آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مهر، ۱۳۹۵ afshin۱۸ گفته است: باهوشپرتلاش ادب کلامی غرور کاذب و خود برتر بینی سرزنده دارای دغدغه های عجیب و غیرقابل درک تخیل بیش از حد قوی قابل تامل ممنون بابت حضورتون و وقتی که گذاشتید قاصدکــــــــ گفته است: سلام حقیقتش من در شرایط سختی هستم و این مدت زیاد نتونستم به انجمن سر بزنم؛ الان هم نمی تونم تمرکز لازم برای نوشتن تحلیل شخصیت رو داشته باشم، اما در همین حد میگم که : من به آرتاش خیلی خیلی ارادت دارم، و حقیقتاً خیلی خوشحالم از اینکه چنین شخصیتی در انجمن هست. ایشون انسان فهمیده، قوی و بسیار باشخصیتی هستند و شاید بهترین ویژگیشون رو بتونم "حرکت و تعالی همیشگی" یا بعبارتی "پویایی" در زندگی بشمارم. به نوبه خودم براش آروزی موفقیت و شادی همواره میکنم. :icon_gol: سلام ان شا الله که لحظات زندگی رو بخوبی و مفیدی سپری کنید ممنون از شما و مرسی که آمدید و وقت گذاشتید 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مهر، ۱۳۹۵ یه دختر موفق که پله های موفقیت رو یکی یکی طی میکنه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۵ Lean گفته است: یه دختر موفق که پله های موفقیت رو یکی یکی طی میکنه سلام لطف دارید ممنون بابت حضورتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده