Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ لایه های خاک و کاربری اراضی سراسر کشور که در مقیاس 1:500000 از سازمان جنگل ها و مراتع کل کشور تهیه شده رو می تونید از لینک های زیر دانلود کنید: لایه کاربری اراضی 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه کاربری اراضی 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه خاک 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه خاک 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل 7 لینک به دیدگاه
ASGHAR KARIMI 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام بنده عضو جدید هستم. لایه خاک را می خواستم دانلود کنم ولی نتونستم،لطفا راهنمایی کنید. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام بنده عضو جدید هستم. لایه خاک را می خواستم دانلود کنم ولی نتونستم،لطفا راهنمایی کنید. سلام. خوش اومدین به انجمن لایه خاک هم مشابه لایه های دیگه ای هست که واسه دانلود گذاشته شده. مشکلی واسه دانلود نداشت لینک به دیدگاه
dali1 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام و احترام لایه کاربری اراضی 2 لینک دانلود ندارد لطفا اصلاح بفرمایید با تشکر از شما دوست گرامی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام و احتراملایه کاربری اراضی 2 لینک دانلود ندارد لطفا اصلاح بفرمایید با تشکر از شما دوست گرامی سلام. مرسی که اطلاع دادین. لینک دانلود قرار داده شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده