masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ با ورود به سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه تصویر نمونه از یک چهره جوان که در این سایت 20 سال پیرتر شده رو نشان میدهد زیر دو تصویر سه عنوان نوشته شده است که شما باید با توجه به خصوصیات خود انتخاب کنید عنوان اول Gender هست که جنسیت مرد و زن را انتخاب میکنید عنوان دوم Age هست که شما با انتخاب 20 یا 30 میتوانید تصویر خود را 20 سال پیرتر یا 30 سال پیرتر ببینید و عنوان Addict که شما معتاد بودن خود را عنوان میکنید. در زیر این سه عنوان کلید Upload your Photo قرار دارد که با کلیک رو آن میتوانید تصویر خود را در عرض چند ثانیه آپلود کنید و پس از آپلود این سایت در همان لحظه به صورت اتوماتیک به شما نشان خواهد داد 20 یا 30 سال آینده شما چه شکلی خواهید شد! اگه دوست دارید تصویر 20 سال آینده خود رو زودتر ببینید حتما به این سایت جالب مراجعه کنید. اگه خواستین عکساتونو بذارید ما هم کیف کنیم یه چیزی بنویسید.. پیریتونم نزاشتید توصیفش کنید... 39 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اول من میزارم نمی تونم ببینم و برنامه ای نداری که ادمو بیست سال جونتر کنه به درد من میخوره چون جونیم یادم رفته 15 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ نمی تونم ببینمو برنامه ای نداری که ادمو بیست سال جونتر کنه به درد من میخوره چون جونیم یادم رفته اخه وقتی نمیتونی ببینی چرا سپاس زدی.. هان ببین الان اوکی شد: بزار پیداکنم ببینم هست.. الان چندسالته مگه اخه.. از من که پیرتر نیستی 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ حالا این قیافه خودته معصومه یا اواتارته چون هردوشون خیلی شبیه همن؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اخه وقتی نمیتونی ببینی چرا سپاس زدی.. هان ببین الان اوکی شد: بزار پیداکنم ببینم هست.. الان چندسالته مگه اخه.. از من که پیرتر نیستی مگه چند سالته تو ؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ حالا این قیافه خودته معصومه یا اواتارته چون هردوشون خیلی شبیه همن؟؟؟؟ مگه چند سالته تو ؟؟؟ بزار ببینم سنت چنده.. کمتر باشی حتما یه فیلیپینی برات میام... بابا اون عکس کوچیکه که اون پایینه منم اونم سایتی که رفتم پیرم کرده.. من 32سالمه شماچندی؟ 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ بزار ببینم سنت چنده.. کمتر باشی حتما یه فیلیپینی برات میام...بابا اون عکس کوچیکه که اون پایینه منم اونم سایتی که رفتم پیرم کرده.. من 32سالمه شماچندی؟ بچه جون من 38 سالمه قیافه مهربونی داری 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ بچه جون من 38 سالمه قیافه مهربونی داری پ ن پ پس میخوای خشن باشم حیف بزرگتری از ما.. اقا ما ارادت داریم. کی گفت فیلیپینی...ماچاکریم.. 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ مرسی خانم از دعوتت من یه بار با گوشی این کارو کردم.شبیه مامان بزرگم شده بودم 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ جلل خالق جونیام چشام مشکی شد پیری چشام سبز 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ جلل خالقجونیام چشام مشکی شد پیری چشام سبز مثل من.... چشام قهوه ای عسلی شده.. اینم از خلقتهای خداست نمیدونستی؟ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ مثل من....چشام قهوه ای عسلی شده.. اینم از خلقتهای خداست نمیدونستی؟ اخه من میگم نکنه کور شدم اون رنگی شده 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ زامبی هستم واسه خودم راستی من چشام تیله ایه شدم چش سفید 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ این نیز ماییم چه زشت میشم من اقا سامان چرا این شکلی شدین؟ 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ راستی من چشام تیله ایه شدم چش سفید تیله ای چه رنگی؟ 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ تیله ای چه رنگی؟ والله روزا دو شکلیه شبا یه شکلی از خواب پا میشم دوباره یه شکل دیگه بین عسلی و سبز و هردوتاشون مینا یوسفی خوب توضیح میده 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ وااااااااااااای.. من شبیه جادوگرا شدم مصــــی 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده