آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ باهوشپرتلاش ادب کلامی غرور کاذب و خود برتر بینی سرزنده دارای دغدغه های عجیب و غیرقابل درک تخیل بیش از حد قوی قابل تامل ممنون بابت حضورتون و وقتی که گذاشتید سلام حقیقتش من در شرایط سختی هستم و این مدت زیاد نتونستم به انجمن سر بزنم؛ الان هم نمی تونم تمرکز لازم برای نوشتن تحلیل شخصیت رو داشته باشم، اما در همین حد میگم که : من به آرتاش خیلی خیلی ارادت دارم، و حقیقتاً خیلی خوشحالم از اینکه چنین شخصیتی در انجمن هست. ایشون انسان فهمیده، قوی و بسیار باشخصیتی هستند و شاید بهترین ویژگیشون رو بتونم "حرکت و تعالی همیشگی" یا بعبارتی "پویایی" در زندگی بشمارم. به نوبه خودم براش آروزی موفقیت و شادی همواره میکنم. :icon_gol: سلام ان شا الله که لحظات زندگی رو بخوبی و مفیدی سپری کنید ممنون از شما و مرسی که آمدید و وقت گذاشتید 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ یه دختر موفق که پله های موفقیت رو یکی یکی طی میکنه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۵ یه دختر موفق که پله های موفقیت رو یکی یکی طی میکنه سلام لطف دارید ممنون بابت حضورتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده