آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز نواندیش بیاین اینجا آرزوهامونو بنویسیم تا بعد ها از دیدنش...... میگن آرزوهاتو که بنویسی هر بار که چشمت به نوشته ات میفته سعیت برای به دست آوردنش بیشتر میشه. امیدوارم که همتون به آرزوهای خوبتون برسید. 23 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ خودم اول شروع میکنم با اجازه: دوس دارم یه خونه بسازم با رویکرد پایدار . بابام مامانمو بفرستم حج با هزینه خودم..... 12 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ آرزوم داشتن یه زندگی خوب خوش کنار همسر آیندمه سلامتی پدرو مادرم توی کارم موفق باشم فرانسرو از نزدیک ببینم 13 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ دوس دارم تو فرانسه یا ایتالیا یا کانادا ادامه تحصیل بدم معلوماتمو اضافه کنم بعد برگردم ایران با دانش بیشتری ادامه کار بدم. یه شرکت جمع جور تمیز داشته باشم از اونا که واردش میشی میگی آفرین بر صاحبت آفرین.... چندنفرم تو شرکتم کار کنن خرج خانوادشونو در بیارن... 10 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز .. با خانمم برم جهانگردی و یک جااا نمونم همش در حال سفر باشممممم و عکس بگیرم اونم مستند اجتماعی البته قبل از همه سلامتی همه عزیزان .... 11 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ آرزوم اینه که کارای خوب و مفیدی انجام بدم 10 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ آرزویی ندارم ! ارزو میکنم مینا دارای ارزو بشه 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ برآورده شدن آرزوی همه جوونا... 11 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ همه به خواسته هاشون برسن ما هم روش 9 لینک به دیدگاه
mohammadjavad110 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام. انشاالله روزی مهندسان ایرانی خودشان دستگاه و تجهیزات صنعتی را بسازند و واردات کشور کم بشه. انشاالله همه عاقبت بخیر شوند. 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ دوست دارم یه کاری کنم که باعث افتخار مامان و بابام باشم یعنی میشه؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
mohammadjavad110 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ تو این دنیای کوچک از این دست کارها هیچ موقع غیر ممکن نیست با استعانت از خداوند متعال شروع کن 100 درصد موفق میشی. 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ آرزو میکنم جواب کنکور ارشد دوستام خوب باشه 11 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ من به همه آرزوهام رسیدم و میشه گفت هیچ آرزوئی ندارم. 6 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ بتونم برم استاد بشم تدریس کنم اونم طرح فقط 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ آرزو؟ خیلی دارم! مهمترینش اینه ک بتونم بشم مث سابق!مدتی از خودم دور شدم اگه بتونم بهش برسم مطمئنم که به بقیه ارزوهامم میرسم 10 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ آرزو دارم روانم شاد شه یخورده اعصابم آروم شه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده