unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بااجازه.......اینجا مامیرسیم .. به پرورش هدف..... طرح نوشتن فقط کافی نیست.. همچنین سرمایه داشتن هم همینطور... زمانی که فهرست خواسته ها و ارزوهات رو نوشتی.. یا همون طرحتونو انتخاب کردی.. نوبت به پرورش می رسه... پرورش هدف شبیه پختن نونه و باعث وضوح هدفت و درنتیجه اجرامیشه .. یعنی برای اهدافمون ی سری کیفیت و یه سری ویژگی تعریف کنیم.. شما طرحتو نوشتی.. انرژی منفی هم میزنی ما باید کاری کنیم پول برای ما کار کنه نه ما برای پول.. (پدر پولدار پدر بی پولی رو پیشنهاد میکنم بخونید.. به این فکر کنید اصلا پولی ندارید.. میشینید تا پولی بیاد؟ أحسنت :) خوب معلومه که با نشستن پول نمیاد، میریم مغازه رب و برنج و چایی میخریم تا تو قرعه کشی شرکت کنیم جدا از شوخی، کاری که خودم میخوام انجام بدم اینه که با پول های کمی که دستم میاد هربار یه قسمتی از کار رو پیش ببرم مثلاً یه بار موتور و گیربکس بگیرم یه بار مخزن بگیرم تا کم کم کارها پیش بره :) البته پول برای همین کم کم پیش رفتن هم به راحتی به دست نمیاد :| لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ منم با توجه به امضام این حرف رو زدم دیگه D: من نگفتم که انجامش نمیدم، بالاخره انجام میشه و نتیجه هم میده ایشالا! ولی خوب همونطوری که چندبار تا مرز اجرا رفتم و نشد(!)، ممکنه یکم زیاااااااااااد طول بکشه اهداف و طرحهای بلند مدت.. همون هدف بزرگه تلاش بیشتر .. و اون افرینش ذهنی که شما به تصویر میکشیده.. پس با این پشتکار و حذف نکات منفیتون میرسید/:a030: لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ موفق باشید مهم تلاشیه که کردین.کارم اگه راحت حل بشه که صفایی نداره کمی که مشکل باشه قدرشو بیشتر میدونید امیدوارم موفق باشید حتما اگه به نتیجه رسید که میرسین اینجا اعلامش کنید. ممنون از شما :) بله، مؤافقم :) شما و سایر دوستان هم مؤفق باشید خوب شما الان میگی... خداکنه دوباره داستانی پیش نیاد...خداگر زحکمت ببندد دری/ز رحمت گشاید در دیگری چگونگی مثبت یعنی هدایت ذهن به درک موقعیت و یافتن راه های برون رفت از وضعیت موجود یا حل مساله.... آفرینش ذهنیتو باید به تصویر بکشی تا اون خدابکنه داستانی پیش نیاد... مشکل اینجاست که شرایط بازار و اقتصاد ما پایدار نیست به همین خاطر امنیت شغلی میاد پایین یکی از دلایلی که باعث میشه از وام و قرض فاصله بگیرم هم همین مسأله است 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ أحسنت :) خوب معلومه که با نشستن پول نمیاد، میریم مغازه رب و برنج و چایی میخریم تا تو قرعه کشی شرکت کنیم جدا از شوخی، کاری که خودم میخوام انجام بدم اینه که با پول های کمی که دستم میاد هربار یه قسمتی از کار رو پیش ببرم مثلاً یه بار موتور و گیربکس بگیرم یه بار مخزن بگیرم تا کم کم کارها پیش بره :) البته پول برای همین کم کم پیش رفتن هم به راحتی به دست نمیاد :| چرا قرعه کشی.... قرعه کشی یه احتمال ..پس همیشه احتمال تو کارای بزرگ معنی نمیشه باید گذاشت کنار.. رسیدن تلاش میخواد. باید پله پله برید بالا ... قدم بزرگ یعنی سقوط.... حالا... روشی که شما پیش گرفتید.. همون افرینش ذهنی.. یعنی چی.. تصمیم گیری کردید چیزی بخرید/// تصمیم گیری میکنی ارتباطی رو برقرار کنی(ارتباط خودت با فروشنده و اطلاعات کسب کردن یه پله با تجربه کسب میکنی یه پله جلوتر میری) تصمیم گیری میکنی یه چیزی رو بسازی... شما مرحله افرینش ذهنیتو فعال کردی... دلیل موفقیت برندگان اینکه دارای یک افرینش ذهنی هستند.. ارفینش ذهنی هم به تنهایی نمیشه ها... عوام همیشه جهش های بزرگ رو میبینند و بت می سازند و درنتیجه هیچ وقت حرکت نمیکنند.. این همون قرعه کشی است... ما به جایی اینکه به تاریکی لعنت بفرستیم .. شمعی روشن کنیم.. 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ اهداف و طرحهای بلند مدت.. همون هدف بزرگه تلاش بیشتر .. و اون افرینش ذهنی که شما به تصویر میکشیده.. پس با این پشتکار و حذف نکات منفیتون میرسید/:a030: والا اینی که گفتم هدف بلند مدت نیست یه جورایی استارت اون هدف اصلیه هدف اصلی چند صد میلیون دلاااااااار پول میخواد :| و البته هنوز سواد و علم من قدش بهش نمیرسه و حالا حالاها کار داره :) خلاصه که از ما حرکت، از خدا برکت ولی نمیدونم چرا فعلاً شده از ما حرکت از خدا حکمت!!! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ مشکل اینجاست که شرایط بازار و اقتصاد ما پایدار نیست به همین خاطر امنیت شغلی میاد پایین یکی از دلایلی که باعث میشه از وام و قرض فاصله بگیرم هم همین مسأله است نه دیگه ایراد کارت همین منفی نگریته..... در هراتفاقی درسی هست.. برای تجارب و زندگی ... زمانی که هدف دار باشی یادمیگیری چطوری سوار موجهای زندگی بشی.... بازی زندگی برای ادمای هدف دار این طوریه که وقتی هدفدار باشی وقتی انتخاب کنی وقتی افرینش ذهنیت درست کارکنه هرموجی برات موج موافقه... شهید بهشتی یه جمله قشنگ گفته مصداق سختی های همین هدفه: بهشت را به بهانه بدهند، به بهانه ندهند... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ والا اینی که گفتم هدف بلند مدت نیست یه جورایی استارت اون هدف اصلیه هدف اصلی چند صد میلیون دلاااااااار پول میخواد :| و البته هنوز سواد و علم من قدش بهش نمیرسه و حالا حالاها کار داره :) خلاصه که از ما حرکت، از خدا برکت ولی نمیدونم چرا فعلاً شده از ما حرکت از خدا حکمت!!! خوب اشتباهت همینه.. ایمانت سسته.. خدامیگه از تو حرکت از من برکت.. چرا برکت رو ما مالی میبینم. چرا معنوی نمیبینید.. تجربه کسب نکردید/؟ اگاهیتون زیاد نشد.. خدا ببهت تیتر موضوع رو میده میگه برو دنبال کارش.. ماهیگیری رو یادت میده... یه جمله معروف مال کنفسیویه که میگه.. به جای این که به این و زمان غربزنی از همه چی ایراد بگیری ی حرکت مثبت انجام بده یه حرکت مثبت رو شروع کن...نه یه حرکت منفی رو.. شما ادامه راه رو میری میستی.. باز یه قدم عقب میری... حرکت میکنی خدا بهت برکت میده راه رو نشون میده.. باز اون منفی.. یه قدم عقب تر میبرتت.. 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ نه دیگه ایراد کارت همین منفی نگریته..... در هراتفاقی درسی هست.. برای تجارب و زندگی ... زمانی که هدف دار باشی یادمیگیری چطوری سوار موجهای زندگی بشی.... بازی زندگی برای ادمای هدف دار این طوریه که وقتی هدفدار باشی وقتی انتخاب کنی وقتی افرینش ذهنیت درست کارکنه هرموجی برات موج موافقه... شهید بهشتی یه جمله قشنگ گفته مصداق سختی های همین هدفه: بهشت را به بهانه بدهند، به بهانه ندهند... این منفی نگری نیست، خیلی چیزا تو کار آدم تأثیر دارن آدم باید همه عوامل رو در نظر بگیره و خودش رو برای کار آماده کنه مثلاً اتفاقی که خود من چند سال پیش شاهدش بودم و موجب شد تعداد زیادی کارخونه بخوابه این بود که قیمت مواد اولیه به قدری بالا میرفت که تولید محصول هیچ توجیه اقتصادی نداشت جمله شهید بهشتی خیلی سنگین بود...یه صلوات عنایت بفرمایید خوب اشتباهت همینه.. ایمانت سسته.. خدامیگه از تو حرکت از من برکت.. چرا برکت رو ما مالی میبینم. چرا معنوی نمیبینید.. تجربه کسب نکردید/؟ اگاهیتون زیاد نشد.. خدا ببهت تیتر موضوع رو میده میگه برو دنبال کارش.. ماهیگیری رو یادت میده... یه جمله معروف مال کنفسیویه که میگه.. به جای این که به این و زمان غربزنی از همه چی ایراد بگیری ی حرکت مثبت انجام بده یه حرکت مثبت رو شروع کن...نه یه حرکت منفی رو.. شما ادامه راه رو میری میستی.. باز یه قدم عقب میری... حرکت میکنی خدا بهت برکت میده راه رو نشون میده.. باز اون منفی.. یه قدم عقب تر میبرتت.. فکر کنم امام علی (ع) بود که گفت: دو نفر زیان کارترین مردم هستند، آنکه اندوخت و نخورد و آنکه دانست و نکرد ترس من اینه که نتونم دانسته هام رو عملی کنم... ولی باز دارم تلاشم رو میکنم و تنها راهی که جلوی خودم میبینم همونیه که گفتم... کم کم باید پیش برم... بعله! قطره قطره جمع گردد ونگهی رسوا شود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ این منفی نگری نیست، خیلی چیزا تو کار آدم تأثیر دارن آدم باید همه عوامل رو در نظر بگیره و خودش رو برای کار آماده کنه مثلاً اتفاقی که خود من چند سال پیش شاهدش بودم و موجب شد تعداد زیادی کارخونه بخوابه این بود که قیمت مواد اولیه به قدری بالا میرفت که تولید محصول هیچ توجیه اقتصادی نداشت جمله شهید بهشتی خیلی سنگین بود...یه صلوات عنایت بفرمایید فکر کنم امام علی (ع) بود که گفت: دو نفر زیان کارترین مردم هستند، آنکه اندوخت و نخورد و آنکه دانست و نکرد ترس من اینه که نتونم دانسته هام رو عملی کنم... ولی باز دارم تلاشم رو میکنم و تنها راهی که جلوی خودم میبینم همونیه که گفتم... کم کم باید پیش برم... بعله! قطره قطره جمع گردد ونگهی رسوا شود تمام ایننکاتی که من قرمز کردم.. برمیگرده به این نکته ای که بهتون میگم... تفاوت زندگی ادم ارزومند(بی هدف) با زندگی آدم هدف دار همینه.... ملا از زنش سوال میکنه این حلوا چیه که پولدارا میخوردن میگه حلوای خیلی خوشمزه ایی... میگه شما چرا درست نمیکنی.. میگه اردگندم داریم ارد برنج میریزن.. میگه شما ارد گندم بریز... میگه ما قند داریم. ولی اونا شکر میریزن.. میگه شما قند بریز.. میگه اونا شیر میریزن میگه شما اب بریز.. بعد حلوا درست میشه.. بعداز خوردن حالش بهم میخوره.. میگه این چه حلوای بدمزه ای که اونا میخورن... ادم بی هدف نشونی رو اشتباه می ره.. با همین اتفاقاتی که فک رمیکنه شاید یه روز گریبان خودشو بگیره.. و بقیه رو مقصر می دونه... ادرس غلط رفتن اشتباه گرفتن خمیر هدف با خود هدف خوردن میر نون ب جای خود نونه... نتایج بد در واگذار کردن نتیجه حوادث و اتفاقات ریشه دارند.. فردهدف دار هرحادثه ای را به نفع هدفش تغییر و تفسیر میکنه..نه ترس از اینکه یه روزی دانسته ها عملی نشه. باز برمیگرده به خودت.. به دهفت.. به افرینش ذهنیت... بله راهتون که کم کم پیش میرید غلط نیست.. ولی با نکاتی باید به همراه باشه که به قول امروزیا انرژی منفی دخالت نکنه به روند کارتون... شما یه صلوات عنایت بفرمایید.. مشاوره کارافرینتون میشه.. یه صلوات برای سلامتی خودتون 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ تمام ایننکاتی که من قرمز کردم.. برمیگرده به این نکته ای که بهتون میگم...تفاوت زندگی ادم ارزومند(بی هدف) با زندگی آدم هدف دار همینه.... ملا از زنش سوال میکنه این حلوا چیه که پولدارا میخوردن میگه حلوای خیلی خوشمزه ایی... میگه شما چرا درست نمیکنی.. میگه اردگندم داریم ارد برنج میریزن.. میگه شما ارد گندم بریز... میگه ما قند داریم. ولی اونا شکر میریزن.. میگه شما قند بریز.. میگه اونا شیر میریزن میگه شما اب بریز.. بعد حلوا درست میشه.. بعداز خوردن حالش بهم میخوره.. میگه این چه حلوای بدمزه ای که اونا میخورن... ادم بی هدف نشونی رو اشتباه می ره.. با همین اتفاقاتی که فک رمیکنه شاید یه روز گریبان خودشو بگیره.. و بقیه رو مقصر می دونه... ادرس غلط رفتن اشتباه گرفتن خمیر هدف با خود هدف خوردن میر نون ب جای خود نونه... نتایج بد در واگذار کردن نتیجه حوادث و اتفاقات ریشه دارند.. فردهدف دار هرحادثه ای را به نفع هدفش تغییر و تفسیر میکنه..نه ترس از اینکه یه روزی دانسته ها عملی نشه. باز برمیگرده به خودت.. به دهفت.. به افرینش ذهنیت... بله راهتون که کم کم پیش میرید غلط نیست.. ولی با نکاتی باید به همراه باشه که به قول امروزیا انرژی منفی دخالت نکنه به روند کارتون... شما یه صلوات عنایت بفرمایید.. مشاوره کارافرینتون میشه.. یه صلوات برای سلامتی خودتون خااااااااااااااااانم انرژی منفی کجا بود؟!؟!؟! اگر که وارونه بشه تموم دنیا خورشید بیاد رو زمین و زمین اون بالا اگر زمین و آسمون واسم بباره با هرنفس داد میزنم "عیبی نداااااااااااره" "خنده" رو بیخودی تو امضام نیاوردم +گاهی حوادث و اتفاقات خیلی مهم هستن، خصوصاً تو صنایع شیمیایی، به خاطر همینه که مثلاً یه حادثه تو پتروشیمی رو نمیشه نادیده گرفت سنتز خیلی از مواد به صورت حادثه بوده، یکی از مهم ترین هاش هم تفلون! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ خااااااااااااااااانم انرژی منفی کجا بود؟!؟!؟!اگر که وارونه بشه تموم دنیا خورشید بیاد رو زمین و زمین اون بالا اگر زمین و آسمون واسم بباره با هرنفس داد میزنم "عیبی نداااااااااااره" "خنده" رو بیخودی تو امضام نیاوردم +گاهی حوادث و اتفاقات خیلی مهم هستن، خصوصاً تو صنایع شیمیایی، به خاطر همینه که مثلاً یه حادثه تو پتروشیمی رو نمیشه نادیده گرفت سنتز خیلی از مواد به صورت حادثه بوده، یکی از مهم ترین هاش هم تفلون! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفتنی ها رو گفتم. شما فقط به این کلمه من توجه کردید... درصورتی که به جز این منفی نگری .. حرفای قشنگ.. راهبردکارافرینی رو بهتون نشون. دادم.. من اینجا نمیام. کسی رو خورد کنم یا منفی جلوه بدم.. کمکتون کردم. خواهی بشنو خواهی نشنو.. با خودتونه انتخاب. دوستم بودید میخواستم راه چاه رو بهتون نشون بدم.. براساس همین .. جزیی نگری.. گره تو کارتون میفته.. موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ گفتنی ها رو گفتم. شما فقط به این کلمه من توجه کردید... درصورتی که به جز این منفی نگری .. حرفای قشنگ.. راهبردکارافرینی رو بهتون نشون. دادم.. من اینجا نمیام. کسی رو خورد کنم یا منفی جلوه بدم.. کمکتون کردم. خواهی بشنو خواهی نشنو.. با خودتونه انتخاب. دوستم بودید میخواستم راه چاه رو بهتون نشون بدم.. براساس همین .. جزیی نگری.. گره تو کارتون میفته.. موفق باشید بله، متوجه شدم اتفاقاً گفتم منفی نگری نمیکنم تا رو حرف شما تأکید کنم... از بقیه راهنماییاتون هم حتماً استفاده میکنم، چون شما تجربه بیشتری از من دارید خیلی ممنونم دوست خوب من 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بله، متوجه شدماتفاقاً گفتم منفی نگری نمیکنم تا رو حرف شما تأکید کنم... از بقیه راهنماییاتون هم حتماً استفاده میکنم، چون شما تجربه بیشتری از من دارید خیلی ممنونم دوست خوب من پشتکار داری.. موفق میشی شک نکن. خواهش میکنم منم از تجربه های شما و دیگر دوستان استفاده میکنم... این قانون زندگی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده