یه ساندویچ بهداشتی و سرشار از ویتامین لذت ببرید:

 

گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله)500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 2 ق غ

پودر سویا 2/1پیمانه

پودر نشاسته 2/1پیمانه

سیر 4 حبه

آب سرد کمی

آرد گندم 2/1پیمانه

پودر پیاز 2 ق غ (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )

 

مواد لازم جهت ادویه سوسیس برای 500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

پودر سیر 1 ق م ،شیر خشک قنادی 1 ق غ ، نمک 1 ق غ ، شکر 1 ق م ، فلفل قرمز 2/1ق م ، فلفل سیاه 2/1 ق م ، آویشن 2/1 ق م ، هل 2/1ق م ، دارچین 2/1 ق م ، تخم خردل 2/1 ق چ ، ریشه جوز هندی 2/1ق چ ، میخک 1 عدد ، زنجبیل 2/1 ق چ ، زردچوبه 2/1ق چ ،

مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شو بعد توی چرخ گوشت 123 چرخ میکنیم و بعد 3 بار الک میکنیم هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست .

طرز تهیه :

ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به ان اضافه میکنیم دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کنه

رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم میبندیم و به چرخ گوشت میزنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره

بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که میخوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ میکنیم .

بعد توی بخار پز میزاری البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس هارو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم

 

نکته: برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی میتونید استفاده کنید فقط بدون چربی باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ

 

سلام آقا سهند....

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بابا بیـــخیـــال!!!!:w58:

میدونستم طرفدار صنعت و تولید داخلی هستید ولی فک نمیکردم که دیگه سوسیس رو خودتون تولید کنید...بابا ایول:a030:

اینو لازم شد حتما حتما یه بار امتحان کنم.....واقعا ارزششو داره....:w16:

 

 

ولی یه مشکل دیگه هم هستا....بعضی از فست فود ها آشپز های ماهری هم دارن....این باعث میشه که مثلا آدم از یه نوع غذای خاص خوشش بیاد...حالا هرچند توش از این سوسیس ها به کار رفته باشه....اون چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟:ws38:

لینک به دیدگاه

نیست که تو محیط خیلی سالمی زندگی میکنیم هوای آلوده کلی سیستم بدنمونو میریزه بهم لایه ازون پاره شده این همه سرطان پوستی زیاد شده و هزارتا چیز دیگه که این فقط یه نمونه اش بود

حالا دوماه به بار کالباس سوسیس بخورید در مقایسه با اینا والا هیچی نمیشه:hanghead:من خودم سه ماه یه بار یا دوماه یه بار میخورم:ws3:خو وقتی میریم بیرون سوسول بازی دربیارم بگم نمیخورم:w000:آغا من میگم یه بار دل با خوردن این چیزا خوشحال بشه دوماهی به عمر اضافه میشه کم بخورید تا وقتی خواستید برید فست فود دلتون خوشحال بشه از من گفتن بود.آرتاش(ره)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...