M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ههههههههههچماق مگه مال کی بود؟ مال من:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مال من:girl_blush2: هنوز این عادت زشته چماق گرفتنو ترک نکردی؟ انگار نه انگار دختره 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان الان شما چه حسی دارید؟من اصلا حالم خوب نیست:icon_pf (34): حسسسسس وحالم خوش نیسسسسسسست،همه چی دااااااااااااااغووونه(تیتراژستایش:texc5lhcbtrocnmvtp8)اینو با خودت زمزمه کن تا ردیف شیهمین یه بیت کفایت میکنه،بقیشو بیخیال 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ حسسسسس وحالم خوش نیسسسسسسست،همه چی دااااااااااااااغووونه(تیتراژستایش:texc5lhcbtrocnmvtp8)اینو با خودت زمزمه کن تا ردیف شیهمین یه بیت کفایت میکنه،بقیشو بیخیال وای خاطراتت خیلی بامزه بودن کلی خندیدم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ حسسسسس وحالم خوش نیسسسسسسست،همه چی دااااااااااااااغووونه(تیتراژستایش:texc5lhcbtrocnmvtp8)اینو با خودت زمزمه کن تا ردیف شیهمین یه بیت کفایت میکنه،بقیشو بیخیال شما ستایش میبینید:ws47::ws47::lol::lol::lol::lol: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ شما ستایش میبینید:ws47::ws47::lol::lol::lol::lol: پَ ن َ پَ تو میبینی فقط:2i1d1co: وای خاطراتت خیلی بامزه بودن کلی خندیدم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ پَ ن َ پَ تو میبینی فقط:2i1d1co: آخه من نمیبینم:girl_in_dreams:....ولی مهمونی جایی که میریم مجبورم ببینم...اینقدر از این فیلم بدم میاد که نگو.....(کاملا به ارشد 90 ربط داره:lol:) لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (1 عضو و 4 مهمان) یا خدا:lol: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آخه من نمیبینم:girl_in_dreams:....ولی مهمونی جایی که میریم مجبورم ببینم...اینقدر از این فیلم بدم میاد که نگو.....(کاملا به ارشد 90 ربط داره:lol:) با کارگردانش صحبت میکنم به خاطر تو دیگه پخش نکنه،چرا این نظرات سازنده ات رو انقدر دیر میگی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ با کارگردانش صحبت میکنم به خاطر تو دیگه پخش نکنه،چرا این نظرات سازنده ات رو انقدر دیر میگی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 منتظر بودم شما نظرخواهی کنید 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منتظر بودم شما نظرخواهی کنید برو خونتون بینم با اون آدامست:zadan: 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ 'ابراهیم خدایی' روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: در تلاش هستیم تا اسامی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد را تا فردا اعلام کنیم اما اعلام این نتایج تا روز سه شنبه (8 شهریورماه) بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قطعی است. - وی درمورد ظرفیت پذیرش دانشجو در دورههای کارشناسی ارشد سال 1390 توضیح داد: براساس ظرفیت های تعیین شده در دفترچه آزمون، نزدیک به 75 هزار نفر در دوره های کارشناسی ارشد امسال پذیرفته می شوند که با احتساب دانشجویان استعداد درخشان با آزمون و بدون آزمون، این ظرفیت به 85 هزار نفر خواهد رسید. ... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ 'ابراهیم خدایی' روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: در تلاش هستیم تا اسامی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد را تا فردا اعلام کنیم اما اعلام این نتایج تا روز سه شنبه (8 شهریورماه) بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قطعی است. - وی درمورد ظرفیت پذیرش دانشجو در دورههای کارشناسی ارشد سال 1390 توضیح داد: براساس ظرفیت های تعیین شده در دفترچه آزمون، نزدیک به 75 هزار نفر در دوره های کارشناسی ارشد امسال پذیرفته می شوند که با احتساب دانشجویان استعداد درخشان با آزمون و بدون آزمون، این ظرفیت به 85 هزار نفر خواهد رسید. ... یعنی تا فردا همش سازمان سنجش رو ریفرش کنیم 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی تا فردا همش سازمان سنجش رو ریفرش کنیم دیگه باید کارمون رفرش باشه احتمال اومدن نتیجه امشب زیاده 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه باید کارمون رفرش باشه احتمال اومدن نتیجه امشب زیاده یا خدا:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ فعلا بریم آزمون شهرداری ها ثبت نام کنیم.:lol:نتایج کنکور کاردنی به کارشناسی رفت ردیف سوم...بچه ها اماده باشید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 کی میاد؟ 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بچها فشارم افتاده:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 کی میاد؟ وقت گل نی بچها فشارم افتاده:banel_smiley_52::banel_smiley_52: نه هنوز زوده.....به فشارتون بگید تا شب بیاد بالا خبری نیست 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ وقت گل نی نه هنوز زوده.....به فشارتون بگید تا شب بیاد بالا خبری نیست مثل اينكه حالت خيلي خوشه هااا:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده