Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ سلام همراهان:wavesmile: احوالاتتون خوبه؟:dancegirl2: دوستان عزیز با توجه به نزدیک شدن تولد انجمن (5شهریور) تصمیم گرفتیم که ما هم یه برنامه بذاریم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v موضوع مسابقه همونطور که از اسم تاپیک مشخصه،خاطرتون از انجمن هست:(87): و صرفا نیازی نیست که حتما نوشتتون به صورت ادبی باشه:w12: پس همه میتونن بنویسن:there: دوستان مهلت ارسال نوشته هاتون تا 1شهریور ساعت 2:00 هست که ان شاالله 5شهریورنظرسنجی برگزار میشه:ag2f893eg0ja83qr8q: دوستان نوشته هاتون رو به صورت پیام خصوصی برای من بفرستید پ.ن:خواهشی که از همه دوستان دارم،چون من این مدت نمیتونم بیام انجمن،اگر بشه،لطف کنید و هرکسی که میتونه،کار تبلیغ رو انجام بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سپاس فراوان:rose: 16 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر مدیر پرشور ادبیات این تاپیک بهترین تاپیک و بهترین مسابقه امسال خواهد بود چه خاطراتی داریم از این خانه دوم چشم حتما شرکت میکنیم و تبلیغاتم میکنیم شیرینی هم پخش میکنیم یه مدیر که بیشتر نداریم بورو خیالت راحت 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز ممنون که سپاس میزنید اما ما منتظر نوشته هاتون هم هستیما 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده