ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ Berlin: NewYork: Paris: London: Seoul: Tokyo: Tehran: 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ دوباره آپ میکنم! چند لحظه صبر کنید..... 1 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ آقا این عکسها چیه! ماابرقدرتیم! مترو نداریم خوب نداشتهباشیم! در عوض سجیل و شهاب3 داریم! این مهمه! 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ من که خودم اینو دیدم کلی خندیدم بعدش هم ناراحت شدم که چه قدر بد بختیم.. عیب نداره.......انرژی هسته ای حق مسلم ماست!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون ایهان عزیز حالا تبریز از همه اینا پیشرفته تره باور نمیکنید خودتون بیاید ببینید:دی 2 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ما گفتیم امریکا و غرب هیچ غلطی نمی تونن بکنن! نگفتیم نمیتونن مترو بسازن که! مترو که غلط کردن نیست! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ من که خودم اینو دیدم کلی خندیدم بعدش هم ناراحت شدم که چه قدر بد بختیم..عیب نداره.......انرژی هسته ای حق مسلم ماست!:icon_pf (34): پسرتو نمیخوای بروز باشی:w00::w00: تفاهم هسته ای حق مسلم ماست البته باید ببینیم دیپلوم اسیمون با روسای نازنین به کجا میرسه!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تازشم اونا طوری برنامه ریزی می کنن که به اثار باستانی نداشته شون لطمه نخوره مال ما حتما حتما باید از زیر اثار باستانی رد بشه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون ایهان عزیزحالا تبریز از همه اینا پیشرفته تره باور نمیکنید خودتون بیاید ببینید:دی من 5سال تبریز بودم.... راس میگه ها! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ چی فکر کردی ایهان ما تو تهران مترو داریم میره حرم تازه میتونی یه جاهایی هم ایستگاتو عوض کنی تازه تو مترو انقلاب نقشه مترو نزاشتن میدونن ما میتونیم از هم بپرسیم به نقشه هم احتیاج نداریم چی فکر کردی 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ چی فکر کردی ایهانما تو تهران مترو داریم میره حرم تازه میتونی یه جاهایی هم ایستگاتو عوض کنی تازه تو مترو انقلاب نقشه مترو نزاشتن میدونن ما میتونیم از هم بپرسیم به نقشه هم احتیاج نداریم چی فکر کردی آره...خیلی خوبه.. من هر روز از کرج میرم 7تیر و برمیگردم... خیلی راحته و خلوته... اصلا له نمیشم.... خفه نمیشم...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اونا چجوری این همه ایستگاه رو حفظ میکنن و راهشونو گم نمیکنند؟ ما همین 4 تا ایستگاهی که داریبم حفظ نیتسم هر روز هم 10 نفر میان میپرسن فلان ایستگاه میخوایم بریم از کجا بریم:shame: اونجا چیکار میکنن؟ 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ عشق است تاکسی پیکان قراضه . . . ! مترو میخوایم چیکار . . .! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): داغت تازه شد؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اندکی صبر سحر نزدیک است بابا اگه مردم تو ترافیک اسیر نشن فکرای بد بسرشون میزنه این یه اصل مهمه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده