Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ با سلامتی آبله مرغون گرفتی؟خدا شفاع بده بله..انشاالله.. 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ ای تبعیض قائل کن از مدیر ارشد به این خوبی بعیده مام اصلن مشهد میتینگ میزاریم ، به هر کی بیاد 100 هزار تومن وجه نقد بعنوان هدیه داده میشود خب راستش رو میگم ،خواستم بگم من برای هر کاری که باعث پیشرفت جمعی و دلخوشی یه عده مادر بزرگ و پدر بزرگ بشه تا اون سر دنیا هم توان داشته باشم میرم. 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ بس مینا اسمت ثبت میشه،گرما رو بیخیال در عمل انجام شده قرار گرفته و میاییم (البته اگر اتفاق ناگواری رخ ندهد ) 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ خب راستش رو میگم ،خواستم بگم من برای هر کاری که باعث پیشرفت جمعی و دلخوشی یه عده مادر بزرگ و پدر بزرگ بشه تا اون سر دنیا هم توان داشته باشم میرم. :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام کار عالی وخوبیه ولی حیف که من واقعا نمیتونم بیام دوستان در جریان هستن واقعا شرمنده 7 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلااااااام! منم بتونم حتما حتما حتما دستتون درد نکنه.:icon_gol::icon_gol: خیلی کار خوبیه!!! 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ شمام یاد بگیرید ، واسه مشهد بزارید مشهد که خودمم + بنده دیگه کی هس؟ 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ درود..ممنون از دعوت.... کار بسیار پسندیده ای هست... به یاد این ذهن نسیان گرفته ی من می اد که قبلا هم چنین دعوتی از سوی جاوید عزیز مطرح شده بود... اگر اشتباه می کنم..جاوید جان شما اصلاح بفرمایید... شما بودین یا یک دوست دیگه....قراری گذاشتین..هماهنگی هم انجام دادین... و انگاری فقط خودتون اومدین و یک نفر دیگه از دوستان...و مسول آسایشگاه گفته بود: با این همه پیگیری فقط همینین؟! بعد شما گلایه کرده بودین بعد از اون ماجرا در همون تاپیک دعوت از دوستان... . . . بسیار امیدوارم...بسیار امیدوارم که این بار این حرکت جمعی به ثمر بشینه... و انرژی این کار خیر هم در وجود اعضا تبدیل به حس خوب بشه..هم در وجود انجمن... فعلا من ییلاق کرده ام از تهران....انشالله در وقت قشلاق هم از این برنامه ها باشه که من هم حض ببرم.... دوستان جای من رو هم خالی کنند... آرامش پیشکش لحظه هاتون 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ نکته ای که بهش توجه نکرده بودم ساعت 2 که ساعت استراحته 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ مشهد که خودمم + بنده دیگه کی هس؟ منم مشهدیم...ولی همیشه بچه های تهران فعالن واقعا چرا....؟؟؟؟؟منم میخوام خانه سالمندان بیاااااااااااااااااااام اما حیف 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ منم مشهدیم...ولی همیشه بچه های تهران فعالن واقعا چرا....؟؟؟؟؟منم میخوام خانه سالمندان بیاااااااااااااااااااام اما حیف خب این دوتا یکیم امیر 3تا دیگه کی هس؟ 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ خب این دوتا یکیم امیر 3تا دیگه کی هس؟ اون دوتای دیگه کی هستن؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ اون دوتای دیگه کی هستن؟؟؟ یکی که منم یکی هم امیر دیگه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ یکی که منم یکی هم امیر دیگه امیرو نمیشناسم... مگه اریودخت مشهدی نیست؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ به به بسیار عالی ایشالله دل مامان بزرگا و بابا بزرگا شاد میشه بچه های شهرای دیگه اگه دوس دارید خودتون قرار بذارید برید خونه ی سالمندان شهر خودتون وحی اللهی نازل نشده که برید تهراناگه برید مطمعنن دل اونام شاد میشه 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ خیــــــــلی خوبه و پسندیدس مرسی بابت دعوتت:icon_gol: حیف که به خاطر دور بودن سختمه... اگه نزدیکتر بود واسم میومدم حتما جای من رو هم خالی کنین 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ مشهد که خودمم + بنده دیگه کی هس؟ من ، فائزه ، شوهرشون ، پری ، اقای سجاد ، اقای عطا ، خانم سنا و شایدم مریم هم باشه 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان حیف که متاسفانه نمیتونم بیام ولی خیلی دوس داشتم ان شاء الله دفعه های بعدی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده