Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام امروز متاسفانه باید تاپیکی بزنم که معمولا دوست ندارم .جاوید مدیرارشد با اخلاق و با منطق خودمون که بدلیل مشغله های کاری البته نیکی که براشون پیش اومده مدتی از حضورشون محروم هستیم. امیدواریم که هرچه زودتر با پشت سر گذاشتن این کارها باز بتونیم ایشان را بیشتر در بین خودمون ببینیم و از تجربیات و داشته های این مهندس عالی بیشتر استفاده کنیم. خسته نباشید جاوید. ایشالا در تمام مراحل زندگیت همیشه موفق باشی 24 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشی جاوید جان این بازنشستگی رو به خودت و خانمت تبریک میگم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ جاوید جان هرجا باشی در هر زمان در دلمون جا داری ارزوی بهترینهارو برای شما داریم موفق و موید باشین در پناه خدا منتظر بازگشتت میمونیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ جاوید واقعاً یکی از باتجربه ها و خوبای انجمنه که با اون آرامش خاص خودش. بازنشسته شدنش ناراحت کننده بود ولی دلیلی که داشت انقدر خوب بود که جز معدود بازنشستگی دوستانم بود که خیلی ناراحتم نکرد. امیدوارم همیشه موفق باشه و بعد این برهه کاری دوباره حضور خوب و بیشترش رو بین خودمون ببینیم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اولش ناراحت شدم که یه کاربر و مدیر به این خوبی بازنشست شدن اما با توضیحات آقا محمد ناراحتیم یکم برطرف شد امیدوارم هر جا هستید کنار همسر گلتون همیشه موفق باشید و عاقبت بخیر بشید:icon_gol: واقعا یکی از بهترینای انجمن هستید لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید مهندس بازنشستگی چیه؟آدمو یاد پیرمردهای که توان راه رفتن ندارن میندازید،یه مدت فک کنید میره مرخصی.....برمیگردن منتظر حضور دوباره و پربارتان هستیم به امید خدا لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ آقای جاوید واقعا مدیر با اخلاق و صبوری بودین. براتون آرزوی موفقیت دارم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ پیرمرد خسته نباشی عنوان یه دونه انجمن برازندتهمیدونی چقد میخوامت برمیگردی پیش خودم:boos::smiley (18): لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ تاپیک رو دیدم نمیدونم چرا خواستم بگم بهتون تبریک میگم ،ظاهرا همینطور هم بوده ... خسته نباشید نمیگم چون قطعا شاهد حضورشما در آینده ای نه چندان دور در انجمن و جمع دوستان خواهیم بود... با آرزوی موفقیتی مستدام ..... لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم ! امیدوارم تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ مراتب سپاس و تشکر خالصانه خود را از زحمات بیدریغ و دلسوزانه جنابعالی در طول دورانمدیریتتون در انجمن نواندیشان را ابراز می نماییم.امید است در کلیه مراحل زندگی موفق و موید باشید. سعادتمندی و توفیق روز افزون شما و خانواده محترمتان را از خداوند متعال خواستاریم. این کادو از طرف خودم به شما و این کادو از طرف همه بچه های تالار کشاورزی با تمام وجود و خسته نباشی به شما دوست گرامی... ولی جاوید عزیز تونستید مارو تنها نزارید.. منتظرحضور گرمتون هستیم.. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ منم بهتون خسته نباشید میگم. امیدوارم هر جا هستید موفق و موید باشید و نواندیشانو فراموش نکنید.:icon_gol: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ با سلامامروز متاسفانه باید تاپیکی بزنم که معمولا دوست ندارم .جاوید مدیرارشد با اخلاق و با منطق خودمون که بدلیل مشغله های کاری البته نیکی که براشون پیش اومده مدتی از حضورشون محروم هستیم. امیدواریم که هرچه زودتر با پشت سر گذاشتن این کارها باز بتونیم ایشان را بیشتر در بین خودمون ببینیم و از تجربیات و داشته های این مهندس عالی بیشتر استفاده کنیم. خسته نباشید جاوید. ایشالا در تمام مراحل زندگیت همیشه موفق باشی ب جمع با زنشسته ها خوش اومدی. خسته نباشی هر جا هستی، پیوسته پیانده و دل شاد باشی لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ آقا جاوید خسته نباشیدرفتنتون هرچند برای مدت کم ناراحت کننده است اما چون دلیلش نیک هست ناراحتیمون رو کم میکنهامبدوارم همیشه موفق و پایدار باشید و با ارزوی بهترین ها برای شما و همسر گلتون... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشی جاوید جاناین بازنشستگی رو به خودت و خانمت تبریک میگم مرسی بهناز جان خسته نباشید مرسی بانوی خوب انجمن جاوید جان هرجا باشی در هر زمان در دلمون جا داری ارزوی بهترینهارو برای شما داریم موفق و موید باشین در پناه خدا منتظر بازگشتت میمونیم سهند جان ممنونم ازت جاوید واقعاً یکی از باتجربه ها و خوبای انجمنه که با اون آرامش خاص خودش.بازنشسته شدنش ناراحت کننده بود ولی دلیلی که داشت انقدر خوب بود که جز معدود بازنشستگی دوستانم بود که خیلی ناراحتم نکرد. امیدوارم همیشه موفق باشه و بعد این برهه کاری دوباره حضور خوب و بیشترش رو بین خودمون ببینیم محمد جان شرمندمون نکن داداش ما ارادتمند همه شما بودیم ،بلاخره فعلاً روزگار اینطور خواسته که کمتر پیش دوستان با محبتی همچون شما ها باشیم،امروزم اومدم سالگرد انجمن رو بهتون تبریک بگم و امیدوارم روز به روز این انجمن و بچه هاش پیشرفت عالی داشته باشن منم برات آرزوی موفقیت دارم اولش ناراحت شدم که یه کاربر و مدیر به این خوبی بازنشست شدن اما با توضیحات آقا محمد ناراحتیم یکم برطرف شدامیدوارم هر جا هستید کنار همسر گلتون همیشه موفق باشید و عاقبت بخیر بشید:icon_gol: واقعا یکی از بهترینای انجمن هستید آرتاش خانم خوبی از خودت ما رو چوب کاری نکنید ،من بغیر از بدی کاری نکردم برای بچه ها،شما نظر لطفتونه..... منم براتون آرزوی موفقیت دارم خسته نباشید مهندسبازنشستگی چیه؟آدمو یاد پیرمردهای که توان راه رفتن ندارن میندازید،یه مدت فک کنید میره مرخصی.....برمیگردن منتظر حضور دوباره و پربارتان هستیم به امید خدا مرسی رفیق خب سی سالت بشه میشی پیر دیگه تقریباً آقای جاوید واقعا مدیر با اخلاق و صبوری بودین.براتون آرزوی موفقیت دارم شما نظر لطفتونه ،من کمتر از اون حدی هستم که دوستان ابراز محبت میکنن.....براتون آرزوی بهترین ها رو دارم پیرمرد خسته نباشی عنوان یه دونه انجمن برازندتهمیدونی چقد میخوامت برمیگردی پیش خودم:boos::smiley (18): مخلصیم دادا،یه دونه ای بیشتر به خودت میاد با اون سیبل هات تاپیک رو دیدم نمیدونم چرا خواستم بگم بهتون تبریک میگم ،ظاهرا همینطور هم بوده ...خسته نباشید نمیگم چون قطعا شاهد حضورشما در آینده ای نه چندان دور در انجمن و جمع دوستان خواهیم بود... با آرزوی موفقیتی مستدام ..... منم براتون آرزوی موفقیت دارم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ آقا جاوید خسته نباشین ایمان جان مرسی از لطفت،موفق و موید باشی تبریک میگم !امیدوارم تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید مرسی منم هم آرزوی شاد بودن و شاد زیستن رو براتون دارم مراتب سپاس و تشکر خالصانه خود را از زحمات بیدریغ و دلسوزانه جنابعالی در طول دورانمدیریتتون در انجمن نواندیشان را ابراز می نماییم.امید است در کلیه مراحل زندگی موفق و موید باشید. سعادتمندی و توفیق روز افزون شما و خانواده محترمتان را از خداوند متعال خواستاریم. این کادو از طرف خودم به شما و این کادو از طرف همه بچه های تالار کشاورزی با تمام وجود و خسته نباشی به شما دوست گرامی... ولی جاوید عزیز تونستید مارو تنها نزارید.. منتظرحضور گرمتون هستیم.. سلامت عزیز خیلی خیلی لطف کردی و من شرمنده خودت کردی از همین جا ازت معذرت میخوام که بدلیل ذیق وقت نمیتونم تو صندلی داغت شرکت کنم ولی امیدوارم جلزوبلز بزنی منم بهتون خسته نباشید میگم. امیدوارم هر جا هستید موفق و موید باشید و نواندیشانو فراموش نکنید.:icon_gol: مرسی خانم مهندس خادمی امیدوارم شما هم به بهترین ها برسید ب جمع با زنشسته ها خوش اومدی.خسته نباشی هر جا هستی، پیوسته پیانده و دل شاد باشی سجاد عزیز مرسی از لطفت دادا من برات آرزوی شادکامی رو دارم، آشخور آقا جاوید خسته نباشیدرفتنتون هرچند برای مدت کم ناراحت کننده است اما چون دلیلش نیک هست ناراحتیمون رو کم میکنهامبدوارم همیشه موفق و پایدار باشید و با ارزوی بهترین ها برای شما و همسر گلتون... ساغر عزیز مرسی از لطفی که به من دارید،کمال تقدیر و تشکر رو دارم ازتون و براتون آرزوی خوشبختی میکنم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ خواهش میکنم جاوید عزیز.. هرجاهستید خوش و خرم بشی.. من جلز و بلز بزنم.. ایشالله پنج تا بچه شیطون و بامزه.. نسیبت بشه..اشکالی نداره..مخلصیم مدیر.....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده