رفتن به مطلب

خسته نباشید به چند تا از مدیرای خوب نواندیشان

Mina Yousefi

ارسال های توصیه شده

درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی :icon_gol:

امروز 4تا از مدیرای خوب انجمن بازنشسته شدند ...

Amir R. Haddadi مدیر تالار عمران

R.Irankhah مدیر تالار معماری

shahdokht.parsa مدیر تالار هنر

Yekta.M مدیر تالار عکاسی

تبریک ! و خسته نباشید دوستان عزیز :)

بابت تمامی زحماتی که دوستان کشیدند سپاسگزاریم امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشندflowerysmile.gif

• Like 28
لینک به دیدگاه

جا داره به هر 4 مدیر خوب قدیمی خسته نباشید بگم.

امیررضا که تقریباً از اوایل به عضویت انجمن در اومد و مدیریت تالار عمران رو به عهده گرفت و خوبم راه انداخت، که البته یه مدت اون اواسط یه مدتی دسترسی چندانی به نت نداشت و رفت، بعد دوباره برگشت و مدیریت تالار رو به عهده گرفت و تا جایی که فرصت داشت کمک میکرد و همیشه ایده ها و نظرات خوبی رو داشته. ایشالا همینطور که همیشه تو کارش موفق بوده، به موفقیتای خودش ادامه بده :w16:

ایرانخواه که اول به عنوان مدیر روابط عمومی تالار معماری کارش رو شروع کرد و بعدش مدیر تالار شد کمک های زیادی واسه پیشرفت بیشتر تالار معماری کرد و تیم انجام پروژه تالارم راه انداخت. ولی خب به خاطر مشغله هاش نتونست کارشو ادامه بده. ایشالا که همیشه موفق باشه :a030:

شهدخت هم یکی دیگه از قدیمی ترین کاربرای انجمنه که دلسوز انجمن بوده و هنرمندیاشم اغلب بچه ها دیدن. ولی خب این اواخر دسترسی خوبی به نت نداشت. خسته نباشی و ایشالا که موفق باشی :a030:

یکتا هم که حضور فعالش رو اوایل تو تالار گرافیک و بعد اون تو تالار عکاسی دیدیم با عکسای قشنگی که تو این تالار گذاشته و مسابقات خوبی که برگزار کرده بود. :w16: واسه این حقوقدان هنرمند انجمن هم آرزوی موفقیت میکنم :a030: البته مثل خواهرت بی معرفت نباشی که حالا که بازنشسته شدی به انجمن سر نزنیا vahidrk.gif

لینک به دیدگاه

امیدوارم که در زندگی موفق و موید باشین دوستان بهتون خسته نباشید میگم :icon_gol:

محمد این واژه قدیمی منو اذیت میکنه چون مثل دوستی میمونه

ما یه مثل اذری داریم میگیم هر شین تازاسی دوستون کهنه سی

هرچیزی تازه اش خوبه دوست کهنه اش :sigh:

امیدوارم بازنشتگیشون باعث نشه که کم بیان انجمن چون تازه داشتیم باهاشون اخت میشدیم :hanghead:

لینک به دیدگاه
امیدوارم که در زندگی موفق و موید باشین دوستان بهتون خسته نباشید میگم :icon_gol:

محمد این واژه قدیمی منو اذیت میکنه چون مثل دوستی میمونه

ما یه مثل اذری داریم میگیم هر شین تازاسی دوستون کهنه سی

هرچیزی تازه اش خوبه دوست کهنه اش :sigh:

امیدوارم بازنشتگیشون باعث نشه که کم بیان انجمن چون تازه داشتیم باهاشون اخت میشدیم :hanghead:

دقیقاً همینه که میگی :w16:

اینکه میگم قدیمی، یه صفت خوبه :w16:

لینک به دیدگاه

همگی پر انرژی باشن...hanghead.gif

از اونجایی که وقتی مدیری بازنشست میشه کــــــــــــلا دیگه اینورا نمیاد باید بگم دلم براشون تنگ میشهhanghead.gif..مینا sigh.gif

لینک به دیدگاه

به همه دوستان خسته نباشید میگم و امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشن:icon_gol:

به شخصه خودم از خانوم R.Irankhah و shahdokht.parsa کمک های زیادی گرفتم که امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشن:icon_gol::icon_gol:

همچنین خانوم Yekta.M هم چندین بار تو مسابقه هاش شرکت کردم ولی قبولم نکردن:icon_razz: (بابا حالا رأی ها رو یه جوری واس ما دور میزدی نمیشد:whistle::whistle::ws28:):icon_gol:

از آقا امیر هم تشکر میکنم بابت فعالیت خوبشون توی تالار مهندسی عمران:icon_gol:

لینک به دیدگاه

ممنون از همگی

یه وقتهایی هست که میبینی دیگه ایده و نظری نداری و جو موجود هم یجوری میشه که حضورتم کمرنگ میشه .

بعد میبینی حرف سادهتم باعث جنگ و جدل میشه.

خب این نشونه اینه که دیگه جات تو اون جمع نیست.

زندگی همینه به همین راحتی و خوشی

برام اصلا مهم نیست و نبوده که چه رنگی هستم اینجا بتونم میام سر میزنم

اگر کسی کاری داشت و کمکی خواست از دستم بر بیاد انجام میدم.

کسانی هم که از نبود من شاد میشوند میتونند شادی کنند. :w02: برای کسی نیومده بودم که بخاطر کسی برم.

دوستان دوستون دارم و هستم همین دور و برها کنارتون:icon_gol:

اگر جای کم کاری داشتم پوزش میطلبم از عزیزان

لینک به دیدگاه

درود و سپاس از دوستای خوبم در انجمن همیشه سبز نواندیشان ...:icon_gol:

حدود سه ساله تو این جمع هستم با دوستای خوب و هنرمندی زیادی آشنا شدم ،از اون اوایل اذیت ها و اسپم ها و تخریب پروفایل بگیر تا این آخریا که اکثرا دوستای قدیمی حضورشون کمرنگ شد و ما هم دیگه زدیم تو کار عکاسی و تاپیکهای مفید ینی:ws28:تا میتونید شیطنت کنید:w02:

کم و بیش هستم در خدمتتون منتها بعلت مشغله کاری زیاد دیگه نمیرسیدم به کارهای مدیریتی، گفتیم استعفا بدیم جوونترا بیان به میدون با انرژی و شور و حال بیشتر:ws3:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...