saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ اجراي كنسرت توسط يك خواننده زن در فرهنگسراي نياوران بار ديگر درها را به روي برگزاري مجالس آوازخواني در جمع زنان مرفهين بيدرد باز كرد. به گزارش ايسنا، مهديه محمد خاني شامگاه 22 مرداد ماه با همراهي گروه "شهنوا" كنسرت داد. فرهنگسراي نياوران زير نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي فعاليت ميكند. 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ تازگی نداره... ما خودمون کنسرت یه خانومی رو رفتیم در.... نمیشه گفت. خیلی هم عالی بود. بزارن این خانمها هم شکوفا میشن 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ تازگی نداره... ما خودمون کنسرت یه خانومی رو رفتیم در.... نمیشه گفت. خیلی هم عالی بود. بزارن این خانمها هم شکوفا میشن خو اسم اون خانومه چی بود 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ بار ديگر درها را به روي برگزاري مجالس آوازخواني در جمع زنان مرفهين بيدرد باز كرد. هر کسی کنسرت بره مرفه بی دردِ ؟! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ خو اسم اون خانومه چی بود اگه میخواستم بگم همون اول میگفتم.. حتما نباید گفته بشه دیگه.. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ خوبه عالی ترم میشه انشالله به امید انروز 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من خودم کنسرت ندارم ولی میخونم.. فیلمشم دارم ازاد کنن خیلی خانومای هنرمندی هستن که از اقایون قشنگ ترمیخونن یکیش خودم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من خودم کنسرت ندارم ولی میخونم.. فیلمشم دارمازاد کنن خیلی خانومای هنرمندی هستن که از اقایون قشنگ ترمیخونن یکیش خودم به به عالی خوب لینکشو بده گوش کنیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ به به عالی خوب لینکشو بده گوش کنیم نوچ چون بی حجابم بعدش لینک نداره جایی قرارش ندادم.. البته با بی حجابیم مشکلی ندارم ولی اینجاایرانه دیگه میان مارو میگیرن حالا بیا درستش کن اون موقع تو بازداشتگاه میخونم فقط تو وایبر اشتباهی برای کسی سند شد که خوشبختانه فامیل بود.. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ به امید روزی که بیماران جنسی که از صدای زن ها هم تحریک میشن نسلشون منقرض بشه و کنسرت های عمومی برگزار بشه 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ به امید روزی که بیماران جنسی که از صدای زن ها هم تحریک میشن نسلشون منقرض بشه و کنسرت های عمومی برگزار بشه نشنیده بودم.... ببخشید اینو میگم واقعا خاک برسرشون...:icon_pf (34): مشکل جامعه ما این نیست.. از جایی دیگه است.. وقتی شبکه جام جمی که تو ایران برگزار میشه وبرای اونور ابیا.. و فقط اونور ابیها میتونن سازهای موسیقی رو ببینن و بشنون تو برنامه های زنده ایران. باید اینو متاسف بود. کنسرت که .. الله اکبرا.. :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ نشنیده بودم....ببخشید اینو میگم واقعا خاک برسرشون...:icon_pf (34): مشکل جامعه ما این نیست.. از جایی دیگه است.. وقتی شبکه جام جمی که تو ایران برگزار میشه وبرای اونور ابیا.. و فقط اونور ابیها میتونن سازهای موسیقی رو ببینن و بشنون تو برنامه های زنده ایران. باید اینو متاسف بود. کنسرت که .. الله اکبرا.. :vahidrk: شیخ جعفر شجونی: .... قلمبه دختران پیرمرد 90 ساله را به آتش می کشد 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ هر کسی کنسرت بره مرفه بی دردِ ؟! چیزی که اینا میگن اگه میخواستم بگم همون اول میگفتم.. حتما نباید گفته بشه دیگه.. خب حالا بگو مثل این فوتبالیه مخفف کن دیدی میگن م.س و....... من خودم کنسرت ندارم ولی میخونم.. فیلمشم دارمازاد کنن خیلی خانومای هنرمندی هستن که از اقایون قشنگ ترمیخونن یکیش خودم بابا اعتماد به نفس خو بفرست من گوش کنم نظرمو بگم به امید روزی که بیماران جنسی که از صدای زن ها هم تحریک میشن نسلشون منقرض بشه و کنسرت های عمومی برگزار بشه دقیقا البته متاسفانه نشنیده بودم....ببخشید اینو میگم واقعا خاک برسرشون...:icon_pf (34): مشکل جامعه ما این نیست.. از جایی دیگه است.. وقتی شبکه جام جمی که تو ایران برگزار میشه وبرای اونور ابیا.. و فقط اونور ابیها میتونن سازهای موسیقی رو ببینن و بشنون تو برنامه های زنده ایران. باید اینو متاسف بود. کنسرت که .. الله اکبرا.. :vahidrk: کلا ایران خارق العاده همه چیزش شیخ جعفر شجونی: .... قلمبه دختران پیرمرد 90 ساله را به آتش می کشد جاننننننننننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده