آتیه معماری 7545 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2014 حالا یه سوال اگر کسی بخواد زمین بخره و بسازه ، کار سختیه؟میخوام تا جایی که بشه بدون شریک اینکارو بکنم یا لاقل نصف نصف شریک بشم باید خیلی چیزهارو در نظر بگیری،مثلا: ساختمان واسه خودت میخوای درست کنی؟ موقیتش خوبه؟ میخوای بعد بفروشیش؟ الان هر روزه مصالح یه قیمت میگیرن ،اگه شروع کردی اول براورد کن مثلا 50میلیون براورد کردی تو رو 70 حساب کن میبینی مصالح یا کارات بیشتر میشه حداقل یه جا حسابش کردی توش نمیمونی. سعی کن با چند نفر بزرگتر که تجربه بساز دارن حتما مشورت کنی. رو کار وایسا به کسی واگذارش نکن که از مار بزنن. ..... 1
manjari 2934 ارسال شده در 12 آبان، 2014 در مورد فرمایش manjariببینید شما میتونید با دوستاتون یه شرکت معماری بزنید سرمایه ی زیادی نمیخواد ثبتش کنید بعد مطمعنن خیلی خیلی پیشرفت میکنین فقط باید یکم صبر کنید تا شناخته بشه در مورد زمین که گفتید اجراش اگر دست خودتون باشه و همچنین کنترلش و اگر اولین کار عملی باشه یکم سخت خواهد بود اما یه شریک داشته باشید بهتره حالا تا یه حدودی میتونم اگر سوال داشتی کمکت کنم ممنون عزیزم آخه من یجورایی سنگ جلو پام زیاده اول اینکه کاردانی رو یک شهر و کارشناسی رو یک شهر دیگه بودم دوستانی که هم فوق العاده کارهاشون خوب و قابل شراکت و از نظر اخلاقی 100% تاییدشون میکنم همه گی اصفهان هستند مسافت اجازه شراکت رو بهشون نمیده، من خودم دنبال شرکت زدن هستم اما برای یکی دو سال دیگه که تجربه کاری داشته باشم نه الان اول از همه هزینه ساخت مسکونی رو میخوام بدونم تقریبا چه حدود نیاز هست؟ 3
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 12 آبان، 2014 اااااااااا خیلی جالبه.......من الان دقیقا همینجورم:)))))))پس من تازه رسیدم به اهداف شما...........خب شما تا کجا پیش رفتید بگید من الکی حرص نخورم واسه من در حد آرزو مونده :| اون استخدامه که یا رشته های خاص میگیرن که بهم نمیخوره یا بند پ میخواد که ندارم سرمایه هم که ندارم. پس در حد آرزو باقی میمونه و پیش نمیره :icon_razz: فقط پول بیشتر مهم نیست که چه کاری باشه وچند نفر از کارت نون بوخورن منظورم پول از راه درستشه ها :icon_pf (34): 3
manjari 2934 ارسال شده در 12 آبان، 2014 باید خیلی چیزهارو در نظر بگیری،مثلا:ساختمان واسه خودت میخوای درست کنی؟ موقیتش خوبه؟ میخوای بعد بفروشیش؟ الان هر روزه مصالح یه قیمت میگیرن ،اگه شروع کردی اول براورد کن مثلا 50میلیون براورد کردی تو رو 70 حساب کن میبینی مصالح یا کارات بیشتر میشه حداقل یه جا حسابش کردی توش نمیمونی. سعی کن با چند نفر بزرگتر که تجربه بساز دارن حتما مشورت کنی. رو کار وایسا به کسی واگذارش نکن که از مار بزنن. ..... راستش نظر من این بود که برای شروع یه خونه تقریبا قدیمی بخریم و بهش برسیم بعد با سودش بفروشیم،اما چون یکی دو سال داداشم ساخت و ساز میکنه همسرم ساخت و ساز رو تایید میکنه، من احساس میکنم نظر خودم برای استارت بهتره چون هدف نهایی فروش هست برای سکونت خودمون که نیست نمیدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 12 آبان، 2014 واسه من در حد آرزو مونده :|اون استخدامه که یا رشته های خاص میگیرن که بهم نمیخوره یا بند پ میخواد که ندارم سرمایه هم که ندارم. پس در حد آرزو باقی میمونه و پیش نمیره منظورم پول از راه درستشه ها :icon_pf (34): حالا شد البته راهای درست که باید باشه منظورم مشارکتیه که چندین نفر هم در کنارت نون بخورن تنهایی نه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خو من یه پیشنهاد میدم بهتون اونم انکه اگر موقعیتشو دارید برید پروژه های عملی رو ببینید شرکت زیاده هستش یه معتبرشو پیدا کنید حتما یه مدت اونجا فعالیت کنید برا کار یاد گرفتن مطمعنن اگر خودتونم بخواید شرکت بزنید به دردتون میخوره خوب مونده چند طبقه باشه مصالح چی استفاده کنید متراژ زمین چقدر باشه و خودتون میخواید اجراش کنید یا میدید دست پیمان کار؟ توصیه میکنم قبل اینکه ساخت و سازو شروع کنید کلا زیرو بم کارو متوجه بشید و اونقدر توانا بشید که کسی سرتون کلاه نذاره 4
آتیه معماری 7545 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2014 راستش نظر من این بود که برای شروع یه خونه تقریبا قدیمی بخریم و بهش برسیم بعد با سودش بفروشیم،اما چون یکی دو سال داداشم ساخت و ساز میکنه همسرم ساخت و ساز رو تایید میکنه، من احساس میکنم نظر خودم برای استارت بهتره چون هدف نهایی فروش هست برای سکونت خودمون که نیست نمیدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه اینجوریه و سرمایشو داری برآورد کن یکم بیشتر هزینه بزار و درست کن اینجوری سود بهتره تا همینجوری بفروشیش. 2
آتیه معماری 7545 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2014 واسه من در حد آرزو مونده :|اون استخدامه که یا رشته های خاص میگیرن که بهم نمیخوره یا بند پ میخواد که ندارم سرمایه هم که ندارم. پس در حد آرزو باقی میمونه و پیش نمیره واقعا نداشتن سرمایه معظلی بس بزرگ است. استخدامم به این آسونی نیست دیگه کسیم کاری واسه کسی انجام نمیده بگم بند پ به درد میخوره.پس واسه خیلی ها آرزو میمونه پس باید بزنی تو کار نو و جدید. 4
memmar 6829 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بله همه کارها از شروع تا پایان ، البته اگر هزینه برآوردیش زیاد بشه مجبورم با یک نفر شریک بشم، میتونی راهنماییم بکنی؟ خب باید برآورد کرد اولش اول زمینی که میخوای بگیری با چه متراژی چه منطقه ای که بعدا واسه فروش به درد میخوره......بعد اینا تهیه ی نقشه ها مجوزا از شهرداری همه ی اینا هزینه داره وباید برآورد کنی از روی نقشه هزینه ی ساخت مصالح و... رو میتونی حساب کنی که اگه همه ی کارا باخودته باید بگردی دنبال یه پیمانکار درست درمون کارگرای باانصاف و کاری چون تو هزینه خیلی تاثیر دارن گزینه کارگرا خیلی مهمه 3
Lean 56970 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خب 5 سال پیش شما اگه 5 میلیون تومن سهام پدیده شاندیز میخریدی همین امروز میتونستی بفروشی 150 میلیون تومن چه سرمایه گذاری بهتر از این:icon_pf (34): فعلا از شوک این دربیام بعدا میام شرکت میکنم 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خب 5 سال پیش شما اگه 5 میلیون تومن سهام پدیده شاندیز میخریدی همین امروز میتونستی بفروشی 150 میلیون تومن چه سرمایه گذاری بهتر از این:icon_pf (34):فعلا از شوک این دربیام بعدا میام شرکت میکنم واقعااااااااااااااااااااا مهدی عجب کجا بودی پس شما //////////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
Lean 56970 ارسال شده در 12 آبان، 2014 واقعااااااااااااااااااااا مهدی عجب کجا بودی پس شما //////////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چه غلطی می کردم :icon_pf (34): سهام 300 تومنی امروز دقیقا 9000 تومن فروش میرفت:icon_pf (34): 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 12 آبان، 2014 نمیدونم چه غلطی می کردم :icon_pf (34):سهام 300 تومنی امروز دقیقا 9000 تومن فروش میرفت:icon_pf (34): ای بابا ماکجا و اینا کجا ما نون خشکمونو بزنیم به اب بوخوریم شکممون قارو قور نکنه سهامدارا وصلن به بلابالا ها و میدونن کی بگیرن کی رد کنن ما میخریدیم سهامو میشد 2 ریال همون بهتر که نخریدیم 4
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 من یه پیشنهاد دارم برای کسانی که سرمایه گذاری میخوان کنن.. اولا به هیچ عنوان شریک نشید... دوما اگه هم شریک شدید با اطمینان از طرف مقابلتون شریک بشید.. چون مطمئنن ضرر خواهید کرد... اگر خواستید تعاونی شرکت بزنید و یا سرمایه گذاری کنید.. که اونم به قوانین خودش بستگی داره. ولی برای سرمایه گذاری سعی کنید شریک نداشته باشید.... برای ساخت ویلا یا ساختمان هم. از کوچیک شروع کنید ولی باز شریک نشید... موفق باشید.. این تاپیک خیلی خوبیه و به نتایجی میشه رسید برای سرمایه گذاری... 6
manjari 2934 ارسال شده در 12 آبان، 2014 از همه بچه ها ممنون بابت راهنماییشون مطمینن بازم مزاحم میشم 5
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بروبچ من مدرک انجمن صنایع ایران دارم مدرک کارافرینی و کسب و کار.. هرکسی سوالی داشت باجون دل پاسخگو هستم فقطم در تاپیک دوست خوبمون استارتر این تاپیک اتیه معماری درخدمتتونم,, بدون هیچ چشم داشتی, باجون دل بتونم راهنماییتون میکنم, از مدرکم بعدا خواستید عکس میندازم که صحت این حرفمو داشته باشید تابتونید اطمینان به هم داشته باشید.. شب خوش. فعلا 5
masi eng 47045 ارسال شده در 22 آبان، 2014 چرا این تاپیک به این خوبی که میتونه پیشرفت همه ما و ذهن خلاق همه مون باشه خوابیده... 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 23 آبان، 2014 چرا این تاپیک به این خوبی که میتونه پیشرفت همه ما و ذهن خلاق همه مون باشه خوابیده... موافقم خواب تاپیک خوب مثل خواب سرمایه است ضرر و تاوان داره 3
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 23 آبان، 2014 اگه یه پول درست حسابی بیاد گیرم،میرم یه دونه سفره خونه مشتی میزنم با بقیشم میزنم تو کار خرید و فروش خونه 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 23 آبان، 2014 اگه یه پول درست حسابی بیاد گیرم،میرم یه دونه سفره خونه مشتی میزنم با بقیشم میزنم تو کار خرید و فروش خونه سید جان داداش من هم همرشتونه خدمت رو تمام کرده زده تو کار بدلیجات بدک نیست کارش ولی داره دنبال یه کار خوب و همراستا با رشتش هم میگرده این خوب نیست که یکی میشنه خونه و دنبال یه کار دولتی یا حقوق بگیری باشه من میگم کار یا شغل دوم بد نیست خوب هم درامد اضافی داره هم اینکه سرش گرم میشه هم وقتش به بطالت نمی گذره 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری