M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اما بچه ها، اینجا یه چیزای دیگه میگن..سایت ها یه چیزهای دیگه بهتر اینه که صبر کنی ببینی چی میشه امیدوارم موفق بشین نگران نباشین .کاری که از دستتون نمیاد بکنین....جز صبر کردن:girl_in_dreams: شما هم منتظر نتایجید؟ لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان الان شما چه حسی دارید؟من اصلا حالم خوب نیست:icon_pf (34): یادم بود ساختید....حواسم یه لحظه پرت شد:icon_pf (34):ایشالا قبولید..راستی امسال دانشگاه ما هم ساخت آورده بود..زدید؟ مرسی ... ایشالا همه قبول میشن.. آره دانشگاه شما رو هم زدم...کلا هر چی دانشگاه که ساخت داشت رو زدم فکر کنم 19 تا بود 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه من امسال میخوام بدم سراسری واسه همین میخوام از بچه های علم و صنعت کسی رو پیدا کنم من آزاد دادم منتظر اونم البته آزمایشی دادم. شما چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه من امسال میخوام بدم سراسری واسه همین میخوام از بچه های علم و صنعت کسی رو پیدا کنممن آزاد دادم منتظر اونم البته آزمایشی دادم. شما چطور؟ چرا فقط علم و صنعت من امسال شرکت کرده بودم و منتظر نتایج نهایی هستم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ چرا فقط علم و صنعتمن امسال شرکت کرده بودم و منتظر نتایج نهایی هستم:girl_blush2: به نظرم اونجا قوی تره:girl_in_dreams:دلم اونجا رو میخواد شما کجا میخوای قبول شی؟ کارشناسی کجا خوندین؟ 2 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم اونجا قوی تره:girl_in_dreams:دلم اونجا رو میخوادشما کجا میخوای قبول شی؟ کارشناسی کجا خوندین؟ به نظر من هم علم و صنعت تو رشته صنایع از بقیه دانشگاه ها قویتره....:yes: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم اونجا قوی تره:girl_in_dreams:دلم اونجا رو میخوادشما کجا میخوای قبول شی؟ کارشناسی کجا خوندین؟ علم و صنعت که دختر نمیگیره:girl_in_dreams: من سیستم انرژی خواجه دوس دارم(البته با شرایط خاص) کارشناسی دانشگاه هرمزگان بودم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه میگیره صنایع -صنایع و صنایع-مدیریت سیستم و بهره وری :girl_in_dreams:روزانه فقط مرد میگیره..شبانه فقط زن:lol: عجب دانشگاهیه ها 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه جدی میگی؟:icon_pf (34): :yes:از دفترچه امسال چک کردم 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی علم و صنعت:lol: مرسی تفکیک جنسیتی:lol: 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی علم و صنعت:lol:مرسی تفکیک جنسیتی:lol: خیلی بدین:167: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی بدین:167: میدونم:lol: سال دیگه کسی این بلاهارو سر خودمون درنیاره:banel_smiley_52: اون چماغ رو از صاحبش اجازه گرفتی برداشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ میدونم:lol:سال دیگه کسی این بلاهارو سر خودمون درنیاره:banel_smiley_52: اون چماغ رو از صاحبش اجازه گرفتی برداشتی؟ واسه مکانیک که اصلا شب و روز فرقی نداره:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ واسه مکانیک که اصلا شب و روز فرقی نداره:girl_in_dreams: چی؟ بدکاری کردم میگم چماغتو با اجازه برداشته یا نه؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ چی؟بدکاری کردم میگم چماغتو با اجازه برداشته یا نه؟:w00: آره..متوجه شدم که چماق مال خودمه فقط...:girl_blush2::167: ولی کلا علم و صنعت مکانیک دختر نداره..نه شب..نه روز..واسم جالبه صنایع چرا شب فقط دختر میگیره 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آره..متوجه شدم که چماق مال خودمه فقط...:girl_blush2::167:ولی کلا علم و صنعت مکانیک دختر نداره..نه شب..نه روز..واسم جالبه صنایع چرا شب فقط دختر میگیره عه فقط صنایع میگیره دختر شبانه مکانیک رو پس کلا تعطیل کرده واسه دخترا:w00: یه نفرو دیدم میگفت شریف هم میخواد نگیره دختر مکانیک دیگه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ هههههههههه چماق مگه مال کی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ عهفقط صنایع میگیره دختر شبانه مکانیک رو پس کلا تعطیل کرده واسه دخترا:w00: یه نفرو دیدم میگفت شریف هم میخواد نگیره دختر مکانیک دیگه یه نفر کی بود..طباطبایی:lol: نه کجا تعطیل کردن..پیام نور امسال کلی داره واسه کارشناسی میگیره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده