masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ داداش شماره یک:بچه پولدار ماشین داره ،رستوران خوب میرن باهم! اینترنت 24 ساعته مجانی هم بعنوان اشانتیون بهشون میده. داداش شماره دو:یه پسر رمانتیک خوراک درددل بشین نصفه شبها با هم درددل کنن وگریه کنن باهم. داداش شماره سه :بچه خلاف و شر چت روم هر پسری بخواد تو اینترنت اذیتشون کنه، خان داداش جوووون حالشو میگیره. داداش شماره چهار:از نوع هنری خوراک رفتن با هم سینما ،موزه و محافل نقد فیلم. بلیط جشنواره فجرشون تضمینیه.موهای این مدل داداش ترجیحا بلنده+ریشهایی مدلدار! داداش شماره پنج:خوش تیپ خوراک اینه که ببره با خودش به خودش به دوستاش پز بده بگه:نگاه کنین، چه داداش جیگری دارم!داداش من خیلی خوش تیپه! داداش شماره شش:بچه معروف هرهفته پنجشنبه ها یه پارتی دعوتت میکنه.رقصشم خوبه.همه مدله بلده برقصه! داداش شماره هفت:متخصص کامپیوتر هر وقت کامپیوترت خراب شد و گند زدی به سرتا پای سخت افزارونرم افزاروهرچی افراز داداش جونت میاد برات درست میکنه! داداش شماره هشت:بچه مثبت بچه مودبیه، وقتی میری باهاش بیرون لپهاش سرخ میشه.مامانت عاشق این جور پسراست. 15 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ داداش شماره 9:داداش کسی است که تو نوبت هست 8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید جاش نباشه بگم ولی خوب اینم خالی از لطف نیست. متن اهنگ یاس ه. تو شهر پر نقاب تو با اون بخواب من با قرص خواب اگه بپرسم اون کیه که باهاشی بهم میگی با لبخند بابا اون داداشیمه همون داداشی ها دوشیدنت لباس و کندن و تو رو پوشیدنت گفتم تو خراب میشی اونو آباد می کنی تو که عروس نمیشی اون و داماد می کنی 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید جاش نباشه بگم ولی خوب اینم خالی از لطف نیست.متن اهنگ یاس ه. تو شهر پر نقاب تو با اون بخواب من با قرص خواب اگه بپرسم اون کیه که باهاشی بهم میگی با لبخند بابا اون داداشیمه همون داداشی ها دوشیدنت لباس و کندن و تو رو پوشیدنت گفتم تو خراب میشی اونو آباد می کنی تو که عروس نمیشی اون و داماد می کنی شرمنده نقل گرفتم. اسم آهنگش میشه بگید؟ ممنونم. 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده نقل گرفتم.اسم آهنگش میشه بگید؟ ممنونم. خواهش. از تاپیک [h=1] آهنگهایی که دوست داشتم [/h] اولیش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش هایی از متن ..... به محتاج فقط بگم که بازار خرابه فهمیدم گناه می تونه یکی دو روزه عادی شه حتی معنوی ها تو یک لحظه مادی شه یاد گرفتم که تخریب کنم تا یه معروف دیدم بگم ولش کن شاخ میشه یاد گرفتم که از همه دورم آتو جمع کنم تبدیل به اسلحه کنم درده دلا رو بشنوم و وقت دعوا همون دردلاشون و مسخره کنم.... ...... رفت باهمونی که آویزون از باباشه یه اعتصاب ناهار یه اعتراض مامان یعنی بنز دم دره یه پاپیونم بالاش لفض میاد که روش حساب کنن میگه می خواد به اموال پدر اضاف کنن خیلی خود ساختس همون بنزم از باباش خردید از دم قسط ماهی هزار تومن..... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 9 ایشالا شوهرشون بشه....: آبرو نمیزارن که... من خجالت کشیدم متن خوندم...منکه از رو احترام به پسرای انجمن داداش میگم... چیزی واسه گفتن نمیزان که...آدم بخواد دفاع کنه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواهش. از تاپیک [h=1] آهنگهایی که دوست داشتم [/h] دسترسی به این تاپیک ندارم.ینی نمیشه.... ممنونم. اینم خوووووب بود. 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قصد توهین ندارم.اما فکر میکنم اگه "سلامت" میدونس این تایپک حاشیه بدی پیدا میکنه نمینوشتش!!... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده