masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ تهسیلات بانکی...خوب به نظر من نه باید خودتم یه سرمایه داشته باشی آخه مگه چقد تهسیلات میدن بعدشم باید کلی دوندگی کرد تا بهت بدنش. یه سرمایه اولی لازمه. به طرحای کشاورزی تا سقف 500ملیون 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من فکر میکنم با توجه به نیاز روز جامعه باید قدم در راه کسب درآمد برداشت. نیاز روز جامعه ما شغل های خدماتی است که مشکلی را از نسل 25 تا 35 ساله ما که در نمودار جمعیت سهم بیشتری از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده اند برطرف نماید. این نسل عموما از سن تحصیل عبور کرده اند و در شرف ازدواج هستند. زمانی که پشت کنکور بودند در خاطر داربد که موسساتی مثل قلم چی و آموزشگاه های خصوصی چه پولی به جیب زدند و در حال حاضر در رکود به سر میبرند و در عوض در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت میکنند. چرا که همین نسل در حال حاضر نیاز به تحصیلات عالی دارد. نیاز به غذا دارد. نیاز به پوشاک دارد. نیاز به این دارد که اتومبیل خود را تعمیر کند و ... به نظر من شغل های خدماتی بهتر است. در اولیت همه آنها هم غذا. چون ریسک کمتری نسبت به بقیه کارها دارد و پولش همیشه نقد است و نیاز اولیه هر انسانی سیر کردن شکم خودش است و دلایل بسیار دیگر... 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان اگه یه جای تقریبا 6 متری جا باشه چه کاریو شروع میکنین؟ نزدیک ادارات باشه؟ فقط کپی و ساندویجی نگین که زیاده 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان اگه یه جای تقریبا 6 متری جا باشه چه کاریو شروع میکنین؟نزدیک ادارات باشه؟ فقط کپی و ساندویجی نگین که زیاده اطلاعاتی که دادی کافی نیست. 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اطلاعاتی که دادی کافی نیست. منظورم یه مکانیه که تقریبا اندازه یه فرش 6 متریه،نزدیک مکانهای اداریه،میتئنیم چه کاریو توش راه اندازی کنیم که به درد بخوره،سودآوری داشته باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ منظورم یه مکانیه که تقریبا اندازه یه فرش 6 متریه،نزدیک مکانهای اداریه،میتئنیم چه کاریو توش راه اندازی کنیم که به درد بخوره،سودآوری داشته باشه؟ باجه پستی یا همان پست پیشتاز خوب جواب میده. پلیس + 10 هم خوبه. 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ من چندتا طرح خوب تولید مواد شیمیایی دم دستم هست ولی پول ندارم اجرا کنم :| تنها کاری هم که فعلن میتونم انجام بدم اینه که کم کم پول جمع کنم تا بتونم انجامش بدم ایشالا وقتی موهام با دندونام ست شد میتونم یکی از طرح ها رو اجرایی کنم.... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ من چندتا طرح خوب تولید مواد شیمیایی دم دستم هست ولی پول ندارم اجرا کنم :| تنها کاری هم که فعلن میتونم انجام بدم اینه که کم کم پول جمع کنم تا بتونم انجامش بدم ایشالا وقتی موهام با دندونام ست شد میتونم یکی از طرح ها رو اجرایی کنم.... براورد هزینه کردی چقدر سرمایه میخواد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوباره... یه پیشنهاد دارم.. کسی که میخواد کاری رو شروع کنه. تکلیفشو با خودش روشن کنه یعنی چی؟ یعنی هدفتو روشن کن.. یه کاغذ بردار بنویس من هدفم این با جزیئات... مثلا من یه شرکت بزنم. سه تا اتاق داشته باشه .. میزش رنگش قهوه ای شرابی باشه.. پنجرش رو رنگ سبز کنم.. فایلهامو به این رنگ کنم.. قفسه بزنم اینو بزارم. یه شرکت محصلات غذایی بیسکویت بااین طرح بزنم. مشخص کنه سرمایه داشته باشه میخواد چیکار کنه.. نوشتن انگار مکتوب کردن هدف و دیدن این هدف توسط خدا یعنی تلاش کردن برای هدفت.... انسانها همه سخت می گیرند...... اما انسان بزرگ به خود سخت می گیرد... انسان حقیر به دیگران.. این اصل رو فراموش نکنید. به موفقیت میرسید// 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ من چندتا طرح خوب تولید مواد شیمیایی دم دستم هست ولی پول ندارم اجرا کنم :| تنها کاری هم که فعلن میتونم انجام بدم اینه که کم کم پول جمع کنم تا بتونم انجامش بدم ایشالا وقتی موهام با دندونام ست شد میتونم یکی از طرح ها رو اجرایی کنم.... با این قسمت که قرمزش کردم از حرفات موافق نیستم دوست عزیز فقط کافیه به امضات یه نگاه بندازی واقعا بهش ایمان داشته باشی بهش عمل کنی میبینی درست میشه 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوباره...یه پیشنهاد دارم.. کسی که میخواد کاری رو شروع کنه. تکلیفشو با خودش روشن کنه یعنی چی؟ یعنی هدفتو روشن کن.. یه کاغذ بردار بنویس من هدفم این با جزیئات... مثلا من یه شرکت بزنم. سه تا اتاق داشته باشه .. میزش رنگش قهوه ای شرابی باشه.. پنجرش رو رنگ سبز کنم.. فایلهامو به این رنگ کنم.. قفسه بزنم اینو بزارم. یه شرکت محصلات غذایی بیسکویت بااین طرح بزنم. مشخص کنه سرمایه داشته باشه میخواد چیکار کنه.. نوشتن انگار مکتوب کردن هدف و دیدن این هدف توسط خدا یعنی تلاش کردن برای هدفت.... انسانها همه سخت می گیرند...... اما انسان بزرگ به خود سخت می گیرد... انسان حقیر به دیگران.. این اصل رو فراموش نکنید. به موفقیت میرسید// با حرفات موافقم سلامت کافیه بخوایم،باید تلاش کنیم اره اگه دست رو دست بزاریم کاری درست نمیشه ولی اگه تلاش با برنامه ریزی داشته باشیم همه چیز درست میشه. اگه اهداف یه جای بنویسیم باعث میشه در موردش فک کنیم نقاط قوت ضعف کارو در نظر بگیریم براش تلاش کنیم. 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ براورد هزینه کردی چقدر سرمایه میخواد؟؟ بجز یه جای کوچیک برای کار، حدود 15 میلیون تومن برای یکی از طرح ها 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ براورد هزینه کردی چقدر سرمایه میخواد؟؟ مهندس درست میفرماییند اگه کسیو سراغ داری که این کارو انجام داده تحقیق کن بپرس ببین چقد سرمایه میخواد الان خیلی جاها هست که حمایت میکنن وام میدن. 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بجز یه جای کوچیک برای کار، حدود 15 میلیون تومن برای یکی از طرح ها خوبه که دنبالش بودی پس هدفت مهمه. ببین جای وام میده یا از این مراکز علمی که حمایت میکنن شاید جای باشه که حمایتت کنه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ با این قسمت که قرمزش کردم از حرفات موافق نیستم دوست عزیز فقط کافیه به امضات یه نگاه بندازی واقعا بهش ایمان داشته باشی بهش عمل کنی میبینی درست میشه منم با توجه به امضام این حرف رو زدم دیگه D: من نگفتم که انجامش نمیدم، بالاخره انجام میشه و نتیجه هم میده ایشالا! ولی خوب همونطوری که چندبار تا مرز اجرا رفتم و نشد(!)، ممکنه یکم زیاااااااااااد طول بکشه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ من چندتا طرح خوب تولید مواد شیمیایی دم دستم هست ولی پول ندارم اجرا کنم :| تنها کاری هم که فعلن میتونم انجام بدم اینه که کم کم پول جمع کنم تا بتونم انجامش بدم ایشالا وقتی موهام با دندونام ست شد میتونم یکی از طرح ها رو اجرایی کنم.... با این قسمت که قرمزش کردم از حرفات موافق نیستم دوست عزیز فقط کافیه به امضات یه نگاه بندازی واقعا بهش ایمان داشته باشی بهش عمل کنی میبینی درست میشه بااجازه....... اینجا مامیرسیم .. به پرورش هدف..... طرح نوشتن فقط کافی نیست.. همچنین سرمایه داشتن هم همینطور... زمانی که فهرست خواسته ها و ارزوهات رو نوشتی.. یا همون طرحتونو انتخاب کردی.. نوبت به پرورش می رسه... پرورش هدف شبیه پختن نونه و باعث وضوح هدفت و درنتیجه اجرامیشه .. یعنی برای اهدافمون ی سری کیفیت و یه سری ویژگی تعریف کنیم.. شما طرحتو نوشتی.. انرژی منفی هم میزنی ما باید کاری کنیم پول برای ما کار کنه نه ما برای پول.. (پدر پولدار پدر بی پولی رو پیشنهاد میکنم بخونید.. به این فکر کنید اصلا پولی ندارید.. میشینید تا پولی بیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ منم با توجه به امضام این حرف رو زدم دیگه D: من نگفتم که انجامش نمیدم، بالاخره انجام میشه و نتیجه هم میده ایشالا! ولی خوب همونطوری که چندبار تا مرز اجرا رفتم و نشد(!)، ممکنه یکم زیاااااااااااد طول بکشه موفق باشید مهم تلاشیه که کردین. کارم اگه راحت حل بشه که صفایی نداره کمی که مشکل باشه قدرشو بیشتر میدونید امیدوارم موفق باشید حتما اگه به نتیجه رسید که میرسین اینجا اعلامش کنید. 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ خوبه که دنبالش بودی پس هدفت مهمه.ببین جای وام میده یا از این مراکز علمی که حمایت میکنن شاید جای باشه که حمایتت کنه :) فعلاً که به این نتیجه رسیدم که خودم باید کم کم پولش رو جمع کنم فقط خدا کنه دوباره داستانی پیش نیاد که ابزار و مواد اولیه یهو گرون بشه :| 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ با حرفات موافقم سلامتکافیه بخوایم،باید تلاش کنیم اره اگه دست رو دست بزاریم کاری درست نمیشه ولی اگه تلاش با برنامه ریزی داشته باشیم همه چیز درست میشه. اگه اهداف یه جای بنویسیم باعث میشه در موردش فک کنیم نقاط قوت ضعف کارو در نظر بگیریم براش تلاش کنیم. دقیقا ... مکتوب فکر کردن یعنی نوشتن جریان فکر ، هرچی به ذهنت اومده هرطوری که بود.. هرحرکتی در زندگی هرکس نشون دهنده الگوهای زندگی فکر و سبک رفتاری اون فرده... عوام همیشه ادمهای کنش پذیری هستند که از بد حادثه به این دورافتادن قربانی هستن و سرسوزنی مقصر نیستن.. حرف ای ها درمقابل حوادث می ایستن.. یعنی مکتوب کردن هدف با جزییات و ایستادن.. و به نتیجه رسیدن.. حالا داشتن انگیزه هم مهمه... داشتن انگیزه قوی ویژگی شاخص تمام زنان و مردان برجسته است . و لازمش داشتن هدفهای روشنه .. تمایل داشتن برای رسیدن به انها و داشتن پشتکار مداو ولی قبل از اون انگیزه ههه مهمه.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ :) فعلاً که به این نتیجه رسیدم که خودم باید کم کم پولش رو جمع کنم فقط خدا کنه دوباره داستانی پیش نیاد که ابزار و مواد اولیه یهو گرون بشه :| خوب شما الان میگی... خداکنه دوباره داستانی پیش نیاد... خداگر زحکمت ببندد دری/ز رحمت گشاید در دیگری چگونگی مثبت یعنی هدایت ذهن به درک موقعیت و یافتن راه های برون رفت از وضعیت موجود یا حل مساله.... آفرینش ذهنیتو باید به تصویر بکشی تا اون خدابکنه داستانی پیش نیاد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده