rezanassimi 9036 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 سالهای سال گذشت و همچنان تولید کنندگان ساندیس نوشتند از اینجا باز کنید ولی مردم، از آنجا باز نکردن چرا ؟؟؟؟؟ قانون که مسخره باشه رعایت کردن نداره 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 چرا میتعجبی؟!....ینی ایده هدفمند اون کسی که این ایده رو مطرح کرده چون واسه ما ایدش تعریف نشده رعایت نمیکنیم 2
//\// 1806 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 چرا میتعجبی؟!....ینی ایده هدفمنداون کسی که این ایده رو مطرح کرده چون واسه ما ایدش تعریف نشده رعایت نمیکنیم :rose: راستی ... اینجا اسمت چیه دختر کوچولو ؟
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 :rose: راستی ... اینجا اسمت چیه دختر کوچولو ؟ همون اسمی که تو همه فروما دارم
//\// 1806 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 همون اسمی که تو همه فروما دارم شبنم ؟ نسیم ؟ فائزه ؟ من که فقط همینا رو بلدم ! 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 شبنم ؟ نسیم ؟ فائزه ؟ من که فقط همینا رو بلدم ! هر کدومو دوس داری صدام کن
Neutron 60966 ارسال شده در 21 آبان، 2011 واقعا سوال جالبیه که میتونه بحث های جالبی رو هم به دنبال داشته باشه!
soheiiil 24251 ارسال شده در 21 آبان، 2011 سالهای سال گذشت و همچنان تولید کنندگان ساندیس نوشتند از اینجا باز کنید ولی مردم، از آنجا باز نکردن چرا ؟؟؟؟؟ رفیق همانطوری که اسپاو گفت این ریشه در ریشه های ما داره:دی از همون ابتدایی که بهمون گفتن زاغکي قالب پنيري ديدبه دهان بر گرفت و زود پريد بر درختي نشست در راهي که از آن مي گذشت روباهي روبه پر فريب و حيلت ساز رفت پاي درخت و کرد آواز گفت: به به، چقدر زيبايي چه سري، چه دمي، عجب پايي پر و بالت سياه رنگ و قشنگ نيست بالاتر از سياهي رنگ گر خوش آواز بودي و خوشخوان نبدي بهتر از تو در مرغان زاغ مي خواست قار قار کند تا که آوازش آشکار کند طعمه افتاد چون دهان بگشود روبهک جست و طعمه را بربود و ما چه عاشقانه این شعر رو به هوس 20 ناب حفظ میککردیم غافل از این که نه کلاغ پنیر میخوره و نه روباه همه چی دروغه حتی تو حتی من! پ.ن: :دی 2
Neutron 60966 ارسال شده در 21 آبان، 2011 خب از اون ور راحت تر باز میشه! بهترین جواب! به این میگن آنچه که مشتری خواست. اینو نیگا: 4
ارسال های توصیه شده