rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سالهای سال گذشت و همچنان تولید کنندگان ساندیس نوشتند از اینجا باز کنید ولی مردم، از آنجا باز نکردن چرا ؟؟؟؟؟ قانون که مسخره باشه رعایت کردن نداره 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ چرا میتعجبی؟!....ینی ایده هدفمند اون کسی که این ایده رو مطرح کرده چون واسه ما ایدش تعریف نشده رعایت نمیکنیم 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ چرا میتعجبی؟!....ینی ایده هدفمنداون کسی که این ایده رو مطرح کرده چون واسه ما ایدش تعریف نشده رعایت نمیکنیم :rose: راستی ... اینجا اسمت چیه دختر کوچولو ؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ :rose: راستی ... اینجا اسمت چیه دختر کوچولو ؟ همون اسمی که تو همه فروما دارم لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ همون اسمی که تو همه فروما دارم شبنم ؟ نسیم ؟ فائزه ؟ من که فقط همینا رو بلدم ! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ شبنم ؟ نسیم ؟ فائزه ؟ من که فقط همینا رو بلدم ! هر کدومو دوس داری صدام کن لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ هر کدومو دوس داری صدام کن خب چرا اینجوری ؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خب چرا اینجوری ؟ پس چیجوری باشم؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ قانون که مسخره باشه رعایت کردن نداره کجاش مسخرس؟ لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ هنوز این قضیه حل نشده که چرااااااااااااا.....؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا سوال جالبیه که میتونه بحث های جالبی رو هم به دنبال داشته باشه! لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سالهای سال گذشت و همچنان تولید کنندگان ساندیس نوشتند از اینجا باز کنید ولی مردم، از آنجا باز نکردن چرا ؟؟؟؟؟ رفیق همانطوری که اسپاو گفت این ریشه در ریشه های ما داره:دی از همون ابتدایی که بهمون گفتن زاغکي قالب پنيري ديدبه دهان بر گرفت و زود پريد بر درختي نشست در راهي که از آن مي گذشت روباهي روبه پر فريب و حيلت ساز رفت پاي درخت و کرد آواز گفت: به به، چقدر زيبايي چه سري، چه دمي، عجب پايي پر و بالت سياه رنگ و قشنگ نيست بالاتر از سياهي رنگ گر خوش آواز بودي و خوشخوان نبدي بهتر از تو در مرغان زاغ مي خواست قار قار کند تا که آوازش آشکار کند طعمه افتاد چون دهان بگشود روبهک جست و طعمه را بربود و ما چه عاشقانه این شعر رو به هوس 20 ناب حفظ میککردیم غافل از این که نه کلاغ پنیر میخوره و نه روباه همه چی دروغه حتی تو حتی من! پ.ن: :دی 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خب از اون ور راحت تر باز میشه! بهترین جواب! به این میگن آنچه که مشتری خواست. اینو نیگا: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده