Hanaaneh 28168 ارسال شده در 20 دی، 2014 ینی دیگه نمیشه مث اولش بشه؟غیر از امین دیگه کی اینجوری شد؟ ینی ممکنه یه روزم مابیایم ببینم خدانکرده همه چی پریده؟ نه دیگه عضویتش جدید میشه خب تو خودت خیلی نیست اینجا عضوی فوقش بپره،چیز زیادی نیست منظورم اینه که دوستات هنو هستن اما من اگر بپره،یا بچه های قدیمی،خیلی ناراحت کننده است درسته من نبودم،اما اگر بپره،حرفای کسانی میپره که خیلی وقته دیگه نیستن کلی خاطره که دیگه تکرار نمیشه 1
saghar... 6666 ارسال شده در 20 دی، 2014 نه دیگه عضویتش جدید میشهخب تو خودت خیلی نیست اینجا عضوی فوقش بپره،چیز زیادی نیست منظورم اینه که دوستات هنو هستن اما من اگر بپره،یا بچه های قدیمی،خیلی ناراحت کننده است درسته من نبودم،اما اگر بپره،حرفای کسانی میپره که خیلی وقته دیگه نیستن کلی خاطره که دیگه تکرار نمیشه اره درسته ولی در کل واس هر کی که اینجا فعالیت داره اگه بپره خیلی بده امیدوارم دیگه این اتفاق نیفته
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 20 دی، 2014 اره درسته ولی در کل واس هر کی که اینجا فعالیت داره اگه بپره خیلی بدهامیدوارم دیگه این اتفاق نیفته شاید روزی بیاییم و ببینیم دیگه انجمنی وجود نداره 2
saghar... 6666 ارسال شده در 20 دی، 2014 شاید روزی بیاییم و ببینیم دیگه انجمنی وجود نداره نگوووووووووووووو اینقد ناامیدانه حرف نزن حنا جون 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 20 دی، 2014 نگوووووووووووووو اینقد ناامیدانه حرف نزن حنا جون ممکنه پیش بیاد آخه امشب وقتی اینجوری شد،احتمالش هست که اتفاقای دیگه هم بیوفته 1
saghar... 6666 ارسال شده در 20 دی، 2014 ممکنه پیش بیاد آخهامشب وقتی اینجوری شد،احتمالش هست که اتفاقای دیگه هم بیوفته درسته میدونم 1
amin202 13419 ارسال شده در 21 دی، 2014 چقد جالبه آدم بعد مرگش بیاد ببینه دوستو آشنا پشت سرش چی میگن...چیکار میکنن (' __' ) ( '__' ) ( '__ ') ............................................................................................................................. ( .__. ) 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 دی، 2014 چقد جالبه آدم بعد مرگش بیاد ببینه دوستو آشنا پشت سرش چی میگن...چیکار میکنن (' __' ) ( '__' ) ( '__ ') ............................................................................................................................. ( .__. ) دوست عزیز لطفا هر چه زودتر از تاپیک ما قدیمیا برو بیرون شما تازه واردی ما نمیشناسیمتون محمد منم مثل امین تازه وارد نشون بده بر و بچ یکصدا و بلند بگید محمد دلاور شده یه پا هنرمند پ.ن:هنرمند استعاره از شعبده بازه 2
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 21 دی، 2014 شاید روزی بیاییم و ببینیم دیگه انجمنی وجود نداره ما یه همچین تجربه ای داشتیم راضیه جان چند سال پیش 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 دی، 2014 عاقا ما قدیمی محسوب میشیم؟ مشخص نیست ک آلا جان محمد شعبده بازه این امین کاربر قدیمی بود یه شبه شد تازه وارد 1
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 21 دی، 2014 مشخص نیست ک آلا جان محمد شعبده بازهاین امین کاربر قدیمی بود یه شبه شد تازه وارد شقایق جان ،طفلک امین که دیشب کلا از زمین محو شده بود،:icon_pf (34): جان خودم کریس انجل هم نمیتونه اینجوری شعبده بازی کنه ایول محمد ، کارات همیشه بیست بیست 1
amin202 13419 ارسال شده در 21 دی، 2014 دوست عزیز لطفا هر چه زودتر از تاپیک ما قدیمیا برو بیرون شما تازه واردی ما نمیشناسیمتونمحمد منم مثل امین تازه وارد نشون بده بر و بچ یکصدا و بلند بگید محمد دلاور شده یه پا هنرمند پ.ن:هنرمند استعاره از شعبده بازه یه نیگا به شماره کاربریم بنداز ببین کی قدیمیه... :| 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 دی، 2014 چقد جالبه آدم بعد مرگش بیاد ببینه دوستو آشنا پشت سرش چی میگن...چیکار میکنن (' __' ) ( '__' ) ( '__ ') ............................................................................................................................. ( .__. ) انقدر از خوبیت گفتم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 دی، 2014 عاقا ما قدیمی محسوب میشیم؟ آره آرام جون منم حتی خودمو قدیمی میدونم
saghar... 6666 ارسال شده در 21 دی، 2014 چقد جالبه آدم بعد مرگش بیاد ببینه دوستو آشنا پشت سرش چی میگن...چیکار میکنن (' __' ) ( '__' ) ( '__ ') ............................................................................................................................. ( .__. ) وا همش از خوبیت گفتیم و من و حنا غصه خوردیم کی میخواد جواب اشکای دیشب ما رو بده کیییییییییییییییی؟
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 21 دی، 2014 ممد بیا از من استقبال داغ کن آخه تو اصلاً استقبال کردن داری که حالا داغم باشه؟
amin202 13419 ارسال شده در 21 دی، 2014 وا همش از خوبیت گفتیم و من و حنا غصه خوردیم کی میخواد جواب اشکای دیشب ما رو بده کیییییییییییییییی؟ این بالایی....سبزه :| 1
ارسال های توصیه شده