Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه امروز زندگی ت چی بود؟ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه امروز زندگی ت چی بود؟ فقط کار و یرکله(سر را به زمین کوفتن) زدن با مشتری های بد حق حساب لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ درس بخونم / باشگاه برم هیچ کدوم هم انجام ندادم ! لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ قراره درس بخونم(اگه خدا بخواد) واسه امتحان متلب و بعداز ظهر برم خرید. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ جانم میخوام این دو روزو بگیرم تخت بخوابم ولی نه :icon_pf (34): فردا باید یکم برم بیرون سفر کوتاه یکم حال و هوا عوض کنم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ برم بیمارستان که مامانمینا نزاشتن.. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ برم خونه خالم که بریم خونه مادربزرگم... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه خوندن پروژه دخترخالمو داشتم که از 7 صبح با حال بد پریدم و همچنان تو تختمم.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ صبح رسیدم خونه.. خواب بودم.. احتمالا باز برم بیرون. چندتا کار دارم.. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ کار دارم تا اخر شب و دم دمای صبح بازم لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ برای کار پایان نامه یه سفره کوتاه رفتم... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ جلسه با مديرجهادكشاورزي و منابع طبيعي/ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ برم بانک کارتم مسدود بود بازش کنم. برم استخر که کنسل شدهمراهم نیومد. کتابخانه اسناد عضو بشم که بازم نشد امسال دیگه ارشد به بالا قبول میکردند. برم خرید کاموا و گرفتن کتاب که متصل به رفتن استخر بود که همشون با هم کنسل شد. فقط بانک حل شد . لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ کشیدنیاااااااام تموم شد امروز... لیست خریدام نوشتم...واسه تولد خواهرم برنامه ریزی کردم...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده