Ehsan 112346 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2011 بعد از کنکور هم گفتم که یک سوال از جزوه 41 صفحه ای به عینه داده بودند که من اون لحظه نتونستم جواب بدم.:w00: چرا چراغ خاموش کردی........ :w00: خیلی بده اینجوری،چون آدم نمیفهمه مخاطبش کی هست و نیست،برای همین ممکنه جواب نده. 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2011 چرا چراغ خاموش کردی........ :w00: خیلی بده اینجوری،چون آدم نمیفهمه مخاطبش کی هست و نیست،برای همین ممکنه جواب نده. داشتم اعتیاد شدید به نت پیدا میکردم.رفتم تو ترک.... این چراغ خاموشیه؟آبرو نمیزاره که.هم پایین مینویسه و هم چراغه قرمز میشه 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2011 داشتم اعتیاد شدید به نت پیدا میکردم.رفتم تو ترک....این چراغ خاموشیه؟آبرو نمیزاره که.هم پایین مینویسه و هم چراغه قرمز میشه واسه شما قرمز دیده میشه واسه سایرین خاموش دیده میشه یعنی انگار آفلاین هستی. 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2011 واسه شما قرمز دیده میشه واسه سایرین خاموش دیده میشه یعنی انگار آفلاین هستی. جدا؟من آخه خیلی زیاد این حالت رو واسه بچه ها دیدم که چراغشون قرمزه و نوشته در حالت مخفی است.بعد تازه کلی فکر کردم که این چکاریه؟این که همه دارن میبینند،پس مخفی بودنش چیه؟ 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوالات ریاضی در سایت مهندس کریمی
M!Zare 48037 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 بلاخره کلید اولیه از طرف سازمان سنجش منتشر شد.:banel_smiley_52: گرچه فکر کنم ارشدیهای این تالار همه به سربازی رفتند.ولی اگر شخصی این خبر برایش فایده ای داشت خبر دهد.
M!Zare 48037 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 اگه سوال غلطه حتما درستش را حل کنین و بفرستین. تاپیک جامدات را نگاه کنید.من سوالات مقاومت رو جواب دادم. تنها سوال 83 رو غلط زدم.من فکر کنم عدد 2 رو بدست آوردم 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 کلیدهای سازمان سنجش از ضمیمه دریافت کنید به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسي ارشد سال 1390 مي رساند که کليد اوليه اوليه سؤالات بر روي سايت سازمان سنجش قرار گرفته است. اين کليد اوليه غير قابل استناد است. پس از دريافت نظرات داوطلبان و صاحبنظران کليد نهائي سؤالات تهيه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج خواهد شد. از اين رو، داوطلبان در صورت تمايل ميتوانند تا تاريخ 89/12/20 با مراجعه به سايت سازمان سنجش نسبت به تکميل فرمي که براي دريافت اين نظرات آماده گرديده است، اقدام نمايند. لازم به ذکر است نظرات داوطلبان فقط از طريق اينترنت دريافت خواهد شد و به موارد ارسالي از طريق ديگر رسيدگي نخواهد گرديد. با توجه به اينکه بعد از تاريخ 89/12/20 نظرات جمعآوري و کليد اوليه نهايي ساخته خواهد شد، هيچ تجديدنظري پس از اين تاريخ قابل بررسي نخواهد بود. 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 این سوال مشکل داره.شاید بعضی ها فکر کردند اون سمت هم آبه ولی با سطح آزاد در ارتباط نیست و گشتاور گرفتن. اعتراض وارده؟
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 این سوال مشکل داره.شاید بعضی ها فکر کردند اون سمت هم آبه ولی با سطح آزاد در ارتباط نیست و گشتاور گرفتن. اعتراض وارده؟ در هر صورت همون h/3 درسته فکر کنم.... 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 در هر صورت همون h/3 درسته فکر کنم.... نخیر.در اونصورت h/4میشه
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 نخیر.در اونصورت h/4میشه نه دیگه چرا h/4 ؟ یه صفحه رو در نظر بگیر که از دو طرف بهش نیرو وارد میشه در چه صورتی اون گشتاورها با هم برابر میشن؟؟؟ در صورتی که هر دو نیرو در h/3 وارد بشن دیگه حالا شاید من اشتباه کنم 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 نه دیگهچرا h/4 ؟ یه صفحه رو در نظر بگیر که از دو طرف بهش نیرو وارد میشه در چه صورتی اون گشتاورها با هم برابر میشن؟؟؟ در صورتی که هر دو نیرو در h/3 وارد بشن دیگه حالا شاید من اشتباه کنم من اومدم نیروی وارد بر مرکز سطح رو حساب کردم و در فاصله مرکز فشار از همون روش منشور ضرب کردم و این عدد رو بدست آوردم ولی گویا همون مرکز فشار مد نظرش بوده. 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 من اومدم نیروی وارد بر مرکز سطح رو حساب کردم و در فاصله مرکز فشار از همون روش منشور ضرب کردم و این عدد رو بدست آوردم ولی گویا همون مرکز فشار مد نظرش بوده. من هم دقیقا هین اشتباه رو مرتکب شدم جواب ها رو از کجا میارید؟پاسخ تشریحی ها منظورمه 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 من هم دقیقا هین اشتباه رو مرتکب شدمجواب ها رو از کجا میارید؟پاسخ تشریحی ها منظورمه خب شما زود رفتید مرخصید از قافله عقب افتادید.ماهان گذاشته
kingi 159 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 در هر صورت همون h/3 درسته فکر کنم.... واقعا این جز بدترین سوالا واسه من بود،واسه من که یه طرفش قشنگ چاپ نشده بود .من به کی اعتراض کنم 1
ارسال های توصیه شده