رفتن به مطلب

اگه سرمایه داشته باشی چه کاری شروع میکنی؟

ارسال های توصیه شده

حالا یه سوال اگر کسی بخواد زمین بخره و بسازه ، کار سختیه؟

میخوام تا جایی که بشه بدون شریک اینکارو بکنم یا لاقل نصف نصف شریک بشم:ws37:

یعنی خودت همه کارشو انجام بدی هماهنگیای ساختو ساز و ایینا؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 112
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون که دعوت کردین

بحث خوبیه

من اگه سرمایه داشته باشم میزنم تو کار آزاد. البته نه مثل بقیه. کاری که نو و تازه باشه. کارآفرینی بهش میگن

تو جمعه ما کارهای نو و بدیع فروش خوبی داره

کارشم تو ذهنمه و میدونم چیکار کنم

از الانم تو فکرش هستم

کم کم میخام برم جلو

و می دونم که موفق میشم

البته اینم بگم که تو رشته تحصیلی خودمم کار میتونم جور کنم. که اونم سرمایه میخاد. ولی اون کار اولی رو ترجیح میدم چون میدونم وقت کمتری صرف میشه و سود بیشتری داره

کارهای پاره وقت هم انجام خواهم داد.کارهایی که با هیچ سرمایه ای میشه سود خوبی بدست آورد!!! :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

وقتی یه کاریو شروع میکنی باید ببینی اون منطقه جواب گو هست یا نه؟

مثلا میگو خواصیت زیاد داره راه اندازیشم فک نکنم زیاد وقت ببره ولی تو منطقه من جوابگو نیست چون دوست ندارن،میدونم بعد مدتی با شکست روبرو میشه چقد من بیام صادرش کنم واسه جاهای دیگه هزینه این کارو از کجا بیارم.....

• Like 6
لینک به دیدگاه

مثلا یه جای یه خانواده با استفاده از شیشه نوشابه های تزئینی دیوار شیشه ای درست کرده بودن.

یا بجای نرده های همیشگی که فلزی هستن نمای قشنگی ندارن یه شرکت نرده ای به شکل شاخ گوزن،درخت،.....درست کرده بودن.

یا تو یه شهر کارگاه چوب ترمو راه انداخته بودن.

یا همین ساخت دیوار ها با استفاده از خورده موزائیک.

میدونین الان نون تو ساخت سازو،زیبای منازله خوب اینا ایده ای خوبین واسه گسترش دادن یا امثال اینا.....

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوست داشتم یه جایی مثل بانک و یا جای دولتی استخدام بشم با اینکه بدرد مدرکم نمیخوره و در کنارش به صورت پروژه ای کار مربوط به مدرکم انجام بدم.

اما اگه سرمایه داشتم باشم، کار آزاد رو ترجیح میدم. نوع کار آزاد هم بستگی به میزان سرمایه داره.

هرجا بشه بیشتر پول درآورد رو انتخاب میکنم. درس و مدرک و اینا تو حاشیه اس :ws3:

:icon_razz: فقط پول بیشتر مهم نیست که چه کاری باشه وچند نفر از کارت نون بوخورن

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوست داشتم یه جایی مثل بانک و یا جای دولتی استخدام بشم با اینکه بدرد مدرکم نمیخوره و در کنارش به صورت پروژه ای کار مربوط به مدرکم انجام بدم.

اما اگه سرمایه داشتم باشم، کار آزاد رو ترجیح میدم. نوع کار آزاد هم بستگی به میزان سرمایه داره.

هرجا بشه بیشتر پول درآورد رو انتخاب میکنم. درس و مدرک و اینا تو حاشیه اس :ws3:

حرفتو قبول دارم چون الان نیاز اول همه شده پول نباشه واقعا معضل بزرگیه.

منم دوس دارم استخدام رسمی بشم در کنارش بعدظهر ها کار آزاد مث ایده های خودم راه بندازم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

ممنونم از دعوتت...

هدفم که از اول داشتن یه شرکت مهندسی بوده و هست ولی با این شرایط خراب جامعه تصمیم گرفتم کنارش تو دانشگاه تدریس کنم...

شرایط همشو دارم ولی متاسفانه خودم تنبلی میکنم...:4564:

فکر کنم باز تو این مملکت نیاز شدیدییییی به پارتی هست...که اونم خداروشکر تو شهرداری شهرمون دارم....ولی باز میگم تنبلی خودمه که باعث شده فقط بخوابم....:icon_pf (34):

ولی امیدوار به آینده باشم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام ممنونم همساده دعوتم کردید...

خوب.. من موقعی که فارغ التحصیل شدم نشستم مقاله نوشتن.. و پژوهش و فعالیت.. چنددفعه دنبال کار رفتم در زمینه رشته خودم.. در باغ گیاهشناسی ایران.. از زمان فوق دیپلم به دنبال کار بودم ولی هر بار یا تحصیلاتم کم بود یا سنم.. یا یه سری مدارک هارو نداشتم..من چندبار به علت پشتکارم درکار.. در باغ گیاهشناسی.. توسط نگهبانای اونجا به زور منو انداختن بیرون.. چون خواستم که کار کنم.. گفتن مدرکت کمه رفتم دنبال مدرک درس خوندم.. تلاشمو کردم.. همه حرفا رو به جونم خریدم.. ولی هدفم برام مهم بود..

الان ازم درخواست کردن برای مقالات لاتینشون برم.. نرفتم.. چون نه بخاطر اینکه کلاس بزارم.. نه.. به علت اینکه.. هرکس به موقیت دنبایشش زندگیش زندگی میکنه ووقتی وارد یه کاری میشه.. تنوع پذیری رو دیگه باید بزاره کنار و یه هدفو پیش ببره...

بعد از فارغ التحصیلی در انجمن صنایع ایران عضو شدم و در کلاسهای کارافرینی شرکت کردم و طرح نوشتم طرحم مورد قبول واقع شد و مدرک کارفرینی رو از انجمن صنایع ایران گرفتم..

بعد از اون دنبال کار گشتم متاسفانه رشتم کار نبود.. و نشستم طرح یک موضوعی رو کشیدم.. و با توجه به عظیم بودن طرحم.. دنبال یه پارتی گنده گشتم.. داشتمم ولی به دلایلی نشد..

بعد با وزیر کشاورزی جلسه داشتم وزیر سابق کشاورزی اقای اسکندری.. درزمینه کارم و طرحم صحبت کردم راهنمایی کردن طرحمو ثبت کردن.. ولی طرح ثانویه خواستن که به دلایلی نشد.. کامل بشه...

دیگه سنمون بالارفت ..کاردولتی نتونستم انجام بدم..

و سرمایه گذاری کردیم خانوادگی و یه شرکت بزرگ محصولات غذایی بنشن افتاب سحرامیز در کرج زدیم.. و من شدم مدیر تولید و ..

حالا نکات:

اگه سرمایه گذاری خواستید کنید.. کار خوبیه.. منتهی به شرطی که همه جوانب رو بسنجید و با چشم به هم چشمی کاری رو انجام ندید...

کار دولتی در کنار کارازد پیشنهاد میدم.. بیخیالش نشید ضرر میکنید اگه کار دولتی رو دوست نداشته باشید.. به خصوص در ایران ما...

سعی کنید تحصیلاتتونو برید خارج از کشور و همونجا مشغول بشید.. اشتباهی که من کردم..

سرمایه گذاری خیلی خوب در یه کاری که خودتون دوست دارید...

ما سرمایه گذاری کردیم. نمیگم.. همیشه خوب بود نه.. مشکلات خودشم داره..

و شکست مالی هم خوردیم..ولی بلند شدیم..

نگه داشتن و پشتکار خیلی مهمه.. تنبلی .. اگه اگر زیاد تو کارته ای کاش زیاده دست به هیچی نزن.. چون میشی ادم متوقع ادم تنوع پذیر و شکست پشت شکست میخوری....

تمام راههای کاری رو امتحان کردن خیلی خوبه.. به شرطی که با منطق جلو بری..

الان شرکتمونو سراپا کردیم از نو..

بعد در عرصه نقاشی وارد شدم.. که این بیشتر جنبه تفریحی و درامدی برام داره..

و پروژه بعدی میخوام.. ویلاسازی رو شروع کنم.. البته به کمک برادرم..

و دراینده نزدیک بزرگترین عطاری گیاهی... نه ترکیبی از شیمیایی و گیاهی..

حالا ببینیم چی میشه..

به امید خدا..

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرفتو قبول دارم چون الان نیاز اول همه شده پول نباشه واقعا معضل بزرگیه.

منم دوس دارم استخدام رسمی بشم در کنارش بعدظهر ها کار آزاد مث ایده های خودم راه بندازم.

فکرت عالیه..

ولی ما باید بدونیم.. مانباید برای پول کار کنیم. پول باید برای ما کارکنه..:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنونم از دعوتت...

هدفم که از اول داشتن یه شرکت مهندسی بوده و هست ولی با این شرایط خراب جامعه تصمیم گرفتم کنارش تو دانشگاه تدریس کنم...

شرایط همشو دارم ولی متاسفانه خودم تنبلی میکنم...:4564:

فکر کنم باز تو این مملکت نیاز شدیدییییی به پارتی هست...که اونم خداروشکر تو شهرداری شهرمون دارم....ولی باز میگم تنبلی خودمه که باعث شده فقط بخوابم....:icon_pf (34):

ولی امیدوار به آینده باشم:ws3:

یه زمانی پارتی بود.. الان پارتی هم داشته باشی.. باز ی بهانه های دیگه ای هست...

نه پارتی رو .. بهونه نکنیم.. حالا اینجا درست نیست یه سری حرفا زده بشه. ولی من با پارتیشم موافق نیستم..

همه چی شیر تو شیر شده بابا..

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه زمانی پارتی بود.. الان پارتی هم داشته باشی.. باز ی بهانه های دیگه ای هست...

نه پارتی رو .. بهونه نکنیم.. حالا اینجا درست نیست یه سری حرفا زده بشه. ولی من با پارتیشم موافق نیستم..

همه چی شیر تو شیر شده بابا..

بعله خب اون که هست:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام ممنونم همساده دعوتم کردید...

خوب.. من موقعی که فارغ التحصیل شدم نشستم مقاله نوشتن.. و پژوهش و فعالیت.. چنددفعه دنبال کار رفتم در زمینه رشته خودم.. در باغ گیاهشناسی ایران.. از زمان فوق دیپلم به دنبال کار بودم ولی هر بار یا تحصیلاتم کم بود یا سنم.. یا یه سری مدارک هارو نداشتم..من چندبار به علت پشتکارم درکار.. در باغ گیاهشناسی.. توسط نگهبانای اونجا به زور منو انداختن بیرون.. چون خواستم که کار کنم.. گفتن مدرکت کمه رفتم دنبال مدرک درس خوندم.. تلاشمو کردم.. همه حرفا رو به جونم خریدم.. ولی هدفم برام مهم بود..

الان ازم درخواست کردن برای مقالات لاتینشون برم.. نرفتم.. چون نه بخاطر اینکه کلاس بزارم.. نه.. به علت اینکه.. هرکس به موقیت دنبایشش زندگیش زندگی میکنه ووقتی وارد یه کاری میشه.. تنوع پذیری رو دیگه باید بزاره کنار و یه هدفو پیش ببره...

بعد از فارغ التحصیلی در انجمن صنایع ایران عضو شدم و در کلاسهای کارافرینی شرکت کردم و طرح نوشتم طرحم مورد قبول واقع شد و مدرک کارفرینی رو از انجمن صنایع ایران گرفتم..

بعد از اون دنبال کار گشتم متاسفانه رشتم کار نبود.. و نشستم طرح یک موضوعی رو کشیدم.. و با توجه به عظیم بودن طرحم.. دنبال یه پارتی گنده گشتم.. داشتمم ولی به دلایلی نشد..

بعد با وزیر کشاورزی جلسه داشتم وزیر سابق کشاورزی اقای اسکندری.. درزمینه کارم و طرحم صحبت کردم راهنمایی کردن طرحمو ثبت کردن.. ولی طرح ثانویه خواستن که به دلایلی نشد.. کامل بشه...

دیگه سنمون بالارفت ..کاردولتی نتونستم انجام بدم..

و سرمایه گذاری کردیم خانوادگی و یه شرکت بزرگ محصولات غذایی بنشن افتاب سحرامیز در کرج زدیم.. و من شدم مدیر تولید و ..

حالا نکات:

اگه سرمایه گذاری خواستید کنید.. کار خوبیه.. منتهی به شرطی که همه جوانب رو بسنجید و با چشم به هم چشمی کاری رو انجام ندید...

کار دولتی در کنار کارازد پیشنهاد میدم.. بیخیالش نشید ضرر میکنید اگه کار دولتی رو دوست نداشته باشید.. به خصوص در ایران ما...

سعی کنید تحصیلاتتونو برید خارج از کشور و همونجا مشغول بشید.. اشتباهی که من کردم..

سرمایه گذاری خیلی خوب در یه کاری که خودتون دوست دارید...

ما سرمایه گذاری کردیم. نمیگم.. همیشه خوب بود نه.. مشکلات خودشم داره..

و شکست مالی هم خوردیم..ولی بلند شدیم..

نگه داشتن و پشتکار خیلی مهمه.. تنبلی .. اگه اگر زیاد تو کارته ای کاش زیاده دست به هیچی نزن.. چون میشی ادم متوقع ادم تنوع پذیر و شکست پشت شکست میخوری....

تمام راههای کاری رو امتحان کردن خیلی خوبه.. به شرطی که با منطق جلو بری..

الان شرکتمونو سراپا کردیم از نو..

بعد در عرصه نقاشی وارد شدم.. که این بیشتر جنبه تفریحی و درامدی برام داره..

و پروژه بعدی میخوام.. ویلاسازی رو شروع کنم.. البته به کمک برادرم..

و دراینده نزدیک بزرگترین عطاری گیاهی... نه ترکیبی از شیمیایی و گیاهی..

حالا ببینیم چی میشه..

به امید خدا..

یه چیز دیگه درمورد مدرک گفتن اتیه عزیز..

اگه به مدرکتونم نخورد به مدت دوسال در یه جا مشغول بشید ایراد نداره بهتر از خونه نشستنتونه... :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه چیز دیگه درمورد مدرک گفتن اتیه عزیز..

اگه به مدرکتونم نخورد به مدت دوسال در یه جا مشغول بشید ایراد نداره بهتر از خونه نشستنتونه... :icon_gol:

سلامت کارت عالیه پشتکار خیلی خوبه.

من خودم ایده زیاد دارم ولی راستشو بخواین دوس دارم یه سرمایه ای از خودم داشته باشم.

برای کسای که کشاورزی و گیاه دارویی خوندن کار هست مثلا من یه گروه دیدم که گیاهای کوه که شاید ما نشناسیم و جنبه دارویی داشته باشه جمع آوری میکردن هزینه ای هم براشون نداشت.

یا همین خاک های هست من اسمشو نمیدونم که تولید کود میکنه ردیف ردیف میزارن که کرم تولید شه ،اونم ایده خوبیه و فک کنم وامم میدن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلامت کارت عالیه پشتکار خیلی خوبه.

من خودم ایده زیاد دارم ولی راستشو بخواین دوس دارم یه سرمایه ای از خودم داشته باشم.

برای کسای که کشاورزی و گیاه دارویی خوندن کار هست مثلا من یه گروه دیدم که گیاهای کوه که شاید ما نشناسیم و جنبه دارویی داشته باشه جمع آوری میکردن هزینه ای هم براشون نداشت.

یا همین خاک های هست من اسمشو نمیدونم که تولید کود میکنه ردیف ردیف میزارن که کرم تولید شه ،اونم ایده خوبیه و فک کنم وامم میدن.

اتیه نگو هزینه ای نداشت..

من دردانشگاه تنکابن درس خوندم. و با استادم همیشه تو این کوه و دمن بودیم برای شناسایی گیاهان..

یه روز به فکرمون رسید که استفاده کنیم..و یه طرح هم ریختیم برای اینکار.. ولی چون بومی اونجا نبودیم .. کارو ازمون گرفتن..

در شهرستان رامسر یه زن و شوهری به فعالیت در کوهستانهای شمالی کردن و زرشک کوهی رو استخراج کردن و به مصرف و تولید رسوندن بعداز یه مدت کاررو ازشون گرفتن. و بعد همونا رو کردن سرمایه گذار قسمتهای کوهستانی ولی درصد بیشتر کارشونو ازشون گرفتن.. چون منابع ملی استفاده کردن..

ولی هیچ وقت به این فکر نکردن که اگر این زن و شوهر این کاررو نمیکردن.. خوب میوه درخت از بین میرفت و حتی به ذهن خودشون نمیرسید.. چرا اینجور رفتار کردن اینجوری پشتکار گرفته میشه..

ایران کشور ماست ولی به خاطر همین ندونم کاریشون انرژی کاررو میگیرن..

ولی سرمایه گذاری کردن خیلی خوبه به شرط اصولی نه اینکه بگیم چون فلانی اینکاررو کرد پس ماهم شروع کنیم با اطلاعات کممون. خاک کاررو باید بخوری تا سرمایه گذار خوب و قابلی بشی...

اون کود کمپوسته... خیلی هم میگن درامد داره ولی خیلی ها هم خوردن زمین تو این روش.. چون ندونسته شروع کردن کرم های مخصوص اینکاررو تقلبی انداختن و برشکست شدن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی خودت همه کارشو انجام بدی هماهنگیای ساختو ساز و ایینا؟

بله همه کارها از شروع تا پایان ، البته اگر هزینه برآوردیش زیاد بشه مجبورم با یک نفر شریک بشم، میتونی راهنماییم بکنی؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما که تازه کاری هیچ !! خیلی از بساز بفروشها هستند بعد از اتمام پروژه هاشون بخاطر فشار کاری و درگیر کاری کلا بیخیال این کار میشن یا یک مدت طولانی میرن استراحت

بله ، تازه هنوز تازه کار هم نشدم!!!!

فشار کاریش مهم نیست از لحاظ شهرداری و آشنای دفاتر مشکلی ندارم، فقط میخوام آمار بگیرم هزینه و شرایطش رو بیشتر بدونم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اگر برنامه هام درست پیش بره میخوام دوسالی رو که ارشد میخونم تو یه شرکتی کار کنم دو سه تا شرکت میشناسم که میرم اونجا به چند دلیل اول کار یاد بگیرم دوم برا خودم آدم جمع کنم سوم با رئیس شرکتای دیگه و کلا نیرو های دیگه آشنا بشم

بعد در کنار اون میخوام یکی دوتا کار خلاقانه انجام بدم مربوط به رشته ام نباشه کلا هنری نباشه

ارشدمو که تموم کردم مونده به اینکه بتونم برم اون ور یا نه کلا برنامه هام فرق میکنه تو این دو شرایط

اما تنها چیزی که ازش مطمعنم اینکه نمیتونم تو یه جای دولتی کار کنم بنا به دلایل مختلف یکیش اینه که از کار تکراری به شدت بدم میاد و با روحیه ای که دارم مطمعنن میرم سمت کاری که مستقل تر باشه و یه شرکت خیلی مبتدی میزنم بعدش پر و بالش میدم من کلا خیلی دوس دارم از صفر شروع کنم

در کنار اینا خیلی دوس دارم یه کتاب بنویسم اینم موضوع و کلا نوع کتابش خلاقانه هستش اما خیلی تجربه ام هنوز کمه

الان هرچیزی که میگیم تفکرات و به نوعی آرزوهامون هست و یه هدف شده برامون

من خودم خیلی دوس دارم که تک بعدی کار نکنم هم فعالیت رشته ی خودمو دوس دارم هم فعالیتای جانبی دیگه رو فکر کنم از اون آدمایی بشم که چندتا کارو باهم انجام بدن:ws3:

در مورد فرمایش manjariببینید شما میتونید با دوستاتون یه شرکت معماری بزنید سرمایه ی زیادی نمیخواد ثبتش کنید بعد مطمعنن خیلی خیلی پیشرفت میکنین فقط باید یکم صبر کنید تا شناخته بشه

در مورد زمین که گفتید اجراش اگر دست خودتون باشه و همچنین کنترلش و اگر اولین کار عملی باشه یکم سخت خواهد بود اما یه شریک داشته باشید بهتره حالا تا یه حدودی میتونم اگر سوال داشتی کمکت کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...