Lean 56968 ارسال شده در 16 آبان، 2014 اول از همه از مدیران ارشد تشکر می کنم که این برنامه رو تدارک دیدن و بعد از پروانه عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاع دادن و عذرخواهی بابت اینکه نشد تو این برنامه شرکت کنم. به خاطر بازدید می خواستم تهران بمونم که برنامه دیگه پیش اومد و نشد متاسفانه بچه های مشهد اگه مشتاق باشن برنامه میذاریم خودمون مشهدی ها اعلام حضور کنن :hapydancsmil: زمان بندیش خوب باشه منم میام ، حالا کجا میخواین برین من یکی سراغ دارم تقاطع آزادی و فردوسی 14
pari.v 10304 ارسال شده در 16 آبان، 2014 زمان بندیش خوب باشه منم میام ، حالا کجا میخواین برین من یکی سراغ دارم تقاطع آزادی و فردوسی نظرخواهی می کنیم که همه بتونن بیان من اونجا رفتم قبلا.. نزدیک خونمونه. ولی راستش جالب نبود اصلا :| واسه جاشم هماهنگ می کنیم چون تعدادمون کمه از دوستاتونم می تونین دعوت کنین بیان 11
S.F 24932 ارسال شده در 16 آبان، 2014 درود. خیلی بعیده فرصت کنم. اما اگر فرصت داشته باشم، چرا ک نه.بس نیکوست. البته بیشتر پایه کوه رفتن ام 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 16 آبان، 2014 درود.خیلی بعیده فرصت کنم. اما اگر فرصت داشته باشم، چرا ک نه.بس نیکوست. البته بیشتر پایه کوه رفتن ام درود دو روز پیش بود ! رفتن بازدید کردن و تمام شد 6
S.F 24932 ارسال شده در 16 آبان، 2014 درود دو روز پیش بود ! رفتن بازدید کردن و تمام شد ا؟ ی مردم ازاری، بم گفت بیام اعلام امادگی کنم ب هر صورت بس نیکو بوده خوب ب حالتون منم، دوس دارم وقت داشته باشم 6
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 16 آبان، 2014 ا؟ی مردم ازاری، بم گفت بیام اعلام امادگی کنم ب هر صورت بس نیکو بوده خوب ب حالتون منم، دوس دارم وقت داشته باشم دستش درد نکنه خیلی سعادت نداشتیم بریم ! :there: 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 16 آبان، 2014 ا؟ی مردم ازاری، بم گفت بیام اعلام امادگی کنم ب هر صورت بس نیکو بوده خوب ب حالتون منم، دوس دارم وقت داشته باشم من پست پری رو بهتون دادم ، اون واسه مشهد هست 5
Lean 56968 ارسال شده در 16 آبان، 2014 نظرخواهی می کنیم که همه بتونن بیان من اونجا رفتم قبلا.. نزدیک خونمونه. ولی راستش جالب نبود اصلا :| واسه جاشم هماهنگ می کنیم چون تعدادمون کمه از دوستاتونم می تونین دعوت کنین بیان چرا جالب نبود من اینو واسه خودم در نظر گرفته بودم 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 16 آبان، 2014 چرا جالب نبود من اینو واسه خودم در نظر گرفته بودم بنظر منم واسه جاش هماهنگ شه چون یه جایی باشه من بلد باشم بیام 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 آبان، 2014 بنظر منم واسه جاش هماهنگ شه چون یه جایی باشه من بلد باشم بیام نگران نباش یکی میاد دنبالت تو خونه خودت باش آبجی من غریبه هااااااااااااااااااااا 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 آبان، 2014 نگران نباش یکی میاد دنبالت تو خونه خودت باش آبجی من غریبه هااااااااااااااااااااا ازم دفاع کن ابجی ، همه رو بزن 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ازم دفاع کن ابجی ، همه رو بزن یکی که ماشین داره بره آجی منو سوار کنه ببره دم در خونه سالمندان بعد بازم سوار کنه برگردونه 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 آبان، 2014 یکی که ماشین داره بره آجی منو سوار کنه ببره دم در خونه سالمندان بعد بازم سوار کنه برگردونه عاشقتمممممممممممممممممممممممممم ، بخدا نفسی :boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 آبان، 2014 عاشقتمممممممممممممممممممممممممم ، بخدا نفسی :boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi ما بیشتر 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 20 آبان، 2014 یکی که ماشین داره بره آجی منو سوار کنه ببره دم در خونه سالمندان بعد بازم سوار کنه برگردونه بستنی هم براش بگیره. 4
ارسال های توصیه شده