رفتن به مطلب

اگه سرمایه داشته باشی چه کاری شروع میکنی؟

ارسال های توصیه شده

سلام و درود فراوان خدمت دوستان عزیز نواندیش

تو این زمونه که یاد گرفتیم بریم دانشگاه چند سال وقت بزاریم،هزینه کنیم و.... بعد با مدرک از دانشگاه فارغ تحصیل بشی چند مدت طول کشیدم مهم نیست....

میخواین چکار کنین؟

1-میگردین دنبال یه کار دولتی؟

2-یه کار آزاد شروع میکنین؟

3- میرین یه جا استخدام بشین مهم نیست به مدرکتون بخوره یا نه؟

...

...

...

چه ایده های در نظر گرفتین؟

فکر کنید یه سرمایه هم دارین چکار میکنین؟

دوس داین چه کاریو شروع کنین؟

دوستای که پشت کنکوری،فارغ تحصیل،غیر فارغ تحصیل ،شاغل،.....لطفا همه نظراتشون بگن.

دوستان عزیز لطفا تو این بحث شرکت کنین شاید همین نظرات شما برای دیگران شده یه کار......

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 112
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

خب هر کس بستگی به شرایطش تصمیم میگیره

حالا من خودم والا از دوران دانشگاه کم و بیش کار میکردم تا الان پروژه و این چیزا .....

اما خب با توجه به موقعیت و خلق و خوی خودم و دختر بودن(جامعه مزخرف) :banel_smiley_4:ترجیح میدم یه کار دولتی پیدا کنم که اونم :whistle:

شرکت و اینا دست تنها سخته از لحاظ اداره کردن و گرفتن و ...

در کل چون بحثش طولانیه

من خودم داشتن یه کار دولتی رو ترجیح میدم حالا کنارشم میتونم دفتر اینا داشته باشم چون بازار ما بگیر نگیر داره حوصله حرص خوردن ندارم :ws3::whistle:

فعلا به همین منوال این ور اونور ادامه میدیم تا کار دولتی :w02:

• Like 12
لینک به دیدگاه

ما که خیلی وقته فارع شدیم ، اونم بصورت طبیعی :ws3:

کارمون هم ازاده ...

کار ازاد تو این دوره خیلی سخته ، هر کس خواست وارد کار ازاد بشه فقط فکر مزایاش نباشه ، باید روحیه قوی ای داشتی باشی تا کم نیاری..

• Like 15
لینک به دیدگاه

مسلما اکثر بچه ها رشته خودشون رو دوست دارند ، منم همینطور ولی وقتی شرایط جور نیست نمیشه کاریش کرد :hanghead:

و باید راه دیگه ای رو امتحان کرد

منم سراغ کارهای دیگه رفتم تا موقعیت برای شغل توی رشته ی خودم جور بشه،الانم رفتم دنبال علاقه دومم کارهای هنری و یه کار دیگه، ولی هدف اصلیم رشته خودمه که انشالله شرایط جور بشه میرم سراغش:ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه

مثلا به نظر من با توجه به دیده های خودم کافی شاپ تو شهرم کمه میتونم کافی شاب بزنم.

من خودم اگه سرمایه داشته باشم با توجه به رشته ام یه شرکت مهندسی معماری که توش طراحی داخلی به علاوه یه گروه مرمت کار برای بافت فرسوده میزارم.

• Like 13
لینک به دیدگاه
مسلما اکثر بچه ها رشته خودشون رو دوست دارند ، منم همینطور ولی وقتی شرایط جور نیست نمیشه کاریش کرد :hanghead:

و باید راه دیگه ای رو امتحان کرد

منم سراغ کارهای دیگه رفتم تا موقعیت برای شغل توی رشته ی خودم جور بشه،الانم رفتم دنبال علاقه دومم کارهای هنری و یه کار دیگه، ولی هدف اصلیم رشته خودمه که انشالله شرایط جور بشه میرم سراغش:ws37:

درسته شرایط سخته ولی میشه چند نفر باهم یه کاریو شروع کنین اینجوری سرمایه جور میشه، چند نفرم مث خودتون از بیکاری در میان میتونن به خواسته شون برسن.البته این نظر منه:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بله 100% با این نظر موافقم اما این دوره زمونه خیلی بد شده متاسفانه کسی حاضر نیست یک قرون از درآمدشو صرف شروع کاری بکنه، مردم حریص شدند

کار دومی که فعلا راجع بهش صحبت نمیکنم خیلیها میتونن بدون سرمایه انجام بدند و درآمدشم خوبه فقط تلاش و پشتکار میخواد،من این کار رو به کسی که نیاز مالی داشت پیشنهاد دادم که برای خودش بره دنبالش و بقیه از من ناراحت شدند که چرا گفتی

این در صورتی بود که فضای کاری اون با ما فرق میکرد و من فقط یه راه بهش نشون دادم اما بقیه بخیل بودند

حالا حساب بقیه آدمها رو هم بکنید!!!!

یک مشکل دیگه ای هم که هست بعضی ها به یه کار جزیی نقشه کشی کوچیک قانع اند و ریسک نمیکنند :banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

برای موفقیت در کار ازاد یا باید دنبال نیاز مردم بود یا برای مردم نیاز ایجاد کرد.

مثلا امروز توی تلویزیون تبلیغ چای سبز بسته بندی شده رو میدیدم. کلی از خواصش تعریف کرد و گفت توی هر کشوری استفاده شده مردم اون کشور فشار خون و دیابت کمتر مبتلا شدن... مطمئن هستم این محصول بازار رو با این نوع تبلیغ قبضه میکنه.

هیچ کار خاص و هیچ اختراعی هم نشده ، یک چای سبز هست که دم دست همه بوده ..

• Like 10
لینک به دیدگاه

این چایی بدون این تبلیغ فروششم کرده

چون اثر لاغری خیلی خوبی داره،طوری که دختر خالم تهران، خواهرم آبادان هر دو کلی دنبالش بودن تا الان که تولیدش بیشتر شده!!!!!

بنظر من هر کاری رو آدم با جدیت و پشکار دنبال کنه نتیجه میگیره

• Like 8
لینک به دیدگاه

یا مثلا همین وسیله ای که تبلیغ میکنه که باهش میوه ها رو با یک حرکت دست تکه تکه میکنه...

واقعا اگه نیاز بازار رو بشناسی بارت رو بستی.

• Like 6
لینک به دیدگاه

حالا یه سوال اگر کسی بخواد زمین بخره و بسازه ، کار سختیه؟

میخوام تا جایی که بشه بدون شریک اینکارو بکنم یا لاقل نصف نصف شریک بشم:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

مرسی از دعوت من اگه سرمایه داشتم میزدم تو کار مصالح ساختمان

با اون که یه باز تو کار آزاد شکست خوردم بازم آزادو ترجیع میدم

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست داشتم یه جایی مثل بانک و یا جای دولتی استخدام بشم با اینکه بدرد مدرکم نمیخوره و در کنارش به صورت پروژه ای کار مربوط به مدرکم انجام بدم.

اما اگه سرمایه داشتم باشم، کار آزاد رو ترجیح میدم. نوع کار آزاد هم بستگی به میزان سرمایه داره.

هرجا بشه بیشتر پول درآورد رو انتخاب میکنم. درس و مدرک و اینا تو حاشیه اس :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
مثلا به نظر من با توجه به دیده های خودم کافی شاپ تو شهرم کمه میتونم کافی شاب بزنم.

من خودم اگه سرمایه داشته باشم با توجه به رشته ام یه شرکت مهندسی معماری که توش طراحی داخلی به علاوه یه گروه مرمت کار برای بافت فرسوده میزارم.

مهندس شده لباس زیر زنونه هم بفروشی برو سراغ مغازه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست داشتم یه جایی مثل بانک و یا جای دولتی استخدام بشم با اینکه بدرد مدرکم نمیخوره و در کنارش به صورت پروژه ای کار مربوط به مدرکم انجام بدم.

اما اگه سرمایه داشتم باشم، کار آزاد رو ترجیح میدم. نوع کار آزاد هم بستگی به میزان سرمایه داره.

بقول رابرت کیوساکی نویسنده کتاب پدرپولدار پدر فقیر این بهترین تفکر در کار هست که یک کار ازاد داشته باشی و مثلا کارافرین باشی یا سرمایه تو بازار داشته باشی برات کار کنه و از اونطرف از یکجا منبع درامد ثابت داشته باشی مثل یک کار کارمندی.

• Like 7
لینک به دیدگاه
حالا یه سوال اگر کسی بخواد زمین بخره و بسازه ، کار سختیه؟

میخوام تا جایی که بشه بدون شریک اینکارو بکنم یا لاقل نصف نصف شریک بشم:ws37:

شما که تازه کاری هیچ !! خیلی از بساز بفروشها هستند بعد از اتمام پروژه هاشون بخاطر فشار کاری و درگیر کاری کلا بیخیال این کار میشن یا یک مدت طولانی میرن استراحت

• Like 6
لینک به دیدگاه
درسته شرایط سخته ولی میشه چند نفر باهم یه کاریو شروع کنین اینجوری سرمایه جور میشه، چند نفرم مث خودتون از بیکاری در میان میتونن به خواسته شون برسن.البته این نظر منه:a030:

چند نفر بودن درسته

ولی باید کاملا شناخت کامل داشت از کساییکه قرار شریک بشن ...آدما تغییر میکنن با توجه به شرایط واین ممکنه یکی از دغدغه ها بشه..

• Like 3
لینک به دیدگاه

:ws28:اااااااااا خیلی جالبه.......من الان دقیقا همینجورم:)))))))

پس من تازه رسیدم به اهداف شما...........خب شما تا کجا پیش رفتید بگید من الکی حرص نخورم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...