M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هان ما نبودیم که کی بود می گفت؟ جواب اولیه رو زود می زنن رتبه ها رو ولی جواب نهایی رو همیشه سر ساعت می دادن! افسانه بود که همش جو میداد چه حالی میده ساعت 16 بزنن 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چقد انتظارشم میکشم شما هم منتظر نتایجید؟:rose: لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ داریم نزدیک می شیم درسته که ظرفیت علو و صنعت رو کم کردن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من اگه به غیر از دانشگاه تهران (خود خود تهران) جای دیگه ای قبول بشم به همه بچه های تایپیک شیرینی میدم ولی اگه بالعکس باشه یعنی من تهران قبول بشم باید شما بهم شیرینی بدید!!!!قبوله؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من اگه به غیر از دانشگاه تهران (خود خود تهران) جای دیگه ای قبول بشم به همه بچه های تایپیک شیرینی میدم ولی اگه بالعکس باشه یعنی من تهران قبول بشم باید شما بهم شیرینی بدید!!!!قبوله؟؟؟؟ نه.شما در هر صورت باید شیرینی بدید:w00: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مکانیک هم جزئشونه؟ این همه خبر دروغ خوندی این رو هم خودت برو بخون دیگه تنبل:zadan: خوابم نمیبره.....:girl_in_dreams: 12 میزننا سجادي جاغرق خبرداد:10 شهريور اعلام نتايج كنكور كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد؛ 34هزار نفر پذيرش ميشوند خبرگزاری فارس: نتايج آزمون كارشناسي ارشد سال 90 دانشگاه آزاد از ساعت 12 روز پنجشنبه 10 شهريور اعلام ميشود. این همه واسه آزادی ها دروغ محضه،اگر اینو سال دیگه ندادن حالا هان ما نبودیم که کی بود می گفت؟ جواب اولیه رو زود می زنن رتبه ها رو ولی جواب نهایی رو همیشه سر ساعت می دادن! خرزو خان نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برید خوش خبر برگردید بینم:zadan: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نتیجه اوممممممممممممممد یافتم نمیکنه:w821: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دیدید گفتم.......ارسال نشده یافتم نکرد 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ کد امنیتی رو با حروف کوچک بزنم یا بزرگ؟ فامیل آ دار داره چجوری بنویسم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ کد امنیتی رو با حروف کوچک بزنم یا بزرگ؟فامیل آ دار داره چجوری بنویسم فقط "ا"بزن کد امنیتی رو عینا وارد کن 2 لینک به دیدگاه
emc 511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تو اطلاعیش زده ساعت ۱۴ اعلام می شه. فک کنم این هنوز یه چیزی مثل پیش نمایش باشه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تو اطلاعیش زده ساعت ۱۴ اعلام می شه. فک کنم این هنوز یه چیزی مثل پیش نمایش باشه نه خیلی از بچه ها گرفتند 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من دانشگاه تهران رو آوردم تبریک میگم....من هیچ جا قبول نشدم:w821: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم....من هیچ جا قبول نشدم:w821: شوخی میکنییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ امين تابلو دروغ گفتي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده