رفتن به مطلب

پرونده تحصیلی یک دکتر نابغه به نام علیرضا زاکانی

Lean

ارسال های توصیه شده

yuyd9q13h87zfyswvze.jpg

qamokybb7k230fg81mwu.jpg

p9cf2qjq1i0bz46x720w.jpg

پرونده تحصیـلی علیرضـا زاکانی: کسی که در استیضـاح فرجی دانا در ماتم رکود علمی کشور عربده می کشید...؟؟!!

این ناپلئـــون با این کارنامه درخشان در سال تحصیلی 1370 در رشته پزشکی و در دانشگاه دولتی چپانده شده است و اکنون دکتر خطاب می شود. حاصل تلاش علمی او در دانشگاه سه ترم پیاپی مشروطی و قرار گرفتن در شرف اخراج بوده است. اما چنانکه از اسناد هویداست برای جلوگیری از احتمال رکود علمی در کشور از دانشگاه اخراج نمی شود!!...

بخشی از سخنان این فدایی دلواپس ولایت در روز استیضاح چنین است: "دغدغه دیگر ما انسداد در تولید علم و کند شدن روند آموزش و پژوهش بود که مستقیما در آینده درخشان ایران و حرکت در مسیر تمدن ایران اسلامی تاثیرگذار بود و امروز نیز پایه‌های اقتصاد مقاومتی را لرزاند و با ایجاد زمینه التهاب، رکود و قهقرای علمی را سبب خواهیم شد"

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

باسلام

دوستان بنده از هم دانشگاهی های زمان تحصیل ایشان هستم.این جور که شما تحلیل می کنید نیست چراکه دوره دبیرستان وی 6مصادف با زمان جنگ است و وی در جبهه حضور داشت و در دوران داشگاه هم باداشتن مشکلات جانبازی دست و پنجه نرم می کرد.خواهش میکنم خدا را در قضاوتهایمان درنظر داشته باشیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
باسلام

دوستان بنده از هم دانشگاهی های زمان تحصیل ایشان هستم.این جور که شما تحلیل می کنید نیست چراکه دوره دبیرستان وی 6مصادف با زمان جنگ است و وی در جبهه حضور داشت و در دوران داشگاه هم باداشتن مشکلات جانبازی دست و پنجه نرم می کرد.خواهش میکنم خدا را در قضاوتهایمان درنظر داشته باشیم.

عجب بهانه خوبی ، مشکل داشت از رانتش برای ادامه تحصیل در رشته ساده تری استفاده میکرد نه در رشته پزشکی که با جان مردم درگیره

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...