آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ حالا یه سوال اگر کسی بخواد زمین بخره و بسازه ، کار سختیه؟میخوام تا جایی که بشه بدون شریک اینکارو بکنم یا لاقل نصف نصف شریک بشم باید خیلی چیزهارو در نظر بگیری،مثلا: ساختمان واسه خودت میخوای درست کنی؟ موقیتش خوبه؟ میخوای بعد بفروشیش؟ الان هر روزه مصالح یه قیمت میگیرن ،اگه شروع کردی اول براورد کن مثلا 50میلیون براورد کردی تو رو 70 حساب کن میبینی مصالح یا کارات بیشتر میشه حداقل یه جا حسابش کردی توش نمیمونی. سعی کن با چند نفر بزرگتر که تجربه بساز دارن حتما مشورت کنی. رو کار وایسا به کسی واگذارش نکن که از مار بزنن. ..... 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ در مورد فرمایش manjariببینید شما میتونید با دوستاتون یه شرکت معماری بزنید سرمایه ی زیادی نمیخواد ثبتش کنید بعد مطمعنن خیلی خیلی پیشرفت میکنین فقط باید یکم صبر کنید تا شناخته بشه در مورد زمین که گفتید اجراش اگر دست خودتون باشه و همچنین کنترلش و اگر اولین کار عملی باشه یکم سخت خواهد بود اما یه شریک داشته باشید بهتره حالا تا یه حدودی میتونم اگر سوال داشتی کمکت کنم ممنون عزیزم آخه من یجورایی سنگ جلو پام زیاده اول اینکه کاردانی رو یک شهر و کارشناسی رو یک شهر دیگه بودم دوستانی که هم فوق العاده کارهاشون خوب و قابل شراکت و از نظر اخلاقی 100% تاییدشون میکنم همه گی اصفهان هستند مسافت اجازه شراکت رو بهشون نمیده، من خودم دنبال شرکت زدن هستم اما برای یکی دو سال دیگه که تجربه کاری داشته باشم نه الان اول از همه هزینه ساخت مسکونی رو میخوام بدونم تقریبا چه حدود نیاز هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اااااااااا خیلی جالبه.......من الان دقیقا همینجورم:)))))))پس من تازه رسیدم به اهداف شما...........خب شما تا کجا پیش رفتید بگید من الکی حرص نخورم واسه من در حد آرزو مونده :| اون استخدامه که یا رشته های خاص میگیرن که بهم نمیخوره یا بند پ میخواد که ندارم سرمایه هم که ندارم. پس در حد آرزو باقی میمونه و پیش نمیره :icon_razz: فقط پول بیشتر مهم نیست که چه کاری باشه وچند نفر از کارت نون بوخورن منظورم پول از راه درستشه ها :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ باید خیلی چیزهارو در نظر بگیری،مثلا:ساختمان واسه خودت میخوای درست کنی؟ موقیتش خوبه؟ میخوای بعد بفروشیش؟ الان هر روزه مصالح یه قیمت میگیرن ،اگه شروع کردی اول براورد کن مثلا 50میلیون براورد کردی تو رو 70 حساب کن میبینی مصالح یا کارات بیشتر میشه حداقل یه جا حسابش کردی توش نمیمونی. سعی کن با چند نفر بزرگتر که تجربه بساز دارن حتما مشورت کنی. رو کار وایسا به کسی واگذارش نکن که از مار بزنن. ..... راستش نظر من این بود که برای شروع یه خونه تقریبا قدیمی بخریم و بهش برسیم بعد با سودش بفروشیم،اما چون یکی دو سال داداشم ساخت و ساز میکنه همسرم ساخت و ساز رو تایید میکنه، من احساس میکنم نظر خودم برای استارت بهتره چون هدف نهایی فروش هست برای سکونت خودمون که نیست نمیدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ واسه من در حد آرزو مونده :|اون استخدامه که یا رشته های خاص میگیرن که بهم نمیخوره یا بند پ میخواد که ندارم سرمایه هم که ندارم. پس در حد آرزو باقی میمونه و پیش نمیره منظورم پول از راه درستشه ها :icon_pf (34): حالا شد البته راهای درست که باید باشه منظورم مشارکتیه که چندین نفر هم در کنارت نون بخورن تنهایی نه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خو من یه پیشنهاد میدم بهتون اونم انکه اگر موقعیتشو دارید برید پروژه های عملی رو ببینید شرکت زیاده هستش یه معتبرشو پیدا کنید حتما یه مدت اونجا فعالیت کنید برا کار یاد گرفتن مطمعنن اگر خودتونم بخواید شرکت بزنید به دردتون میخوره خوب مونده چند طبقه باشه مصالح چی استفاده کنید متراژ زمین چقدر باشه و خودتون میخواید اجراش کنید یا میدید دست پیمان کار؟ توصیه میکنم قبل اینکه ساخت و سازو شروع کنید کلا زیرو بم کارو متوجه بشید و اونقدر توانا بشید که کسی سرتون کلاه نذاره 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ راستش نظر من این بود که برای شروع یه خونه تقریبا قدیمی بخریم و بهش برسیم بعد با سودش بفروشیم،اما چون یکی دو سال داداشم ساخت و ساز میکنه همسرم ساخت و ساز رو تایید میکنه، من احساس میکنم نظر خودم برای استارت بهتره چون هدف نهایی فروش هست برای سکونت خودمون که نیست نمیدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه اینجوریه و سرمایشو داری برآورد کن یکم بیشتر هزینه بزار و درست کن اینجوری سود بهتره تا همینجوری بفروشیش. 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ واسه من در حد آرزو مونده :|اون استخدامه که یا رشته های خاص میگیرن که بهم نمیخوره یا بند پ میخواد که ندارم سرمایه هم که ندارم. پس در حد آرزو باقی میمونه و پیش نمیره واقعا نداشتن سرمایه معظلی بس بزرگ است. استخدامم به این آسونی نیست دیگه کسیم کاری واسه کسی انجام نمیده بگم بند پ به درد میخوره.پس واسه خیلی ها آرزو میمونه پس باید بزنی تو کار نو و جدید. 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ بله همه کارها از شروع تا پایان ، البته اگر هزینه برآوردیش زیاد بشه مجبورم با یک نفر شریک بشم، میتونی راهنماییم بکنی؟ خب باید برآورد کرد اولش اول زمینی که میخوای بگیری با چه متراژی چه منطقه ای که بعدا واسه فروش به درد میخوره......بعد اینا تهیه ی نقشه ها مجوزا از شهرداری همه ی اینا هزینه داره وباید برآورد کنی از روی نقشه هزینه ی ساخت مصالح و... رو میتونی حساب کنی که اگه همه ی کارا باخودته باید بگردی دنبال یه پیمانکار درست درمون کارگرای باانصاف و کاری چون تو هزینه خیلی تاثیر دارن گزینه کارگرا خیلی مهمه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خب 5 سال پیش شما اگه 5 میلیون تومن سهام پدیده شاندیز میخریدی همین امروز میتونستی بفروشی 150 میلیون تومن چه سرمایه گذاری بهتر از این:icon_pf (34): فعلا از شوک این دربیام بعدا میام شرکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خب 5 سال پیش شما اگه 5 میلیون تومن سهام پدیده شاندیز میخریدی همین امروز میتونستی بفروشی 150 میلیون تومن چه سرمایه گذاری بهتر از این:icon_pf (34):فعلا از شوک این دربیام بعدا میام شرکت میکنم واقعااااااااااااااااااااا مهدی عجب کجا بودی پس شما //////////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ واقعااااااااااااااااااااا مهدی عجب کجا بودی پس شما //////////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چه غلطی می کردم :icon_pf (34): سهام 300 تومنی امروز دقیقا 9000 تومن فروش میرفت:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چه غلطی می کردم :icon_pf (34):سهام 300 تومنی امروز دقیقا 9000 تومن فروش میرفت:icon_pf (34): ای بابا ماکجا و اینا کجا ما نون خشکمونو بزنیم به اب بوخوریم شکممون قارو قور نکنه سهامدارا وصلن به بلابالا ها و میدونن کی بگیرن کی رد کنن ما میخریدیم سهامو میشد 2 ریال همون بهتر که نخریدیم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ من یه پیشنهاد دارم برای کسانی که سرمایه گذاری میخوان کنن.. اولا به هیچ عنوان شریک نشید... دوما اگه هم شریک شدید با اطمینان از طرف مقابلتون شریک بشید.. چون مطمئنن ضرر خواهید کرد... اگر خواستید تعاونی شرکت بزنید و یا سرمایه گذاری کنید.. که اونم به قوانین خودش بستگی داره. ولی برای سرمایه گذاری سعی کنید شریک نداشته باشید.... برای ساخت ویلا یا ساختمان هم. از کوچیک شروع کنید ولی باز شریک نشید... موفق باشید.. این تاپیک خیلی خوبیه و به نتایجی میشه رسید برای سرمایه گذاری... 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ از همه بچه ها ممنون بابت راهنماییشون مطمینن بازم مزاحم میشم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ بروبچ من مدرک انجمن صنایع ایران دارم مدرک کارافرینی و کسب و کار.. هرکسی سوالی داشت باجون دل پاسخگو هستم فقطم در تاپیک دوست خوبمون استارتر این تاپیک اتیه معماری درخدمتتونم,, بدون هیچ چشم داشتی, باجون دل بتونم راهنماییتون میکنم, از مدرکم بعدا خواستید عکس میندازم که صحت این حرفمو داشته باشید تابتونید اطمینان به هم داشته باشید.. شب خوش. فعلا 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ چرا این تاپیک به این خوبی که میتونه پیشرفت همه ما و ذهن خلاق همه مون باشه خوابیده... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ چرا این تاپیک به این خوبی که میتونه پیشرفت همه ما و ذهن خلاق همه مون باشه خوابیده... موافقم خواب تاپیک خوب مثل خواب سرمایه است ضرر و تاوان داره 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اگه یه پول درست حسابی بیاد گیرم،میرم یه دونه سفره خونه مشتی میزنم با بقیشم میزنم تو کار خرید و فروش خونه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اگه یه پول درست حسابی بیاد گیرم،میرم یه دونه سفره خونه مشتی میزنم با بقیشم میزنم تو کار خرید و فروش خونه سید جان داداش من هم همرشتونه خدمت رو تمام کرده زده تو کار بدلیجات بدک نیست کارش ولی داره دنبال یه کار خوب و همراستا با رشتش هم میگرده این خوب نیست که یکی میشنه خونه و دنبال یه کار دولتی یا حقوق بگیری باشه من میگم کار یا شغل دوم بد نیست خوب هم درامد اضافی داره هم اینکه سرش گرم میشه هم وقتش به بطالت نمی گذره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده