Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی امروز 4تا از مدیرای خوب انجمن بازنشسته شدند ... Amir R. Haddadi مدیر تالار عمران R.Irankhah مدیر تالار معماری shahdokht.parsa مدیر تالار هنر Yekta.M مدیر تالار عکاسی تبریک ! و خسته نباشید دوستان عزیز :) بابت تمامی زحماتی که دوستان کشیدند سپاسگزاریم امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشند 28 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم...ممنون از همه زحمتاشون...:icon_gol: با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیشون... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ جا داره به هر 4 مدیر خوب قدیمی خسته نباشید بگم. امیررضا که تقریباً از اوایل به عضویت انجمن در اومد و مدیریت تالار عمران رو به عهده گرفت و خوبم راه انداخت، که البته یه مدت اون اواسط یه مدتی دسترسی چندانی به نت نداشت و رفت، بعد دوباره برگشت و مدیریت تالار رو به عهده گرفت و تا جایی که فرصت داشت کمک میکرد و همیشه ایده ها و نظرات خوبی رو داشته. ایشالا همینطور که همیشه تو کارش موفق بوده، به موفقیتای خودش ادامه بده ایرانخواه که اول به عنوان مدیر روابط عمومی تالار معماری کارش رو شروع کرد و بعدش مدیر تالار شد کمک های زیادی واسه پیشرفت بیشتر تالار معماری کرد و تیم انجام پروژه تالارم راه انداخت. ولی خب به خاطر مشغله هاش نتونست کارشو ادامه بده. ایشالا که همیشه موفق باشه شهدخت هم یکی دیگه از قدیمی ترین کاربرای انجمنه که دلسوز انجمن بوده و هنرمندیاشم اغلب بچه ها دیدن. ولی خب این اواخر دسترسی خوبی به نت نداشت. خسته نباشی و ایشالا که موفق باشی یکتا هم که حضور فعالش رو اوایل تو تالار گرافیک و بعد اون تو تالار عکاسی دیدیم با عکسای قشنگی که تو این تالار گذاشته و مسابقات خوبی که برگزار کرده بود. واسه این حقوقدان هنرمند انجمن هم آرزوی موفقیت میکنم البته مثل خواهرت بی معرفت نباشی که حالا که بازنشسته شدی به انجمن سر نزنیا لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ جا داره به این مدیران و بقیه مدیران گفت :خسته نباشن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ امیدوارم که در زندگی موفق و موید باشین دوستان بهتون خسته نباشید میگم محمد این واژه قدیمی منو اذیت میکنه چون مثل دوستی میمونه ما یه مثل اذری داریم میگیم هر شین تازاسی دوستون کهنه سی هرچیزی تازه اش خوبه دوست کهنه اش امیدوارم بازنشتگیشون باعث نشه که کم بیان انجمن چون تازه داشتیم باهاشون اخت میشدیم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید... یه سری از دوستان باید واقعا بازنشسته میشدند... درهرصورت خسته نباشن. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ امیدوارم که در زندگی موفق و موید باشین دوستان بهتون خسته نباشید میگم محمد این واژه قدیمی منو اذیت میکنه چون مثل دوستی میمونه ما یه مثل اذری داریم میگیم هر شین تازاسی دوستون کهنه سی هرچیزی تازه اش خوبه دوست کهنه اش امیدوارم بازنشتگیشون باعث نشه که کم بیان انجمن چون تازه داشتیم باهاشون اخت میشدیم دقیقاً همینه که میگی اینکه میگم قدیمی، یه صفت خوبه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ همگی پر انرژی باشن... از اونجایی که وقتی مدیری بازنشست میشه کــــــــــــلا دیگه اینورا نمیاد باید بگم دلم براشون تنگ میشه..مینا لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید عرض میکنم خدمت دوستان لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید دوستان امیدوارم توی تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشین لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ به همه دوستان خسته نباشید میگم و امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشن به شخصه خودم از خانوم R.Irankhah و shahdokht.parsa کمک های زیادی گرفتم که امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشن:icon_gol: همچنین خانوم Yekta.M هم چندین بار تو مسابقه هاش شرکت کردم ولی قبولم نکردن:icon_razz: (بابا حالا رأی ها رو یه جوری واس ما دور میزدی نمیشد:whistle:) از آقا امیر هم تشکر میکنم بابت فعالیت خوبشون توی تالار مهندسی عمران لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون از همگی یه وقتهایی هست که میبینی دیگه ایده و نظری نداری و جو موجود هم یجوری میشه که حضورتم کمرنگ میشه . بعد میبینی حرف سادهتم باعث جنگ و جدل میشه. خب این نشونه اینه که دیگه جات تو اون جمع نیست. زندگی همینه به همین راحتی و خوشی برام اصلا مهم نیست و نبوده که چه رنگی هستم اینجا بتونم میام سر میزنم اگر کسی کاری داشت و کمکی خواست از دستم بر بیاد انجام میدم. کسانی هم که از نبود من شاد میشوند میتونند شادی کنند. برای کسی نیومده بودم که بخاطر کسی برم. دوستان دوستون دارم و هستم همین دور و برها کنارتون اگر جای کم کاری داشتم پوزش میطلبم از عزیزان لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ درود و سپاس از دوستای خوبم در انجمن همیشه سبز نواندیشان ... حدود سه ساله تو این جمع هستم با دوستای خوب و هنرمندی زیادی آشنا شدم ،از اون اوایل اذیت ها و اسپم ها و تخریب پروفایل بگیر تا این آخریا که اکثرا دوستای قدیمی حضورشون کمرنگ شد و ما هم دیگه زدیم تو کار عکاسی و تاپیکهای مفید ینیتا میتونید شیطنت کنید کم و بیش هستم در خدمتتون منتها بعلت مشغله کاری زیاد دیگه نمیرسیدم به کارهای مدیریتی، گفتیم استعفا بدیم جوونترا بیان به میدون با انرژی و شور و حال بیشتر لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید دوستان امیدوارم همیشه موفق باشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ به همه ی دوستای خوبم خسته نباشید میگم. امیدوارم در همه مراحل زندگیشون موفق و موید باشن.:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده