Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: Valentina تبریک میگم ایشالله شیرینی بدی عوضش دربیاد البته سه شیرینی یک ازدواج دو ارشد سه تولد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجاست که باید سه طرفه ترکوند من عجله دارم بچه ها فعلا اینجارو گلبارون کنید تا بیام برا ویرایش ای بابا مستر شرمندمون کردی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما تشریف بیارین حتما شیرینی هم میدم.. ایشالا عروسی امین کوچولو.. بازم ممنون آقا سهند..خیلی لطف کردی..شاد باشید همیشه..:icon_gol: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ binam* گفته است: مبارک باشههههههههه:hapydancsmil::happybday::w66:انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری ممنون عزیزم..شاد و موفق باشی همیشه.. Ali.Fatemi۴ گفته است: تولدتون مبارک!!!:hapydancsmil: إن شاءالله به همه آرزو هاتون برسین مرسی علی آقا.. شما هم همیشه موفق و شاد باشی.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ vergil گفته است: تولدت مبارکبه همه ارزوهات برسی/ سلام..مرسی وحید آقا.. شاد باشی همیشه.. *salamat* گفته است: ایول مبارکه.. عزیزم.......... من به جای گل یه کیک خوشمزه بهتون هدیه میدم... ممنون عزیزم..خیلی لطف کردی.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ sarevan گفته است: عجب سالیه واستونباآرزوی بهترینا تبریک(: ممنون دوست من.. شکر..سال خوبی بود تقریبا ولی خب کمم اذیت نشدیم.. شاد باشی همیشه.. آتیه معماری گفته است: تولدت مبارکامیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی:icon_gol: ممنون مهندس..لطف کردی.. لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ به به.. به به.. به به.. ! تبریک، تبریک، تبریک لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ 3تاشون مبارک ایشاا...همیشه موفق و شاد باشی به اهدافتم برسی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ faezeh mzk گفته است: مباااارکهههههههه ایشالا که همیشه موفقیت های بزرگ بزرگ برات جشن بگیریم مرسی عزیزم.. ایشالا شما هم همیشه شاد و موفق باشی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: Mohammad Aref گفته است: بابا سه تا دلیل ردیف کردی، سی تا هم ردیف میکردی یه شیرینی نمیتونستی ازش بگیری :icon_pf (34): همچین آدمیه :happybday: تولدت مبارک فرانه جان :happybday: :happy: همچین آدمیم.. مرسی محمد.. کی شیرینی تولد سایتو میدی حالا؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ شهریور، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: مرسی عزیزم.. ایشالا شما هم همیشه شاد و موفق باشی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: همچین آدمیم.. مرسی محمد.. کی شیرینی تولد سایتو میدی حالا؟؟ تو اصلاً روت میشه حرف از شیرینی بزنی؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ شهریور، ۱۳۹۳ بازم خیلی خیلی مبارکه عزیزم زندگیت پر از اتفاقات قشنگ شرمنده نت نبودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ شهریور، ۱۳۹۳ Mahdi Eng گفته است: مرسی آقا مهدی..:flowerysmile: sama-sh گفته است: مبارکههههههههههههههههههههههههههههم تولد هم قبولیه ارشد... بسلامتی..انشا..موفقیتو عاقبت بخیری... ممنون سما جان.. خیلی لطف کردی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: آرتاش گفته است: تبریک میگم فرانه جان امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی مرسیییی عزیزم.. شاد و موفق باشی همیشه..:626gdau::dancegirl2::626gdau: Lean گفته است: مبارک کچل البته من قبلا تبریکامو گفتم دیگه به حاجیم سلام برسون بازم بگو شیرینیم بده.. حاجی کیه دیگه!! Mina Yousefi گفته است: تبریک ممنون عزیزم.. Farnoosh Khademi گفته است: سلااااااااااااااااااام. تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: سلاااااااامممم شطوری؟؟ مرسی عزیزممممم..:w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v sara۰۶۸ گفته است: فقط میتونم بگم والنتینا روسی دمت گرم که این همه کار رو یکدفعه باهم کردی خواهش میکنم.. ممنون.. *mini* گفته است: فری چش قشنگه تولدت مبارکشاد باشی همیشهههههه مرسی مینا جوووون.. توام همیشه شاد باشی عزیزم..:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v jijo گفته است: تبریک میگم...آرزوی سلامتی کناره خانواده.... :icon_gol::icon_gol: ممنون عزیزم.. شاد باشی همیشه.. .Apameh گفته است: تولدت مبارک خیــــــــــــلی:icon_gol: همه آرزوهای خوب واسه شما:flowerysmile: مرسی زهرا جونم.. ممنون از آرزوی قشنگت..:icon_gol: دلت شاد و لبت خندون عزیزممم:heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ شهریور، ۱۳۹۳ pari.v گفته است: به به.. به به.. به به.. ! تبریک، تبریک، تبریک به بههههه پری خانم.. مرسی عزیزم..خیلی لطف کردی..:heartshape2: memmar گفته است: 3تاشون مبارکایشاا...همیشه موفق و شاد باشی به اهدافتم برسی مرسی عزیزم.. شما هم همیشه شاد و موفق باشی..:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ شهریور، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: تو اصلاً روت میشه حرف از شیرینی بزنی؟ بله که روم میشه.. چرا نشه.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ شهریور، ۱۳۹۳ - Nahal - گفته است: بازم خیلی خیلی مبارکه عزیزم زندگیت پر از اتفاقات قشنگ شرمنده نت نبودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سارااااااااااااااااااااا.. مرسییییییییی ساراااااااااااااااا.. دشمنت شرمنده سارااااااااااااااااااا.. زود زود بیا اینورا.. لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۳ فرانههههههههههه مبارکههههههههههه زندگیت پر از زیبایی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور، ۱۳۹۳ Saba Heidari گفته است: فرانههههههههههه مبارکههههههههههه زندگیت پر از زیبایی مرسييييييي صبا جوووننن... شاد باشيييييي..:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور، ۱۳۹۳ Moment گفته است: تبریک فراوان سپاس فراوان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده