رفتن به مطلب

امروز با شکوهترین روز تولد Cinderella عزیزه

masi eng

ارسال های توصیه شده

بچه ها قربونه معرفتتون :icon_pf (17):

بخدا شرمندم کردین :boos:

اول از همه کسایی که تبریک گفتن و باحضورشون تو این تاپیک بمن ارزش قائل شدن بی نهایت ممنونم یه ماچ برا همتون :boos:

واقعا نمیتونم احساسمو تو قالب کلمات نشون بدم :1cwpe6q6upfmgganbmp

چرا من دکمه تشکر ندارم اینجا آخه؟؟؟ :shame:چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن؟!!:brodkavelarg:

دوم به اون 2 دوست عزیزی که تولدشون بامن توی یه روز بودم تبریک میگم من ارادت خاصی به مردادی جماعت دارم :4uboxsmiley:

سوم همین اینکه از مهندس سهند دوست عزیزمون سلامت و بقیه بچه ها بازم تشکر ویژه ای میکنم :w72:

این نت لعنتیه خونه وصل شه هرروز نواندیشانم بوخودا :(87):

لینک به دیدگاه
بچه ها قربونه معرفتتون :icon_pf (17):

بخدا شرمندم کردین :boos:

اول از همه کسایی که تبریک گفتن و باحضورشون تو این تاپیک بمن ارزش قائل شدن بی نهایت ممنونم یه ماچ برا همتون :boos:

واقعا نمیتونم احساسمو تو قالب کلمات نشون بدم :1cwpe6q6upfmgganbmp

چرا من دکمه تشکر ندارم اینجا آخه؟؟؟ :shame:چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن؟!!:brodkavelarg:

دوم به اون 2 دوست عزیزی که تولدشون بامن توی یه روز بودم تبریک میگم من ارادت خاصی به مردادی جماعت دارم :4uboxsmiley:

سوم همین اینکه از مهندس سهند دوست عزیزمون سلامت و بقیه بچه ها بازم تشکر ویژه ای میکنم :w72:

این نت لعنتیه خونه وصل شه هرروز نواندیشانم بوخودا :(87):

این جمله اخرت کلی شارزم کرد

این شماره مخابراتو بدین به من ببینم :w000:زود مسئله نت سیدی رو حل کنین وگرنه سیماتونو از دم با مودمهاتون اره:vahidrk:

سیندی زود زود بیا بازم تبریک میگم هزار سال با خوشی در کنار خانواده :icon_gol::w16:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...