Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ منم فسیل... شما اصلاً گهواره سنگی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ شما اصلاً گهواره سنگی هر کدوم قدیمی ترِ مثلا محمد... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هر کدوم قدیمی ترِمثلا محمد... خوشم میاد خیلی ریز به نکات کلیدی و حساس اشاره میکنین مثلاً همین ممدی که گفتی، اینم جزء همونای که اعزرائیل بهش گفته ممد جان بعد از مردن من یادت نره خورشید رو خاموش کنی ممد از فسیل و گهواره سنگی منگی گذشته، به قبل از پیدایش آدم برمیگرده 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خوشم میاد خیلی ریز به نکات کلیدی و حساس اشاره میکنین مثلاً همین ممدی که گفتی، اینم جزء همونای که اعزرائیل بهش گفته ممد جان بعد از مردن من یادت نره خورشید رو خاموش کنی ممد از فسیل و گهواره سنگی منگی گذشته، به قبل از پیدایش آدم برمیگرده من خورشیدو خاموش کنم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ من خورشیدو خاموش کنم نه خورشید شما رو خاموش میکنه خودش رو ناراحن نکن ممد رو گفتم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ نه خورشید شما رو خاموش میکنه خودش رو ناراحن نکن ممد رو گفتم ینی خطرناکِ؟ محمد خو قدیمی ترِ....من محمد.... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ینی خطرناکِ؟ محمد خو قدیمی ترِ....من محمد.... یاد فیلم ون پایر دایرسس افتادم... هم سن هستیم با ممد تو انجمن چی خطرناکه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ یاد فیلم ون پایر دایرسس افتادم... هم سن هستیم با ممد تو انجمن چی خطرناکه؟؟ خورشیدو خاموش کردن.... خطرناک؟ پس من محمد... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ محمد کجا قدیمیه:| پس کی قدیمی ترِ؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ شما هم گهواره سنگی انشاالله اگه خدا قبول کنه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ پس کی قدیمی ترِ؟ ممد خود بیگ بنگه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ممد خود بیگ بنگه قبل از بیگ بنگ کی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ قبل از بیگ بنگ کی بوده؟ هیچ:| ممد سر منزله مقصود است:| 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هیچ:|ممد سر منزله مقصود است:| پس من بیگ بنگ.... 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هیچ:|ممد سر منزله مقصود است:| ببینم اصلا اینجا کی راه افتاده ؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ببینم اصلا اینجا کی راه افتاده ؟ از زمان انفجار بزرگ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده