Lean 56970 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 نمیشههههههههههههه فعلا همه ی زندگی ادم تو نته شما الان زندگیت درسته بهتره به درست برسی:icon_razz: 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 شما الان زندگیت درسته بهتره به درست برسی:icon_razz: :vahidrk: همه چی در کنار هم لذت بخشه :icon_razz: 3
Lean 56970 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 :vahidrk: همه چی در کنار هم لذت بخشه :icon_razz: همین نت شما جوونا رو پررو کرده رو بزرگتر دس بلند میکنین دیگه 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 همین نت شما جوونا رو پررو کرده رو بزرگتر دس بلند میکنین دیگه معذرت میخوام :icon_pf (34): یه لحظه رو خودم غیرتی شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
soheiiil 24254 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 هیچ چیز بدتر از نبودن نیست(حضرت سهیل فالاچی) دوست دارم هرکسی و هرچیزی سرجاش باشه و آدم استفاده کنه از بودنشون اینترنت واقعا موهبت بزرگیه لالذین هد نات بیفور ثم وجدوا 5
Waffen 15120 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 من اینترنتم که باشه زیاد فعالیت خاصی انجام نمیدم... همینطوری میشینم به در و دیوار اینترنت نگاه میکنم... اگرم نباشه میشینم یه کتاب میخونم... بعد حوصلم سر میره میشینم به در و دیوار خونه نگاه میکنم... :icon_pf (34): 3
نسترن 2411 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 من اینترنتم که باشه زیاد فعالیت خاصی انجام نمیدم... همینطوری میشینم به در و دیوار اینترنت نگاه میکنم... اگرم نباشه میشینم یه کتاب میخونم... بعد حوصلم سر میره میشینم به در و دیوار خونه نگاه میکنم... :icon_pf (34): مثل اینکه شما کلا تو کار در ودیوارین! نکنه با فامیل دور نسبتی دارین 1
Waffen 15120 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 مثل اینکه شما کلا تو کار در ودیوارین! نکنه با فامیل دور نسبتی دارین این یه تیکه رو که متوجه نشدم... ادبیاتش یکم بیش از حد برای افرادی در سطح من پیچیده بود... ولی به طور کلی جالب بود... مرسی... 2
Astraea 25354 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 این یه تیکه رو که متوجه نشدم... ادبیاتش یکم بیش از حد برای افرادی در سطح من پیچیده بود... ولی به طور کلی جالب بود... مرسی... درود وافن... کلاه قرمزی رو نمیدیدی عید نوروز؟؟!!! یه شخصیتی داشت به اسم فامیل دور..عاشق در بود!!! 1
Waffen 15120 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 درود وافن...کلاه قرمزی رو نمیدیدی عید نوروز؟؟!!! یه شخصیتی داشت به اسم فامیل دور..عاشق در بود!!! و درود بر شما... نه واقعا... فکر کنم یه 10 سالی هست تلویزیون نگاه نکردم... پس آره... احتمال داره یه نسبت فامیلی دور داشته باشم... 2
Astraea 25354 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 به نظر شما بعد از حذف تاپیک وزین:بیتای من کجایی؛بیتا چه بیوفایی...چه میشود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 به نظر شما بعد از حذف تاپیک وزین:بیتای من کجایی؛بیتا چه بیوفایی...چه میشود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من الان داغدارم با احساساتم بازی شده 2
Astraea 25354 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 من الان داغدارم با احساساتم بازی شده منم رفتم...تازه یاد قدیما کرده بودم!!!! آه بیتا دامنمونو گرفت!!! آشیانمون خراب شد!!! 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 منم رفتم...تازه یاد قدیما کرده بودم!!!!آه بیتا دامنمونو گرفت!!! آشیانمون خراب شد!!! بیتاهمیشه در قلب منی همیشه به امضام نگاه میکنم تا برگردی 2
Astraea 25354 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 بیتاهمیشه در قلب منیهمیشه به امضام نگاه میکنم تا برگردی دیگه بیتا پرید!!!برگشتی نداره!!! 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 دیگه بیتا پرید!!!برگشتی نداره!!! باید برگرده تا اسی بیاد اونم به حال من میوفته شایدم اونم بپره 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری