Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ اول از همه از مدیران ارشد تشکر می کنم که این برنامه رو تدارک دیدن و بعد از پروانه عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاع دادن و عذرخواهی بابت اینکه نشد تو این برنامه شرکت کنم. به خاطر بازدید می خواستم تهران بمونم که برنامه دیگه پیش اومد و نشد متاسفانه بچه های مشهد اگه مشتاق باشن برنامه میذاریم خودمون مشهدی ها اعلام حضور کنن :hapydancsmil: زمان بندیش خوب باشه منم میام ، حالا کجا میخواین برین من یکی سراغ دارم تقاطع آزادی و فردوسی 14 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ زمان بندیش خوب باشه منم میام ، حالا کجا میخواین برین من یکی سراغ دارم تقاطع آزادی و فردوسی نظرخواهی می کنیم که همه بتونن بیان من اونجا رفتم قبلا.. نزدیک خونمونه. ولی راستش جالب نبود اصلا :| واسه جاشم هماهنگ می کنیم چون تعدادمون کمه از دوستاتونم می تونین دعوت کنین بیان 11 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ درود. خیلی بعیده فرصت کنم. اما اگر فرصت داشته باشم، چرا ک نه.بس نیکوست. البته بیشتر پایه کوه رفتن ام 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ درود.خیلی بعیده فرصت کنم. اما اگر فرصت داشته باشم، چرا ک نه.بس نیکوست. البته بیشتر پایه کوه رفتن ام درود دو روز پیش بود ! رفتن بازدید کردن و تمام شد 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ درود دو روز پیش بود ! رفتن بازدید کردن و تمام شد ا؟ ی مردم ازاری، بم گفت بیام اعلام امادگی کنم ب هر صورت بس نیکو بوده خوب ب حالتون منم، دوس دارم وقت داشته باشم 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ ا؟ی مردم ازاری، بم گفت بیام اعلام امادگی کنم ب هر صورت بس نیکو بوده خوب ب حالتون منم، دوس دارم وقت داشته باشم دستش درد نکنه خیلی سعادت نداشتیم بریم ! :there: 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ ا؟ی مردم ازاری، بم گفت بیام اعلام امادگی کنم ب هر صورت بس نیکو بوده خوب ب حالتون منم، دوس دارم وقت داشته باشم من پست پری رو بهتون دادم ، اون واسه مشهد هست 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ نظرخواهی می کنیم که همه بتونن بیان من اونجا رفتم قبلا.. نزدیک خونمونه. ولی راستش جالب نبود اصلا :| واسه جاشم هماهنگ می کنیم چون تعدادمون کمه از دوستاتونم می تونین دعوت کنین بیان چرا جالب نبود من اینو واسه خودم در نظر گرفته بودم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ چرا جالب نبود من اینو واسه خودم در نظر گرفته بودم بنظر منم واسه جاش هماهنگ شه چون یه جایی باشه من بلد باشم بیام 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ بنظر منم واسه جاش هماهنگ شه چون یه جایی باشه من بلد باشم بیام نگران نباش یکی میاد دنبالت تو خونه خودت باش آبجی من غریبه هااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ نگران نباش یکی میاد دنبالت تو خونه خودت باش آبجی من غریبه هااااااااااااااااااااا ازم دفاع کن ابجی ، همه رو بزن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ ازم دفاع کن ابجی ، همه رو بزن یکی که ماشین داره بره آجی منو سوار کنه ببره دم در خونه سالمندان بعد بازم سوار کنه برگردونه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ یکی که ماشین داره بره آجی منو سوار کنه ببره دم در خونه سالمندان بعد بازم سوار کنه برگردونه عاشقتمممممممممممممممممممممممممم ، بخدا نفسی :boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ عاشقتمممممممممممممممممممممممممم ، بخدا نفسی :boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi ما بیشتر 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ یکی که ماشین داره بره آجی منو سوار کنه ببره دم در خونه سالمندان بعد بازم سوار کنه برگردونه بستنی هم براش بگیره. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ بستنی هم براش بگیره. چقد طرفدار دارم قربونه همتون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده