Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ من که مردم از این همه استقبال همشو واسه خودت نگه ندار، یه کمی از اون استقباله هم بده بقیه پس کو این استقبال داغ داغ؟!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا از من استقبال نشد؟؟؟ حالا که اینطور شد میرم یه سال دیگه میام سالی یه بار میای با ماشین رد میشی میری اونم تازه با شیشه های دودی، بعد انتظار داری استقبالم بشه؟ اون موقع که عادی میومدی، من آخرش نفهمیدم کی هستی حالا الان بشناسیمت استقبال کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ به نظرتون منم الان قدیمی حساب میشم یا نه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ نه مثل اینکه هنوز قدیمی نشدم که مارو تحویل بگیرید :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ به فسیل بودن علاقه داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ به فسیل بودن علاقه داری؟ الان پول توفسیل و نفت وانهاست. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ منم تحویل بگیرید ی کم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ الان تحویلت گرفتم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ جونم حمید جان هر چی میگی بگو جلدی فراهمه برات .... یدونه حمید شهرساز که بیشتر نداریم که داریم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ جونم حمید جان هر چی میگی بگو جلدی فراهمه برات ....یدونه حمید شهرساز که بیشتر نداریم که داریم؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه دونه ای برادر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه دونه ای برادر مخلصیم دلت حرف نداره ما کاره ای نیستیم میکشه مارو دنبال خودش عزیزی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ مخلصیم دلت حرف نداره ما کاره ای نیستیم میکشه مارو دنبال خودش عزیزی جیگری از خودته ببم جان 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ حالا خوبه هندونه ارزون شده 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ حالا خوبه هندونه ارزون شده میگن توافق هسته ای فقط رو هندونه تاثیر گذاشته و لاغیر خوب دیگه رفیقامن حسودیت شد؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ هیچکس ما فرسوده ها رو تحویل نمیگیره مثل معتادای بی ازار کنار جوفیم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ هیچکس ما فرسوده ها رو تحویل نمیگیره مثل معتادای بی ازار کنار جوفیم به سلام ریس ارشد خودمون یگانه بلای اسمانی انجمن خوبین خوشین سلامتین شما باید ما رو تحویل بگیرین خانومی ما چیکاره هستیم خانواده خوبن بچه ها وحید ؟؟ چی دوست دارین براتون فراهم کنیم دوست قدیمی و عزیزمون 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ به سلام ریس ارشد خودمون یگانه بلای اسمانی انجمن خوبین خوشین سلامتین شما باید ما رو تحویل بگیرین خانومی ما چیکاره هستیم خانواده خوبن بچه ها وحید ؟؟ چی دوست دارین براتون فراهم کنیم دوست قدیمی و عزیزمون اووووه یکی تحویل گرفتتم من الان از ذوق میمیرم هوا خنک شده یه کاسه اش رشته داغ لطفا خودت بپزیا 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اووووه یکی تحویل گرفتتم من الان از ذوق میمیرمهوا خنک شده یه کاسه اش رشته داغ لطفا خودت بپزیا متاسفانه بلد نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یا شما یاد بدین یا برم بپرسم اش نپختم تا حالا رییس محترم خدمت جنابعالی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده