Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ نمیشههههههههههههه فعلا همه ی زندگی ادم تو نته شما الان زندگیت درسته بهتره به درست برسی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ شما الان زندگیت درسته بهتره به درست برسی:icon_razz: :vahidrk: همه چی در کنار هم لذت بخشه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ :vahidrk: همه چی در کنار هم لذت بخشه :icon_razz: همین نت شما جوونا رو پررو کرده رو بزرگتر دس بلند میکنین دیگه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ همین نت شما جوونا رو پررو کرده رو بزرگتر دس بلند میکنین دیگه معذرت میخوام :icon_pf (34): یه لحظه رو خودم غیرتی شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ هیچ چیز بدتر از نبودن نیست(حضرت سهیل فالاچی) دوست دارم هرکسی و هرچیزی سرجاش باشه و آدم استفاده کنه از بودنشون اینترنت واقعا موهبت بزرگیه لالذین هد نات بیفور ثم وجدوا 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من اینترنتم که باشه زیاد فعالیت خاصی انجام نمیدم... همینطوری میشینم به در و دیوار اینترنت نگاه میکنم... اگرم نباشه میشینم یه کتاب میخونم... بعد حوصلم سر میره میشینم به در و دیوار خونه نگاه میکنم... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من اینترنتم که باشه زیاد فعالیت خاصی انجام نمیدم... همینطوری میشینم به در و دیوار اینترنت نگاه میکنم... اگرم نباشه میشینم یه کتاب میخونم... بعد حوصلم سر میره میشینم به در و دیوار خونه نگاه میکنم... :icon_pf (34): مثل اینکه شما کلا تو کار در ودیوارین! نکنه با فامیل دور نسبتی دارین 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ مثل اینکه شما کلا تو کار در ودیوارین! نکنه با فامیل دور نسبتی دارین این یه تیکه رو که متوجه نشدم... ادبیاتش یکم بیش از حد برای افرادی در سطح من پیچیده بود... ولی به طور کلی جالب بود... مرسی... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ این یه تیکه رو که متوجه نشدم... ادبیاتش یکم بیش از حد برای افرادی در سطح من پیچیده بود... ولی به طور کلی جالب بود... مرسی... درود وافن... کلاه قرمزی رو نمیدیدی عید نوروز؟؟!!! یه شخصیتی داشت به اسم فامیل دور..عاشق در بود!!! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ درود وافن...کلاه قرمزی رو نمیدیدی عید نوروز؟؟!!! یه شخصیتی داشت به اسم فامیل دور..عاشق در بود!!! و درود بر شما... نه واقعا... فکر کنم یه 10 سالی هست تلویزیون نگاه نکردم... پس آره... احتمال داره یه نسبت فامیلی دور داشته باشم... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ به نظر شما بعد از حذف تاپیک وزین:بیتای من کجایی؛بیتا چه بیوفایی...چه میشود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ به نظر شما بعد از حذف تاپیک وزین:بیتای من کجایی؛بیتا چه بیوفایی...چه میشود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من الان داغدارم با احساساتم بازی شده 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من الان داغدارم با احساساتم بازی شده منم رفتم...تازه یاد قدیما کرده بودم!!!! آه بیتا دامنمونو گرفت!!! آشیانمون خراب شد!!! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ منم رفتم...تازه یاد قدیما کرده بودم!!!!آه بیتا دامنمونو گرفت!!! آشیانمون خراب شد!!! بیتاهمیشه در قلب منی همیشه به امضام نگاه میکنم تا برگردی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ بیتاهمیشه در قلب منیهمیشه به امضام نگاه میکنم تا برگردی دیگه بیتا پرید!!!برگشتی نداره!!! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ دیگه بیتا پرید!!!برگشتی نداره!!! باید برگرده تا اسی بیاد اونم به حال من میوفته شایدم اونم بپره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده