*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک :-) انشالله بهترینها رو از خدا هدیه بگیری@>--- لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ تولد همگی دوستان مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ تفلودتون مبارک دوشتان عسیس:icon_gol::icon_gol: ایسالا هزار شاله بسین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم:hapydancsmil: امیدوارم به بهترین ها برسی لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها قربونه معرفتتون :icon_pf (17): بخدا شرمندم کردین :boos: اول از همه کسایی که تبریک گفتن و باحضورشون تو این تاپیک بمن ارزش قائل شدن بی نهایت ممنونم یه ماچ برا همتون :boos: واقعا نمیتونم احساسمو تو قالب کلمات نشون بدم :1cwpe6q6upfmgganbmp چرا من دکمه تشکر ندارم اینجا آخه؟؟؟ :shame:چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن؟!!:brodkavelarg: دوم به اون 2 دوست عزیزی که تولدشون بامن توی یه روز بودم تبریک میگم من ارادت خاصی به مردادی جماعت دارم :4uboxsmiley: سوم همین اینکه از مهندس سهند دوست عزیزمون سلامت و بقیه بچه ها بازم تشکر ویژه ای میکنم :w72: این نت لعنتیه خونه وصل شه هرروز نواندیشانم بوخودا :(87): لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها قربونه معرفتتون :icon_pf (17):بخدا شرمندم کردین :boos: اول از همه کسایی که تبریک گفتن و باحضورشون تو این تاپیک بمن ارزش قائل شدن بی نهایت ممنونم یه ماچ برا همتون :boos: واقعا نمیتونم احساسمو تو قالب کلمات نشون بدم :1cwpe6q6upfmgganbmp چرا من دکمه تشکر ندارم اینجا آخه؟؟؟ :shame:چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن؟!!:brodkavelarg: دوم به اون 2 دوست عزیزی که تولدشون بامن توی یه روز بودم تبریک میگم من ارادت خاصی به مردادی جماعت دارم :4uboxsmiley: سوم همین اینکه از مهندس سهند دوست عزیزمون سلامت و بقیه بچه ها بازم تشکر ویژه ای میکنم :w72: این نت لعنتیه خونه وصل شه هرروز نواندیشانم بوخودا :(87): این جمله اخرت کلی شارزم کرد این شماره مخابراتو بدین به من ببینم زود مسئله نت سیدی رو حل کنین وگرنه سیماتونو از دم با مودمهاتون اره:vahidrk: سیندی زود زود بیا بازم تبریک میگم هزار سال با خوشی در کنار خانواده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده